Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
59 minutes ago, Shan Jan said:

Gledao sam pre 2-3 godine neki izvestaj EU gde su izracunali da oko 7000 ljudi koji su u clanicama EU godisnje umre zbog naseg sranja koje malo i njih zahvati. 

To u ovim clanicama sa B i C licencom. Ne dobalujemo do Nemacke i Francuske

• +1 1
  • Haha 2
  • Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na to sam i mislila. Ne oseća se u 99% EU, zbog pograničnih oblasti Bugarske neće da se cimaju.

• +1 1
Posted

Eh te istocne vrednosti 

• +1 1
Posted

Gušće

Spoiler

Koliko ljudi olako ovo shvataju. Daj kratkoročno, da imam za hleb, ko jebe vazduh. Kao da ne može i jedno i drugo.

• +1 3
Posted

Od Kalenića do Skadarlije i nazad preko Z.Venca, ništa dramatično, biće to mnogo gore ove zime.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
23 hours ago, radisa said:

E vidiš, ne znam, možda neko ko gravitira Vrbasu i Kuli zna... @freakns?

iskreno ne znam ni da li je Milan Rodic i dalje ziv. on je vodio biznis, pootvarao radnje, usao u posao sa pumpama, izgradio pivaru... sve je on to radio. kako se Bogdan poceo pojavljivati, tako su se firme prodavale. u Vrbasu se nikada nije pricalo o braci Rodic, vec uvek o Rodicu, i znalo da se misli na Milana. 

Posted

Zadnjih par godina je levi bek i muci se po terenu bas bas, nije to to odavno

• Vojvodo,serdare 1
Posted
32 minutes ago, Eleniko said:

Od Kalenića do Skadarlije i nazad preko Z.Venca, ništa dramatično, biće to mnogo gore ove zime.

Jutros vedro i suncano od Vozdovca do Bulevara, Gl Poste. A onda dole od RTS magla, smog, sta li je. Bulevar ridge granica

• +1 1
Posted
38 minutes ago, Milošica said:

Gušće

Hide contents

Koliko ljudi olako ovo shvataju. Daj kratkoročno, da imam za hleb, ko jebe vazduh. Kao da ne može i jedno i drugo.

Pa nije da shvataju olako nego mozes da se zalis i protestujes do sutra, vlast nece nista da uradi. Bole ih qrac, imaju svoje glasove. Ista prica ko za sve u Srbiji.

• +1 2