Filozof manijak Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Ne znam da li se sve ove vesti o građevinskim problemima pojavljuju indukovane tragedijom u Novom Sadu, ili smo ušli u negativno dodatno ubrzanje Republike Neće Valjda 6
Mel Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 1 minute ago, Filozof manijak said: Ne znam da li se sve ove vesti o građevinskim problemima pojavljuju indukovane tragedijom u Novom Sadu, ili smo ušli u negativno dodatno ubrzanje Republike Neće Valjda Both ali vise ovo drugo rekla bih. Juce sam objasnjavala koncept Republike Nece Valjda ilustrivano nekim mojim primerom. Nece Valjda, ti sto spase, od propasti dosad nas...
slepa živana Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 mene sad brine što oni ne mogu čak ni da prekontrolišu sve što su uzjebali... sad kad se upinju svim snagama da kontrolišu štetu mislila sam da su oni prvog novembra do dva popodne već znali ko je sve odgovoran i kriv i šta su tačno skenjali u rekonstrukciji sad već nisam sigurna 5
gsb Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 16 minutes ago, slepa živana said: mene sad brine što oni ne mogu čak ni da prekontrolišu sve što su uzjebali... sad kad se upinju svim snagama da kontrolišu štetu mislila sam da su oni prvog novembra do dva popodne već znali ko je sve odgovoran i kriv i šta su tačno skenjali u rekonstrukciji sad već nisam sigurna Nisu nista znali. Ne znaju ni sad. Ideologija je sminkanje, smiranje, smrkanje. 7 1 3
slepa živana Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 1 hour ago, gsb said: Nisu nista znali. Ne znaju ni sad. Ideologija je sminkanje, smiranje, smrkanje. vidi ovaj horor 2
Shan Jan Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 3 hours ago, Filozof manijak said: Ne znam da li se sve ove vesti o građevinskim problemima pojavljuju indukovane tragedijom u Novom Sadu, ili smo ušli u negativno dodatno ubrzanje Republike Neće Valjda U zadnjih 10 godina se povecava kolicina javasluka ali od tragedije je eksplodiralo prijavljivanje po medijima ovoga kao i brze-bolje navrat-nanos idiotske akcije SNSa gde deluje da moze slicno da se desi.
JozoMujica Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 On 4. 12. 2024. at 12:17, Mel said: a za to vreme gradjani nek pretrcavaju prugu? nikakva rampica i tako nesto da se ustroji? Realno, pretrčavali su i do sada, ne vole ljudi da se penju ako mogu samo da prođu. Dvesta metara dalje se nalazi veliki nadvožnjak sa trotoarom, niko ne ide peške preko njega, samo ispod, preko koloseka. Deca, matori, majke sa bebama u kolicima, svi. A vozovi tuda više slabo idu, ne znam da li ih ima 4-5 dnevno. Jedan od ova dva koloseka (koji je išao u ZCZ) se mislim više i ne koristi. 2 2
Leia Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 On 4. 12. 2024. at 15:10, slepa živana said: mene sad brine što oni ne mogu čak ni da prekontrolišu sve što su uzjebali... sad kad se upinju svim snagama da kontrolišu štetu mislila sam da su oni prvog novembra do dva popodne već znali ko je sve odgovoran i kriv i šta su tačno skenjali u rekonstrukciji sad već nisam sigurna Da je bio svestan da postoji promil šanse da se ono stropošta, sigurno ne bi Vučić ulazio tamo da se slika. Tačno ide putem kao kolega mu Hitler, psihopata okružen ološem koji titra njegovim deluzijama, te mi to daje nadu da će isto i završiti.
slepa živana Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 8 minutes ago, Leia said: Da je bio svestan da postoji promil šanse da se ono stropošta, sigurno ne bi Vučić ulazio tamo da se slika. Tačno ide putem kao kolega mu Hitler, psihopata okružen ološem koji titra njegovim deluzijama, te mi to daje nadu da će isto i završiti. naravno. nego sam zamišljala da su se posle nesreće usijali telefoni i da je u sat vremena znao tačno ko je zajebao stvar. a da se radi o nekome koga ne može da žrtvuje, bilo je jasno po onoj brzoj akciji "nerenovirana" nadstrešnica 3
Leia Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Cenim da se i tu kao i oko hrpe stvari radilo na (ne)časnu reč i sa nekim kvazi papirima pa će jedino nedostatak ispravne dokumentacije i biti nekakav dokaz (ne)odgovornosti 1
slepa živana Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 1 minute ago, Leia said: Cenim da se i tu kao i oko hrpe stvari radilo na (ne)časnu reč i sa nekim kvazi papirima pa će jedino nedostatak ispravne dokumentacije i biti nekakav dokaz (ne)odgovornosti pa mi ćemo onda morati da porušimo sve što su oni pravili ne znam da li je nauka toliko napredovala da sve može da se snimi i prouči pa da budemo sigurni da neće jednog dana da se srolja na živi svet 2
Leia Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Just now, slepa živana said: pa mi ćemo onda morati da porušimo sve što su oni pravili Ja to vidim kao pozitivnu stvar Možda će u startu da košta, ali valjda je jasno da ovako može da košta mnogo više 3 1
Recommended Posts