Mel Posted Friday at 08:37 Posted Friday at 08:37 5 minutes ago, Tihajeza said: Doom 4: Da bi deca ipak išla u školu, prepakovali su decu da jedan deo ostane u školskoj manjoj zgradi (koja nije oštećena), a da stariji idu u obližnju školu, popodne, u treću smenu. Da bi formirali treću smenu, deci iz te druge škole biće skraćeni časovi sve dok god traje situacija. E sad tu je najveći doom, ljudi koji kukaju jer "Zašto naša deca da idu kraće u školu, zbog neke tamo druge škole?!!!" "Šta će naša deca da se mešaju sa nekim tinejdžerima, naučiće možda psovke i loše ponašanje!". (Školske roditeljske Viber grupe su fenomenalan lakmus papir društva) U prevodu: nek mi se tornjaju s očiju ta druga deca koja trenutno nemaju školsku zgradu, ne tiče me se. Khm, mislim da bi ovo bilo prvo sto bi rekli vani, doduse ne znam, nikad nisam naisla na slucaj da neko nije mogao u naprslu skolu, zaguglacu. I tu imas faktor zvani sebicluk, ok, ali sa druge strane imas i faktor zvani da kad krene treca smena taj problem ce se voditi kao resen sto se tice grada i drzave. Nekad bih aminovala ovo sto pises, ali sad sam u fazonu sorry but sorry - resavajte drugacije a ne zidanjem Beograda na hiljade kvadrata a socijalizacijom naguravanja dece u neuslovno skolovanje jer ste pri zidanju pukli skolu. A ti roditelji iz te skole, posle radnog vremena sve sa decom izvolite pred ustanove po izboru, dosta je to ljudi da privuku paznju na problem, nego SNSovcima medju roditeljima iz te skole to naravno ne pada na pamet. 2
vememah Posted Friday at 09:05 Posted Friday at 09:05 40 minutes ago, Tihajeza said: prepakovali su decu da jedan deo ostane u školskoj manjoj zgradi (koja nije oštećena), a da stariji idu u obližnju školu, popodne, u treću smenu. Da bi formirali treću smenu, deci iz te druge škole biće skraćeni časovi sve dok god traje situacija. Evo okačio je neko to obaveštenje na tviter: Spoiler
Milosh76 Posted Friday at 10:37 Posted Friday at 10:37 Požar koji je izbio tokom pre podneva na mestu stare glavne Beogradske autobuske stanice (nekadašnji BAS) lokalizovan je nešto pre 11 časova, a nekoliko vatrogasnih vozila ostalo je i na licu mesta radi dogašavanja. Kako smo saznali na licu mesta, gorele su dva radnička kontejnera. Radnici koje je naša ekipa zatekla na gradilištu uglavnom ne govore ni srpski ni engleski jezik, ali smo od jednog uspeli da saznamo da je uzrok požara najverovatnije grejalica. https://www.blic.rs/vesti/beograd/pozar-na-starom-bas-u-otkriveno-sta-je-najverovatniji-uzrok-a-evo-i-sta-je-izgorelo/nsrlk4b 3 1
Shan Jan Posted Sunday at 16:29 Posted Sunday at 16:29 @Tihajeza kako da ti kazem, vecinu ovde odavno zabole za sve osim za svoje dupe. Ja iskreno mislim da je ovaj vozac neki random lik koga bole qrac da ceka zbog tamo nekih koji su izginuli i jos manje ga briga dal ce da povredi nekog dedu. Takvi su vecina danas u Srbiji. Jebala nas ova sugava zemlja. 2
SNARC Posted Sunday at 18:51 Posted Sunday at 18:51 U poslednje vreme gledam da svakog vikenda klinca povedem na neku utakmicu i da pokrijemo sto vise sportova. Cesto smo na kosarci, juce smo bili na rukometu, danas smo gledali odbojku u Pioniru. Igrali su Partizan i Spartak. Totalno sam zaboravio da je trener Partizana Kobiljski, covek kome je cerka ubijena proslog maja u Ribnikaru. Kada sam ga video, samo me je steglo u grudima. Jos kada se pred pocetak utakmice ocutao minut zbog onog momka ubijenog pre neki dan u Leskovcu..ma jebem ti drzavu koja nas sve stiska ovakvim bezumljem. Bas me je stiglo. 4 4
hefaca Posted Sunday at 19:47 Posted Sunday at 19:47 On 28. 11. 2024. at 9:36, barrcode said: drugar nemac bio sa društvom na Zvezda - Štutgart. 24h Srbija: od Beograda videli Ledine (tamo uzeli hotel jer je - "blizu aerodroma", jurili ih 2x da ih biju, zaglavio se u nekoj neverovatnoj saobraćajnoj gužvi, čekao 2,5h posle utakmice da ih puste sa stadiona, nikada toliko policije nije video (obišao bukvalno ceo svet, bio na milijun utakmica na svim kontinentima), 2x im nudili kokain (jednom recepcionar u hotelu), pokrao ih taksista. sad izbegavam da ga pitam o generalnom utisku. Gde je taj hotel? Pitam za drustvo Ima na netu gomila komentara o evropskom Bangladesu. Pa I medju navijacima...
Dsnake Posted Monday at 11:22 Posted Monday at 11:22 https://n1info.rs/vesti/odbacena-krivicna-prijava-protiv-majke-zbog-napada-na-nastavnicu/ 4
Filozof manijak Posted Monday at 11:45 Posted Monday at 11:45 nema druge, osim pravdu u svoje ruke, da izvinu kolege formaši advokati. 2 1
Eleniko Posted Monday at 11:46 Posted Monday at 11:46 15 hours ago, hefaca said: Gde je taj hotel? Pitam za drustvo Ima na netu gomila komentara o evropskom Bangladesu. Pa I medju navijacima... daj linkove da se zabavimo, o jadu
Halvard Posted Monday at 11:48 Posted Monday at 11:48 2 minutes ago, Filozof manijak said: nema druge, osim pravdu u svoje ruke, da izvinu kolege formaši advokati. To i jeste jedina "uteha", što će takvi pre ili kasnije naleteti na nekog još luđeg od sebe.
Filozof manijak Posted Monday at 11:51 Posted Monday at 11:51 Jbt,. pa ono je klasičan slučaj napada i nasilničkog ponašanja, i oni je ne gone. Tatica sve lepo sredio Nadam se da je ta nesretna nastavnica makar uspela da izdejstvuje zabranu prilaska 2
Jeremija Posted Monday at 15:49 Posted Monday at 15:49 4 hours ago, Dsnake said: https://n1info.rs/vesti/odbacena-krivicna-prijava-protiv-majke-zbog-napada-na-nastavnicu/ Deluje da je treće osnovno javno tužilažtvo saznalo ko je "znaš ti ko sam ja". 3 1
Recommended Posts