Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, basketas said:

Kako je rešena zgrada Beobanke na Zelenjaku, tu je isto problem bio azbest?

Nije rusena. 

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, jms_uk said:

Nije rusena. 

Znam da nije rušena ali je i tu bio veliki problem kako ukloniti azbestne ploče, to je odbilo neke kupce.

Posted

ove cestice ako ih ima, zadrzace se godinama u vazduhu? 

Posted

Kakva je situacija sa potencijalnim rusenjem generalstaba u centru grada.. Mozda ameri imaju bolji plan nego ovi domaci dundjeri?

• Haha 1
Posted

Nije problem plan, nego sprovodjenje, nadzor i kontrola plana.

Posted

kakav odvratan udaljavajuci jezik okorjele sns-ovke, doslo je do smrtnog ishoda iako smo u lijecenje ugruvali masu sredstava, idemo dalje, radimo, privredjujemo

mrs u picku materinu

• +1 5
Posted

Sad bas izasao napolje... i vrlo brzo se okrenuo i vratio. 

Bukvalno mi i Bosna jedini sa nezdravim vazduhom u Evropi. U svetu samo Indija moze da se meri sa nama, svi ostali su normalniji: https://waqi.info/. Apsolutno se slazem da treba EU da nam ispostavi racun sto trujemo okolo. Ove nase bole qrac, nije da ce mozda da se nesto desi sto truju ljude.

• +1 2
Posted
Just now, Shan Jan said:

Bukvalno mi i Bosna jedini sa nezdravim vazduhom u Evropi. U svetu samo Indija moze da se meri sa nama, svi ostali su normalniji: https://waqi.info/. Apsolutno se slazem da treba EU da nam ispostavi racun sto trujemo okolo. Ove nase bole qrac, nije da ce mozda da se nesto desi sto truju ljude.

Ma daj. Uostalom ovi prethodni koji b mozda, mozda, nesto pokusali da urade im nisu valjali nego su podsrzali Tomu a odmah i Vucica i njegove demokratske popravljene izbore. Sad ce bas da se bakcu sa vazduhom koji do njih ne stize, bukvalno sto bi.

Posted

Nije vazduh za pitjkice... :ph34r:

Posted
35 minutes ago, Shan Jan said:

Što bi se EU cimala nas da kažnjava? Mapa pokazuje da je kod njih sve zeleno, očigledno da se prljav vazduh ne razleće daleko i da smogčina nije problem koji se lako preliva dalje.

Stoji tu gde se i pravi (kod nas), pa trujte se pacovi ako volite.

• +1 1
Posted

@Tihajeza

jer vazdusne struje nose dobar deo sranja i do njihovih uglednih dupeta. 

Posted
7 minutes ago, Tihajeza said:

Što bi se EU cimala nas da kažnjava? Mapa pokazuje da je kod njih sve zeleno, očigledno da se prljav vazduh ne razleće daleko i da smogčina nije problem koji se lako preliva dalje.

Stoji tu gde se i pravi (kod nas), pa trujte se pacovi ako volite.

Gledao sam pre 2-3 godine neki izvestaj EU gde su izracunali da oko 7000 ljudi koji su u clanicama EU godisnje umre zbog naseg sranja koje malo i njih zahvati. 

Posted
1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

ja ne znam sto nas EU ne nagazi vezano za ovaj strokavi vazduh koji proizvodimo. 

bukvalno bih ih naterao da puknu sve milijarde kojima se hvale i da se zaduze do guse kako bi resili sve polutante .

ovo nije normalno sta mi udisemo ovde. 

bukvalno smo indija evrope

Nateraće nas tek kad ozbiljno narušimo i njihovo zdravlje.

A dok se to ne desi možda bi narod mogao malo da razmisli pa da protestuje i da se izbori oko toga, ima li šta primarnije od kvaliteta vazduha koji udišemo?

Ako to narodu nije bitno, onda ništa nije.

• +1 1
Posted

Stvarno mislis da ce protesti ista uraditi?