Filozof manijak Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne znam da li se sve ove vesti o građevinskim problemima pojavljuju indukovane tragedijom u Novom Sadu, ili smo ušli u negativno dodatno ubrzanje Republike Neće Valjda 3
Mel Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Filozof manijak said: Ne znam da li se sve ove vesti o građevinskim problemima pojavljuju indukovane tragedijom u Novom Sadu, ili smo ušli u negativno dodatno ubrzanje Republike Neće Valjda Both ali vise ovo drugo rekla bih. Juce sam objasnjavala koncept Republike Nece Valjda ilustrivano nekim mojim primerom. Nece Valjda, ti sto spase, od propasti dosad nas...
slepa živana Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago mene sad brine što oni ne mogu čak ni da prekontrolišu sve što su uzjebali... sad kad se upinju svim snagama da kontrolišu štetu mislila sam da su oni prvog novembra do dva popodne već znali ko je sve odgovoran i kriv i šta su tačno skenjali u rekonstrukciji sad već nisam sigurna 1
gsb Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 16 minutes ago, slepa živana said: mene sad brine što oni ne mogu čak ni da prekontrolišu sve što su uzjebali... sad kad se upinju svim snagama da kontrolišu štetu mislila sam da su oni prvog novembra do dva popodne već znali ko je sve odgovoran i kriv i šta su tačno skenjali u rekonstrukciji sad već nisam sigurna Nisu nista znali. Ne znaju ni sad. Ideologija je sminkanje, smiranje, smrkanje. 6 1 2
slepa živana Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, gsb said: Nisu nista znali. Ne znaju ni sad. Ideologija je sminkanje, smiranje, smrkanje. vidi ovaj horor 1
Shan Jan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 hours ago, Filozof manijak said: Ne znam da li se sve ove vesti o građevinskim problemima pojavljuju indukovane tragedijom u Novom Sadu, ili smo ušli u negativno dodatno ubrzanje Republike Neće Valjda U zadnjih 10 godina se povecava kolicina javasluka ali od tragedije je eksplodiralo prijavljivanje po medijima ovoga kao i brze-bolje navrat-nanos idiotske akcije SNSa gde deluje da moze slicno da se desi.
Recommended Posts