Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
59 minutes ago, Shan Jan said:

Gledao sam pre 2-3 godine neki izvestaj EU gde su izracunali da oko 7000 ljudi koji su u clanicama EU godisnje umre zbog naseg sranja koje malo i njih zahvati. 

To u ovim clanicama sa B i C licencom. Ne dobalujemo do Nemacke i Francuske

• +1 1
  • Haha 2
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na to sam i mislila. Ne oseća se u 99% EU, zbog pograničnih oblasti Bugarske neće da se cimaju.

• +1 1
Posted

Eh te istocne vrednosti 

• +1 1
Posted

Gušće

Spoiler

Koliko ljudi olako ovo shvataju. Daj kratkoročno, da imam za hleb, ko jebe vazduh. Kao da ne može i jedno i drugo.

• +1 8
Posted

Od Kalenića do Skadarlije i nazad preko Z.Venca, ništa dramatično, biće to mnogo gore ove zime.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
23 hours ago, radisa said:

E vidiš, ne znam, možda neko ko gravitira Vrbasu i Kuli zna... @freakns?

iskreno ne znam ni da li je Milan Rodic i dalje ziv. on je vodio biznis, pootvarao radnje, usao u posao sa pumpama, izgradio pivaru... sve je on to radio. kako se Bogdan poceo pojavljivati, tako su se firme prodavale. u Vrbasu se nikada nije pricalo o braci Rodic, vec uvek o Rodicu, i znalo da se misli na Milana. 

Posted

Zadnjih par godina je levi bek i muci se po terenu bas bas, nije to to odavno

• Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
32 minutes ago, Eleniko said:

Od Kalenića do Skadarlije i nazad preko Z.Venca, ništa dramatično, biće to mnogo gore ove zime.

Jutros vedro i suncano od Vozdovca do Bulevara, Gl Poste. A onda dole od RTS magla, smog, sta li je. Bulevar ridge granica

• +1 1
Posted
38 minutes ago, Milošica said:

Gušće

Hide contents

Koliko ljudi olako ovo shvataju. Daj kratkoročno, da imam za hleb, ko jebe vazduh. Kao da ne može i jedno i drugo.

Pa nije da shvataju olako nego mozes da se zalis i protestujes do sutra, vlast nece nista da uradi. Bole ih qrac, imaju svoje glasove. Ista prica ko za sve u Srbiji.

• +1 3
Posted

vraćao sam se juče iz sela. od ćelija (raskršće ka valjevu) do rakovice smog2. kada sam načas izašao iz kola kod mesta pogibije SPOvaca udisao sam dim iz dimnjaka. na "duploj punoj" kad pukne pogled ka beogradu imaš plavo na nebu, ispod njega braon pa jedno sivilo. skroz, horizontalno, od TA na savi do avale koju jedva nazreš. užas. mislim da ću u utorak da pobegnem. jebeš ovo. jadne one moje malecke u gepratovoj.

• +1 3
Posted

U Bgd su juče bile velike razlike u zagađenju između delova grada.

Vračar, čisto

Dedinje, Senjak, loše 

Donji Dorćol, Palilula, pakao