Shan Jan Posted November 19 Posted November 19 Cekamo kisu i posebno vetar, do tada jednostavno nema pomoci.
morgana Posted November 19 Posted November 19 (edited) ja da ne moram jos par mjeseci da se cuvam, ne bi me beograd gledao zimi. a od sljedece godine ni nece. usput, stoka je smanjila grijanje, radijatori su mlaki Edited November 19 by morgana 2
đorđe geprat Posted November 19 Posted November 19 video sam na TV, uglavnom na N1, priloge o mukama na selima sa putevima, prevozom. pa evo kako izgleda u "mom" kraju sa mostom na garaškom jezeru. - zatvoren za saobraćaj aprila '22. na divlje se koristio dve godine do aprila '24. u tom vremenu alternativa je bila obilaznica oko jezera, zayebana za korišćenje jer je delimično poplavljivana kod većeg vodostaja jezera. deo od 200 metara na uzbrdici kojom se moralo ići u prvom stepenu prenosa je asfaltira i to se udarilo na sva zvona - aprila ove godine je počela rekonstrukcija i najavljen završetak do kraja oktobra. nije završeno. autobusi iz belanovice i bosute voze preko darosave, vozila isto tako sem budala (ja jednom i nikad više) tom obilaznicom. evo vam dva linka ako vas zanima priča. 1. 2. 1
Milosh76 Posted November 19 Posted November 19 (edited) Jedna žena, zaposlena u Beogradskom dramskom pozorištu kao šaptač, teško je povređena tokom proba za predstavu "Svetla velegrada - Čarli Čaplin". Prema prvim i nezvaničnim informacijama NovaS, na nesrećnu ženu je pao masivni deo pozorišnog dekora usled čega je zadobila teške povrede ruke, nakon čega je prevezena u bolnicu. Stravičan incident dogodio se, prema nezvaničnim informacijama Nove, 18. novembra, u Beogradskom dramskom pozorištu tokom proba za pozorišnu predstavu Edited November 19 by Milosh76 6
Klara Posted November 19 Posted November 19 Quote Naš sagovornik otkriva i da je povređena žena potom prevezena privatnim vozilom u bolnicu, gde će morati da bude operisana. Tragom ove informacija kontaktirali smo direktora Beogradskog dramskog pozorišta Juga Radivojevića kako bismo potvrdili informaciju dobijenu od dva izvora, ali do zaključenja ovog teksta odgovor nismo dobili jer je naše pozive odbijao, a na poruke nije odgovorio. Takođe, uputili smo i pitanja na zvanične mejl adrese Beogradskog dramskog pozorišta, u kojima smo zatražili da nam kažu kada se i kako dogodila nesreća, kakvo je zdravstveno stanje zaposlene, a i da li je pokrenuta interna istraga, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovore. „Neobično je da se u ovakvim situacijama ne obavesti najpre Hitna pomoć, nego su ženu odvezli taksijem na traumatologiju. Takođe, to što se direktor, a i pozorište, danima ne oglašavaju zvaničnim putem povodom ovog incidenta, navodi nas da pomislimo da se ceo slučaj zataškava, a taj osećaj se pojačava posebno u društvenoj atmosferi kakvu danas imamo nakon velike tragedije u Novom Sadu kada su ljudi poginuli upravo zato što je nadstrešnica pala na njih“, kaže sagovornik koji je želeo da ostane anoniman. O ovom incidentu su redakciju Nove.rs obavestili i čitaoci izražavajući sumnju da rukovodstvo pozorišta pokušava da ceo incident zataška. https://nova.rs/vesti/hronika/tesko-povredjena-radnica-beogradskog-dramskog-pozorista/ Nigde nisam čula ovo u vestima, tek sad čitam...sramota.
đorđe geprat Posted November 23 Posted November 23 On 19. 11. 2024. at 12:52, đorđe geprat said: video sam na TV, uglavnom na N1, priloge o mukama na selima sa putevima, prevozom. pa evo kako izgleda u "mom" kraju sa mostom na garaškom jezeru. - zatvoren za saobraćaj aprila '22. na divlje se koristio dve godine do aprila '24. u tom vremenu alternativa je bila obilaznica oko jezera, zayebana za korišćenje jer je delimično poplavljivana kod većeg vodostaja jezera. deo od 200 metara na uzbrdici kojom se moralo ići u prvom stepenu prenosa je asfaltira i to se udarilo na sva zvona - aprila ove godine je počela rekonstrukcija i najavljen završetak do kraja oktobra. nije završeno. autobusi iz belanovice i bosute voze preko darosave, vozila isto tako sem budala (ja jednom i nikad više) tom obilaznicom. evo vam dva linka ako vas zanima priča. 1. 2. sad videh na vestima N1 izveštaj sa mosta na garašima. rekoše da će biti otvoren 1. aprila 2025. znači, 3 godine bez mosta. ako bude samo toliko
slepa živana Posted November 24 Posted November 24 On 19. 11. 2024. at 21:39, Klara said: https://nova.rs/vesti/hronika/tesko-povredjena-radnica-beogradskog-dramskog-pozorista/ Nigde nisam čula ovo u vestima, tek sad čitam...sramota. ja sam juče pročitala na nekom linku tekst bojana pajtića objavljen u danasu, kako je njegovoj ženi pao crep na glavu na ulici, završila u urgentnom. 2
Klara Posted November 24 Posted November 24 (edited) @slepa živana To sam sinoć videla na tviteru. Skoro pa jedini izvor nekih informacija... Edited November 24 by Klara 1
Popular Post Milosh76 Posted November 27 Popular Post Posted November 27 (edited) Tinejdžer star 16 godina dovežen je danas u urgentni centar bez znakova života, ali uprkos tome lekari se već 20 minuta bore da ga ožive, potvrđeno je u Opštoj bolnici Leskovac. Direktor bolnice Nebojša Dimitrijević kaže da na telu nema vidljivih povreda. Međutim, navodni očevici tvrde da je reč o srednjoškolcu, te da se napad na dečaka dogodio u blizini Hemijske škole. Navodno je šipkama udaren u glavu od dvojice momaka, koja su pobegla sa mesta nesreće. https://nova.rs/vesti/hronika/tinejdzer-dovezen-bez-znakova-zivota-u-urgentni-centar-vrsnjaci-ga-tukli-sipkom-stravicno-nasilje-u-leskovcu/ Dovezen je bez svesti, širokih zenica, blede kože i sluzokože, bez pulsa i nemerljivog pritiska. Započeta je odmah intezivna reanimacija lekara u Službi urgentne medicine. Nažalost, smrt je nastupila u 15:45. Uzrok smrti će se utvrditi obdukcijom", kaže direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević. Edited November 27 by Milosh76 14
cedo Posted November 27 Posted November 27 Inače, u Centru za socijalni rad još jednom potvrđuju da je ovaj tinejdžer „bio najbolje dete u hraniteljskim porodicama u Leskovcu“, te da je bio „primeran i miran kako bubica“. Posle sat vremena, lekari Opšte bolnice Leskovac izgubili su bitku za život A.I (16) iz okoline Leskovca, koji je živeo u Ohridskom naselju u hraniteljskoj porodici 9 godina. Izadahnuo je u 15,45 sati, ali su lekari sačekali, po protokolu, da kasnije objave smrt. A.I. bio je učenik treće godine Tekstilne škole. Vraćajući se kući napla su ga dva vršnjaka, kako nezvanično javljaju Jugmedi, metalnim šipkama, mada direktor bolnice Nebojša Dimitrijević i dalje tvdi da nije imao vidljive povrede po telu, osim ogrebotine ispod oka. Ispred urgetnog centra je tuga. Hranitelj koji mu je menjao oca plače i nariče za svojim miljenikom, pričaju nadležni iz Centra za socijalni rad, koji su u međuvremnu stigli u bolnicu. I tako je ugašen još jedan život skoro na samom početku. 1 7
MeanM@ Posted November 27 Posted November 27 Dodju vremena kad pomislis da je mozda humanost u kaznjavanju prestupnika precenjena… 3
pbg12345 Posted November 27 Posted November 27 ne znam da li je neko preneo ovu vest https://moravainfo.rs/horor-u-ivanjici-majka-odsekla-deo-cucle-i-namerno-ugusila-dvomesecnu-bebu/ 5
Recommended Posts