Shan Jan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cekamo kisu i posebno vetar, do tada jednostavno nema pomoci.
morgana Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) ja da ne moram jos par mjeseci da se cuvam, ne bi me beograd gledao zimi. a od sljedece godine ni nece. usput, stoka je smanjila grijanje, radijatori su mlaki Edited 1 hour ago by morgana 2
Mel Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, morgana said: ja da ne moram jos par mjeseci da se cuvam, ne bi me beograd gledao zimi. a od sljedece godine ni nece. usput, stoka je smanjila grijanje, radijatori su mlaki Kakvo je primorje zimi, ja sam uvek mislila da su prolece i jesen tamo top ali da je zima losa prica.
morgana Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, Mel said: Kakvo je primorje zimi, ja sam uvek mislila da su prolece i jesen tamo top ali da je zima losa prica. zima je dobrim dijelom dosadna, mada sad manje jer se doselilo mnogo ljudi, stranaca, pootvarano je dosta novih kafica i to zivot cini dinamicnijim. ali februar je bombona, vrlo cesto bude suncano i toplo, i do 20 stepeni. taj dio godine nemam zelju da provodim nigdje drugo osim u herceg novom (dobro, da mi neko ponudi latinsku ameriku, naravno da bih. ili jug italije. ili istocni dio mediterana. ali razumijes me) spram beogradskog vremena primorsko je mnogo bolje, neuporedivo je vise suncanih dana. ja na bgd zimu nikako ne mogu da se naviknem, ne zbog hladnoce nego upravo zbog nedostatka svjetlosti. uvijek sam, u herceg novom, zimske dane provodila napolju ako ikako mogu, tj ako bas ne siba vjetar i kisurina (zna da bude monsun, beogradske kise su nista spram primorskih). to je islo dotle da sam po pravilu uprkos spf kremama makar jednom godisnje gorila u licu mane proizilaze iz velicine gradova tj gradica. Edited 1 hour ago by morgana 1 2
Mel Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, morgana said: zima je dobrim dijelom dosadna, mada sad manje jer se doselilo mnogo ljudi, stranaca, pootvarano je dosta novih kafica i to zivot cini dinamicnijim. ali februar je bombona, vrlo cesto bude suncano i toplo, i do 20 stepeni. taj dio godine nemam zelju da provodim nigdje drugo osim u herceg novom (dobro, da mi neko ponudi latinsku ameriku, naravno da bih. ili jug italije. ili istocni dio mediterana. ali razumijes me) spram beogradskog vremena je primorje mnogo bolje, neuporedivo je vise suncanih dana. ja na bgd zimu nikako ne mogu da se naviknem, ne zbog hladnoce nego upravo zbog nedostatka svjetlosti. uvijek sam, u herceg novom, zimske dane provodila napolju ako ikako mogu, tj ako bas ne siba vjetar i kisurina (zna da bude monsun, beogradske kise su nista spram primorskih). to je islo dotle da sam po pravilu uprkos spf kremama makar jednom godisnje gorila u licu mane proizilaze iz velicine gradova tj gradica. Ja kako zivim u BGu ne koristeci sadrzaje velikog grada preterano, sad mislim da bi mi CG primorje bas odgovaralo mimo pika sezone tj jula i avgusta koji mi ni u BGu ne odovaraju. Zavidim, treba sto vise vremena provoditi tamo.
Shan Jan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: vidim ja da cu i drugi preciscivac da pazarim... Ja se ozbiljno razmisljam da pazarim jedan...
morgana Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Mel said: Ja kako zivim u BGu ne koristeci sadrzaje velikog grada preterano, sad mislim da bi mi CG primorje bas odgovaralo mimo pika sezone tj jula i avgusta koji mi ni u BGu ne odovaraju. Zavidim, treba sto vise vremena provoditi tamo. probaj nekad, uvijek mozes da se ne vratis nazad na cg primorje ako ti se ne svidi septembar, jun, februar (uz provjeru vremenske prognoze), ne nuzno tim redom
Mr.Mxyzptlk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Shan Jan said: Ja se ozbiljno razmisljam da pazarim jedan... taman ide crni petak
Mel Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, morgana said: probaj nekad, uvijek mozes da se ne vratis nazad na cg primorje ako ti se ne svidi septembar, jun, februar (uz provjeru vremenske prognoze), ne nuzno tim redom Da da, prosle godine sam bila u Budvi u septembru, ove u junu jer je sestrin mali posao u skolu pa je septembar otpao. Zato mi se i probudila nova radoznalost za CG primorje. Jedino mi taj februar fali za kolekciju, eto ideje Inace bas zbog fenomenalnog i septembra i juna, iznad svih mojih ocekivanja u svakom smislu, ovo i pitam. I jos - ne smeta mi toliko betonizacija primorja jer kad vidim sta rade u Beogradu, ono mi dodje kao homeopatski beton. 1
Mel Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Shan Jan said: Ja se ozbiljno razmisljam da pazarim jedan... E ajd bacite link neki treba zbog deteta ako nista da ubacimo bar u dnevnu/spavacu.
morgana Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 minutes ago, Mel said: Da da, prosle godine sam bila u Budvi u septembru, ove u junu jer je sestrin mali posao u skolu pa je septembar otpao. Zato mi se i probudila nova radoznalost za CG primorje. Jedino mi taj februar fali za kolekciju, eto ideje Inace bas zbog fenomenalnog i septembra i juna, iznad svih mojih ocekivanja u svakom smislu, ovo i pitam. I jos - ne smeta mi toliko betonizacija primorja jer kad vidim sta rade u Beogradu, ono mi dodje kao homeopatski beton. budva jeste betonizovana, mada na samoj obali ne koliko prema brdu. ostatak cg primorja nije u toj mjeri (ili vecinom nije, ne znam sutomore npr, rijetko prolazim) dok je sns planski skretao paznju na uzase crnogorskog turizma sa betonizacijom i prljavom morskom vodom, sam je betonizovao beograd, zlatibor, a pored velelepnog bgd na vodi je usce kanalizacije u rijeku. Edited 1 hour ago by morgana 1
Shan Jan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Mel said: E ajd bacite link neki treba zbog deteta ako nista da ubacimo bar u dnevnu/spavacu. Ja sam kevi kupio ovaj, ima i pro verzija koji je malo jaci: https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-6-rezima-30-w-330-m-h-beli/465984?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=bidding&utm_term=es_0_1_pp Sad ovo sto kaze @Mr.Mxyzptlk, mozda sacekati crni petak za neke popuste, ako se dotle ne pogusimo 1
copkillah Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Shan Jan said: Ja sam kevi kupio ovaj, ima i pro verzija koji je malo jaci: https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-6-rezima-30-w-330-m-h-beli/465984?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=bidding&utm_term=es_0_1_pp Sad ovo sto kaze @Mr.Mxyzptlk, mozda sacekati crni petak za neke popuste, ako se dotle ne pogusimo pa ovo ti je na popustu 43% ja sam pre jedno 4 godine kupio Xiaomi Pro i evo, uzeo i novi filter pre neki dan i odvrnut je 1
Mel Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Shan Jan said: Ja sam kevi kupio ovaj, ima i pro verzija koji je malo jaci: https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-6-rezima-30-w-330-m-h-beli/465984?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=bidding&utm_term=es_0_1_pp Sad ovo sto kaze @Mr.Mxyzptlk, mozda sacekati crni petak za neke popuste, ako se dotle ne pogusimo Ovo je vec na nekom popustu? Kako menjas filtere, kako si zadovoljan?
Recommended Posts