Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ne znam da li se sve ove vesti o građevinskim problemima pojavljuju indukovane tragedijom u Novom Sadu, ili smo ušli u negativno dodatno ubrzanje Republike Neće Valjda 

• +1 3
  • Replies 41.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

Ne znam da li se sve ove vesti o građevinskim problemima pojavljuju indukovane tragedijom u Novom Sadu, ili smo ušli u negativno dodatno ubrzanje Republike Neće Valjda 

Both ali vise ovo drugo rekla bih. Juce sam objasnjavala koncept Republike Nece Valjda ilustrivano nekim mojim primerom.

Nece Valjda, ti sto spase, od propasti dosad nas...

Posted

mene sad brine što oni ne mogu čak ni da prekontrolišu sve što su uzjebali... sad kad se upinju svim snagama da kontrolišu štetu

mislila sam da su oni prvog novembra do dva popodne već znali ko je sve odgovoran i kriv i šta su tačno skenjali u rekonstrukciji

sad već nisam sigurna

• +1 1
Posted
16 minutes ago, slepa živana said:

mene sad brine što oni ne mogu čak ni da prekontrolišu sve što su uzjebali... sad kad se upinju svim snagama da kontrolišu štetu

mislila sam da su oni prvog novembra do dva popodne već znali ko je sve odgovoran i kriv i šta su tačno skenjali u rekonstrukciji

sad već nisam sigurna

Nisu nista znali. Ne znaju ni sad. Ideologija je sminkanje, smiranje, smrkanje.

• +1 6
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted
1 hour ago, gsb said:

Nisu nista znali. Ne znaju ni sad. Ideologija je sminkanje, smiranje, smrkanje.

vidi ovaj horor

• Hvala 1
Posted
3 hours ago, Filozof manijak said:

U zadnjih 10 godina se povecava kolicina javasluka ali od tragedije je eksplodiralo prijavljivanje po medijima ovoga kao i brze-bolje navrat-nanos idiotske akcije SNSa gde deluje da moze slicno da se desi.