Popular Post Mil@n Posted November 27 Popular Post Posted November 27 Ne može ovde čovek ostati normalan, samo ako čita naslove vesti, u tekst ne mora ni da ulazi. 11
Caligula Posted November 27 Posted November 27 5 hours ago, cedo said: Inače, u Centru za socijalni rad još jednom potvrđuju da je ovaj tinejdžer „bio najbolje dete u hraniteljskim porodicama u Leskovcu“, te da je bio „primeran i miran kako bubica“. Posle sat vremena, lekari Opšte bolnice Leskovac izgubili su bitku za život A.I (16) iz okoline Leskovca, koji je živeo u Ohridskom naselju u hraniteljskoj porodici 9 godina. Izadahnuo je u 15,45 sati, ali su lekari sačekali, po protokolu, da kasnije objave smrt. A.I. bio je učenik treće godine Tekstilne škole. Vraćajući se kući napla su ga dva vršnjaka, kako nezvanično javljaju Jugmedi, metalnim šipkama, mada direktor bolnice Nebojša Dimitrijević i dalje tvdi da nije imao vidljive povrede po telu, osim ogrebotine ispod oka. Ispred urgetnog centra je tuga. Hranitelj koji mu je menjao oca plače i nariče za svojim miljenikom, pričaju nadležni iz Centra za socijalni rad, koji su u međuvremnu stigli u bolnicu. I tako je ugašen još jedan život skoro na samom početku. Sad sam cuo. Bog ne postoji.
cedo Posted November 27 Posted November 27 6 minutes ago, Caligula said: Sad sam cuo. Bog ne postoji. mozda i postoji, ali ne na ovom parcetu zemlje. sluge su mu ogrezle u kriminalu i zlodelima, kako oni koji su mu izaslanici tako i oni koji mu se najvise mole™ taj (ubica, rom iz nekog sela kod leskovca) je skoro i devojku pretukao. policija mu bila na pretresu pre neki dan (tko je rekao dubona), pise resetka ne mozes da sprecis svako zlo, desava se, ali, ovo drustvo je toliko obolelo da je to strasno evo i primer, neka se ne naljute navijaci zvezde okacio sam prebijanje navijaca stutgarta, dobio sam kurac u celo nije momenat, igra se utakmica sutra partizan igra utakmicu zivot, kao ide oholost, snishodljivost, patetika, paranoja, laz ... zlo se siri sa vrha, propagira, i udarice svima u lice, vrlo skoro i vrlo bolno
cedo Posted November 27 Posted November 27 (edited) evo ovoga sto ispricah gore Tinejdžera iz Leskovca nasmrt pretukao mladić star 18 godina, bio strah i trepet u obližnjem selu Sedamnaestogodišnji A.I. iz Leskovca preminuo je od posledica povreda koje je zadobio kada ga je kod Hemijske škole pretukao N. Azirović (18) iz Donjeg Stopanja. Sa njim je bio i T.S. star svega 15 godina. Azirović je, prema izvorima iz istrage, A.I. udario rukom u glavi, ovaj je pao, a onda je nastavio da ga udara u glavu i telo. Obojica su privedeni, ali će samo N. Azirović. biti optužen za ubistvo. Inače, kako Rešetka saznaje, ovaj mladić, inače romske nacionalnosti, bio je veoma problematičan i od ranije poznat policiji. Štaviše, policija je samo pre nekoliko dana vršila pretres u njegovoj kući. A pre nekoliko dana Azirovićeva devojka je javno na društvenim mrežama napisala da je ovaj osaamnaestogodišnjak pretukao i da su zbog toga raskinuli, postavljajući video zapis sebe svu u modricama. „Ne dozvolite da vam ovo uradi vaš dečko. Zbog toga smo mi raskinuli“, napisala je ona. U selu su svi zazirali i bežali od njega. edit: sad videh i da ima komntara sa lokala da ... Quote Dete nije imalo porodicu. Bio je nezasticen, zlostavljan od majke, rastao bez oca, potucao po tudjim porodicama u svetu bez ljubavi. Kao da mu zivot vec nije bio tezak. Grozni smo svi. Nismo ocistili drustvo od problema. Nista ne funkcionise u Leskovcu, Srbiji. Drcni politicari samo srbe gledaju. Ni mrtvi ne predaju vlast da bi krali i dalje na tenderima, zidali stambene zgrade. Dok nam deca umiru jer njihovi poslusni kadrovi nisu uradili posao. Kod nas sudije ne sude. Tuzilastvo nikog nije ubapsilo sto je radnik Komunalca poginuo ni kriv ni dizan. Policija takodje slusa vlast. Tek ce nam ubijati decu jer su losi direktori i u Centru za socijalni..i u Komunalcu i direkciji i bolnici, domu zdravlja, svuda nesposobni. Ovo je nasilje. Vlast je nasilna i ta zaraza se siri. Sve bi u nekoj zemlji sutra stalo. A mi cemo ziveti sa nasom sramotom. Vlast ne zeli odgovornost. Ona se ne smatra krivom. Samo ih pare zanimaju. Mladi nemaju osnpvne uslove za zivot. Cijom krivicom je mladic bio nebezbedan? O kakvoj bezbednosti i uspesima mi pricamo.? Jel ovo uspeh vlasti? Sram vas bilo, bezdusnici.! Decu vam tako sacekivali! i jos jedna stvar ... lekar u leskovcu kaze da nije imao vidljivih povreda, samo ogrebotinu kod oka Quote Treba policija bolje da ispita sta se stvarno odigralo,a direktor bolnice da ne sere po mnogo nego neka kaze istinu,jer ako prikriva nesto moze za to debelo da odgovara.. a ima i jos roditelj ubice preti novinama Quote Naravno da su i roditelji krivi i da oni treba da budu privedeni, i da im se sudi jer su stvorili „monstruma. A njegov otac, umesto da ućuti od sramote dok je živ, daje sebi slobodu da danas pozove urednika Rešetke, preteći mu da“ skloni“ sliku njegovog sina ubice koju je objavio na portalu, iako je on sve uradio „po propisu“ zatamnivši lice ovom ubici nevinog dečaka. Edited November 27 by cedo 2
barrcode Posted November 28 Posted November 28 drugar nemac bio sa društvom na Zvezda - Štutgart. 24h Srbija: od Beograda videli Ledine (tamo uzeli hotel jer je - "blizu aerodroma", jurili ih 2x da ih biju, zaglavio se u nekoj neverovatnoj saobraćajnoj gužvi, čekao 2,5h posle utakmice da ih puste sa stadiona, nikada toliko policije nije video (obišao bukvalno ceo svet, bio na milijun utakmica na svim kontinentima), 2x im nudili kokain (jednom recepcionar u hotelu), pokrao ih taksista. sad izbegavam da ga pitam o generalnom utisku. 5 3
Mel Posted November 28 Posted November 28 (edited) 10 minutes ago, barrcode said: drugar nemac bio sa društvom na Zvezda - Štutgart. 24h Srbija: od Beograda videli Ledine (tamo uzeli hotel jer je - "blizu aerodroma", jurili ih 2x da ih biju, zaglavio se u nekoj neverovatnoj saobraćajnoj gužvi, čekao 2,5h posle utakmice da ih puste sa stadiona, nikada toliko policije nije video (obišao bukvalno ceo svet, bio na milijun utakmica na svim kontinentima), 2x im nudili kokain (jednom recepcionar u hotelu), pokrao ih taksista. sad izbegavam da ga pitam o generalnom utisku. Pa ono sve je jasno. Ja sam do pre neku godinu sva srecna preporucivala ljudima kad me pitaju da idu u one city trips u Beograd. Vec pre 2020te sam pocela da izbegavam po sistemu jo no habla espanol. A meni su ovde koliko se secam kolutali ocima kad sam nakon pauze 2021e krenula po Beogradu poslovima i pocela da prijavljujem da nije normalno kako izgleda grad i kako izgledaju ljudi u njemu, sifra droga i jeftne kurve look. Inace pre desetak godina sam u avionu sela do nekog decka iz Holandije koji je bio na stadionu Partizana na nekoj utakmici, bas smo dugo pricali. On se tad vratio iz Beograda sa odlicnim utiscima, cisto da ne bude da je ovo gore zbog utakmice kao takve. Nije, Bg se promenio. Edited November 28 by Mel
Popular Post slepa živana Posted November 28 Popular Post Posted November 28 meni se ne izlazi iz kuće 11
Mel Posted November 28 Posted November 28 8 minutes ago, slepa živana said: meni se ne izlazi iz kuće Ni meni ali ne zatvaraj se, pasces u depresiju i koliko treba i koliko ne treba povrh svega... 3
gsb Posted November 28 Posted November 28 https://direktno.rs/vesti/hronika/569683/zoran-z-muskarac-ranio-oca-i-sina-svedok-ubistvo-slavko-curuvija.html Valjda je za ovde.
Filozof manijak Posted November 28 Posted November 28 2 hours ago, barrcode said: drugar nemac bio sa društvom na Zvezda - Štutgart. 24h Srbija: od Beograda videli Ledine (tamo uzeli hotel jer je - "blizu aerodroma", jurili ih 2x da ih biju, zaglavio se u nekoj neverovatnoj saobraćajnoj gužvi, čekao 2,5h posle utakmice da ih puste sa stadiona, nikada toliko policije nije video (obišao bukvalno ceo svet, bio na milijun utakmica na svim kontinentima), 2x im nudili kokain (jednom recepcionar u hotelu), pokrao ih taksista. sad izbegavam da ga pitam o generalnom utisku. Mi smo i bukvalno evropski Bangladeš, hvala Vučiću!
SNARC Posted November 28 Posted November 28 4 minutes ago, Filozof manijak said: Mi smo i bukvalno evropski Bangladeš, hvala Vučiću! Mmmm..vise Tihuana. 3
Tihajeza Posted November 29 Posted November 29 Ovo pripada na sto tema, i obrazovanje, i Beograd, i hate za ljude... Doom 1: Zgrada osnovne škole "Veljko Dugošević" na Zvezdari je napukla i spolja i iznutra. Pored nje "Milenijum tim" gradi garagana od 10 spratova i 3 podzemna sprata garaže, na mestu gde je bila jednospratna ili dvospratna mala zgrada predstavništva "Goše", sa parkićem oko nje. Pored su još dva manja aktivna gradilišta, sa druge strane školskog dvorišta. Ovako izgleda spolja, a na YT ima i snimaka iznutra. Doom 2: Roditelji ne žele da šalju decu u školu, plaše se (a ko i ne bi?). Zovu građevinsku inspekciju. Oni daju mišljenje "...Move along, nothing to see here..." (Realno građevinska inspekcija je jedna poluadministrativna dužnost koja pre svega pregleda aktivna gradilišta da li rade sve prema projektu i da li je građevinski dnevnik uredan. Ćata iz inspekcije realno ne može da proceni da li je ovo bezbedno). Doom 3: Roditelji i dalje ne šalju decu u školu, traže nezavisno stručno veštačenje. Zato, ljudi sa građevinskog fakulteta će detaljno pregledati zgradu i dati izveštaj, ali da bi se oni angažovali, treba da se raspiše javna nabavka, cela procedura oko toga, pa tek onda veštačenje i eventualno radovi. Procenjuje se da će to sve trajati par nedelja, do 3 meseca (javna nabavka + veštačenje), eventualni radovi obaška. Doom 4: Da bi deca ipak išla u školu, prepakovali su decu da jedan deo ostane u školskoj manjoj zgradi (koja nije oštećena), a da stariji idu u obližnju školu, popodne, u treću smenu. Da bi formirali treću smenu, deci iz te druge škole biće skraćeni časovi sve dok god traje situacija. E sad tu je najveći doom, ljudi koji kukaju jer "Zašto naša deca da idu kraće u školu, zbog neke tamo druge škole?!!!" "Šta će naša deca da se mešaju sa nekim tinejdžerima, naučiće možda psovke i loše ponašanje!". (Školske roditeljske Viber grupe su fenomenalan lakmus papir društva) U prevodu: nek mi se tornjaju s očiju ta druga deca koja trenutno nemaju školsku zgradu, ne tiče me se. 1 1 5
đorđe geprat Posted November 29 Posted November 29 Doom 4 egoizam je zgazio solidarnost i razumevanje.
Recommended Posts