Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Just now, Miki_belavista said:

mislim odavno, ne zvim u Srbistanu,alimislim da su pukli odavno. Kakorece Bata Trlaja,"mala bara puna krokodila".

Pa i ja sam cuo da su bankrot, ali ko zna po kojoj pobocnoj liniji imaju stogod...

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Pa i ja sam cuo da su bankrot, ali ko zna po kojoj pobocnoj liniji imaju stogod...

ne znam,ta elita devedestih ima razne sudbine. Znam da se sin Roganovica ozenio sa cerkom Radomana Bozovica,ono para ide na paru...

Posted
11 minutes ago, radisa said:

A Mandici su bankrot ili imaju jos stogod?

Ako se misli na porodicu Mande koji je ubijen sa Arkanom, sin mu gostuje po jutjub kanalima vrlo često.

Posted
5 minutes ago, bejzbolka said:

Ako se misli na porodicu Mande koji je ubijen sa Arkanom, sin mu gostuje po jutjub kanalima vrlo često.

Ne to...

Posted
11 minutes ago, Miki_belavista said:

ne znam,ta elita devedestih ima razne sudbine. Znam da se sin Roganovica ozenio sa cerkom Radomana Bozovica,ono para ide na paru...

Gde se seti Roganovica... Petlovo pivo... 

Cerka Balasevica kad je imala saobracajku je bila sa studentom™ Roganovicem... :fantom:

• +1 1
Posted (edited)

Drašković, Čume, Rutović rade uspešno?

Edited by Milošica
Posted
15 minutes ago, bejzbolka said:

ne,ovo je ekipa koja je imala markete i pumpe po Vojvodini. 

• +1 1
Posted

nikada se ne radi rusenje objekata koji imaju azbestne elemente.

sve sto sadrzi azbest prvo mora da se potpuno odstrani, to rade specijalne ekipe, neko je pomenuo vec.

tek onda sledi rusenje.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Azbest se najvise u sfrj pravio u nekom mestu u Hrvatskoj, ne secam se koje i koliko ali mnogo radnika je umrlo od raka pluca. Pricao profesor na faksu… 

Posted
8 minutes ago, Guuundogan said:

Azbest se najvise u sfrj pravio u nekom mestu u Hrvatskoj, ne secam se koje i koliko ali mnogo radnika je umrlo od raka pluca. Pricao profesor na faksu… 

Firma Salonit, mjesto Vranjic iznad Splita.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Drašković, Čume, Rutović rade uspešno?

Solidno.

Posted
59 minutes ago, 3opge said:

nikada se ne radi rusenje objekata koji imaju azbestne elemente.

sve sto sadrzi azbest prvo mora da se potpuno odstrani, to rade specijalne ekipe, neko je pomenuo vec.

tek onda sledi rusenje.

upravo tako...

Posted
4 hours ago, Arkadija said:

Ovakav objekat bi se u Americi srušio kontrolisanjom eksplozijom, cela zgrada bi bila uvijena u neku vrstu cirade, niko i ne bi osetio da se tu nešto radi.

ne razumem kako vec nisu napravili firmu i za to: izrada i rukovodjenje ceradama velikih dimenzija