Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Cekamo kisu i posebno vetar, do tada jednostavno nema pomoci.

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

vidim ja da cu i drugi preciscivac da pazarim...

Posted (edited)

ja da ne moram jos par mjeseci da se cuvam, ne bi me beograd gledao zimi. a od sljedece godine ni nece.

usput, stoka je smanjila grijanje, radijatori su mlaki

Edited by morgana
  • +1 2
Posted
6 minutes ago, morgana said:

ja da ne moram jos par mjeseci da se cuvam, ne bi me beograd gledao zimi. a od sljedece godine ni nece.

usput, stoka je smanjila grijanje, radijatori su mlaki

Kakvo je primorje zimi, ja sam uvek mislila da su prolece i jesen tamo top ali da je zima losa prica.

Posted (edited)
11 minutes ago, Mel said:

Kakvo je primorje zimi, ja sam uvek mislila da su prolece i jesen tamo top ali da je zima losa prica.

zima je dobrim dijelom dosadna, mada sad manje jer se doselilo mnogo ljudi, stranaca, pootvarano je dosta novih kafica i to zivot cini dinamicnijim. 

ali februar je bombona, vrlo cesto bude suncano i toplo, i do 20 stepeni. taj dio godine nemam zelju da provodim nigdje drugo osim u herceg novom (dobro, da mi neko ponudi latinsku ameriku, naravno da bih. ili jug italije. ili istocni dio mediterana. ali razumijes me)

spram beogradskog vremena primorsko je mnogo bolje, neuporedivo je vise suncanih dana. ja na bgd zimu nikako ne mogu da se naviknem, ne zbog hladnoce nego upravo zbog nedostatka svjetlosti. uvijek sam, u herceg novom, zimske dane provodila napolju ako ikako mogu, tj ako bas ne siba vjetar i kisurina (zna da bude monsun, beogradske kise su nista spram primorskih). to je islo dotle da sam po pravilu uprkos spf kremama makar jednom godisnje gorila u licu :dry: 

mane proizilaze iz velicine gradova tj gradica.

Edited by morgana
  • +1 1
  • Hvala 2
Posted
1 minute ago, morgana said:

zima je dobrim dijelom dosadna, mada sad manje jer se doselilo mnogo ljudi, stranaca, pootvarano je dosta novih kafica i to zivot cini dinamicnijim. 

ali februar je bombona, vrlo cesto bude suncano i toplo, i do 20 stepeni. taj dio godine nemam zelju da provodim nigdje drugo osim u herceg novom (dobro, da mi neko ponudi latinsku ameriku, naravno da bih. ili jug italije. ili istocni dio mediterana. ali razumijes me)

spram beogradskog vremena je primorje mnogo bolje, neuporedivo je vise suncanih dana. ja na bgd zimu nikako ne mogu da se naviknem, ne zbog hladnoce nego upravo zbog nedostatka svjetlosti. uvijek sam, u herceg novom, zimske dane provodila napolju ako ikako mogu, tj ako bas ne siba vjetar i kisurina (zna da bude monsun, beogradske kise su nista spram primorskih). to je islo dotle da sam po pravilu uprkos spf kremama makar jednom godisnje gorila u licu :dry: 

mane proizilaze iz velicine gradova tj gradica.

Ja kako zivim u BGu ne koristeci sadrzaje velikog grada preterano, sad mislim da bi mi CG primorje bas odgovaralo mimo pika sezone tj jula i avgusta koji mi ni u BGu ne odovaraju. Zavidim, treba sto vise vremena provoditi tamo.

Posted
24 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

vidim ja da cu i drugi preciscivac da pazarim...

Ja se ozbiljno razmisljam da pazarim jedan...

Posted
1 minute ago, Mel said:

Ja kako zivim u BGu ne koristeci sadrzaje velikog grada preterano, sad mislim da bi mi CG primorje bas odgovaralo mimo pika sezone tj jula i avgusta koji mi ni u BGu ne odovaraju. Zavidim, treba sto vise vremena provoditi tamo.

probaj nekad, uvijek mozes da se ne vratis nazad na cg primorje ako ti se ne svidi

septembar, jun, februar (uz provjeru vremenske prognoze), ne nuzno tim redom

Posted
6 minutes ago, Shan Jan said:

taman ide crni petak

Posted
2 minutes ago, morgana said:

probaj nekad, uvijek mozes da se ne vratis nazad na cg primorje ako ti se ne svidi

septembar, jun, februar (uz provjeru vremenske prognoze), ne nuzno tim redom

Da da, prosle godine sam bila u Budvi u septembru, ove u junu jer je sestrin mali posao u skolu pa je septembar otpao. Zato mi se i probudila nova radoznalost za CG primorje. Jedino mi taj februar fali za kolekciju, eto ideje :D Inace bas zbog fenomenalnog i septembra i juna, iznad svih mojih ocekivanja u svakom smislu, ovo i pitam. I jos - ne smeta mi toliko betonizacija primorja jer kad vidim sta rade u Beogradu, ono mi dodje kao homeopatski beton.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
9 minutes ago, Shan Jan said:

E ajd bacite link neki treba zbog deteta ako nista da ubacimo bar u dnevnu/spavacu.

Posted (edited)
4 minutes ago, Mel said:

Da da, prosle godine sam bila u Budvi u septembru, ove u junu jer je sestrin mali posao u skolu pa je septembar otpao. Zato mi se i probudila nova radoznalost za CG primorje. Jedino mi taj februar fali za kolekciju, eto ideje :D Inace bas zbog fenomenalnog i septembra i juna, iznad svih mojih ocekivanja u svakom smislu, ovo i pitam. I jos - ne smeta mi toliko betonizacija primorja jer kad vidim sta rade u Beogradu, ono mi dodje kao homeopatski beton.

budva jeste betonizovana, mada na samoj obali ne koliko prema brdu. ostatak cg primorja nije u toj mjeri (ili vecinom nije, ne znam sutomore npr, rijetko prolazim)

dok je sns planski skretao paznju na uzase crnogorskog turizma sa betonizacijom i prljavom morskom vodom, sam je betonizovao beograd, zlatibor, a pored velelepnog bgd na vodi je usce kanalizacije u rijeku.

Edited by morgana
  • +1 1
Posted
2 minutes ago, Mel said:

E ajd bacite link neki treba zbog deteta ako nista da ubacimo bar u dnevnu/spavacu.

Ja sam kevi kupio ovaj, ima i pro verzija koji je malo jaci: https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-6-rezima-30-w-330-m-h-beli/465984?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=bidding&utm_term=es_0_1_pp

Sad ovo sto kaze @Mr.Mxyzptlk, mozda sacekati crni petak za neke popuste, ako se dotle ne pogusimo :D 

• Hvala 1
Posted
11 minutes ago, Shan Jan said:

Ja sam kevi kupio ovaj, ima i pro verzija koji je malo jaci: https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-6-rezima-30-w-330-m-h-beli/465984?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=bidding&utm_term=es_0_1_pp

Sad ovo sto kaze @Mr.Mxyzptlk, mozda sacekati crni petak za neke popuste, ako se dotle ne pogusimo :D 

pa ovo ti je na popustu 43% :D

ja sam pre jedno 4 godine kupio Xiaomi Pro i evo, uzeo i novi filter pre neki dan i odvrnut je

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Shan Jan said:

Ovo je vec na nekom popustu? Kako menjas filtere, kako si zadovoljan?