Delija67 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 59 minutes ago, Shan Jan said: Gledao sam pre 2-3 godine neki izvestaj EU gde su izracunali da oko 7000 ljudi koji su u clanicama EU godisnje umre zbog naseg sranja koje malo i njih zahvati. To u ovim clanicama sa B i C licencom. Ne dobalujemo do Nemacke i Francuske 1 2
Tihajeza Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na to sam i mislila. Ne oseća se u 99% EU, zbog pograničnih oblasti Bugarske neće da se cimaju. 1
Milošica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gušće Spoiler Koliko ljudi olako ovo shvataju. Daj kratkoročno, da imam za hleb, ko jebe vazduh. Kao da ne može i jedno i drugo. 3
Eleniko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od Kalenića do Skadarlije i nazad preko Z.Venca, ništa dramatično, biće to mnogo gore ove zime. 1 1
freakns Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 23 hours ago, radisa said: E vidiš, ne znam, možda neko ko gravitira Vrbasu i Kuli zna... @freakns? iskreno ne znam ni da li je Milan Rodic i dalje ziv. on je vodio biznis, pootvarao radnje, usao u posao sa pumpama, izgradio pivaru... sve je on to radio. kako se Bogdan poceo pojavljivati, tako su se firme prodavale. u Vrbasu se nikada nije pricalo o braci Rodic, vec uvek o Rodicu, i znalo da se misli na Milana.
Ratamahatta Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Zadnjih par godina je levi bek i muci se po terenu bas bas, nije to to odavno 1
MeanM@ Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 32 minutes ago, Eleniko said: Od Kalenića do Skadarlije i nazad preko Z.Venca, ništa dramatično, biće to mnogo gore ove zime. Jutros vedro i suncano od Vozdovca do Bulevara, Gl Poste. A onda dole od RTS magla, smog, sta li je. Bulevar ridge granica 1
Shan Jan Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 38 minutes ago, Milošica said: Gušće Hide contents Koliko ljudi olako ovo shvataju. Daj kratkoročno, da imam za hleb, ko jebe vazduh. Kao da ne može i jedno i drugo. Pa nije da shvataju olako nego mozes da se zalis i protestujes do sutra, vlast nece nista da uradi. Bole ih qrac, imaju svoje glasove. Ista prica ko za sve u Srbiji. 2
Recommended Posts