radisa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Miki_belavista said: mislim odavno, ne zvim u Srbistanu,alimislim da su pukli odavno. Kakorece Bata Trlaja,"mala bara puna krokodila". Pa i ja sam cuo da su bankrot, ali ko zna po kojoj pobocnoj liniji imaju stogod...
Miki_belavista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, radisa said: Pa i ja sam cuo da su bankrot, ali ko zna po kojoj pobocnoj liniji imaju stogod... ne znam,ta elita devedestih ima razne sudbine. Znam da se sin Roganovica ozenio sa cerkom Radomana Bozovica,ono para ide na paru...
bejzbolka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, radisa said: A Mandici su bankrot ili imaju jos stogod? Ako se misli na porodicu Mande koji je ubijen sa Arkanom, sin mu gostuje po jutjub kanalima vrlo često.
radisa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, bejzbolka said: Ako se misli na porodicu Mande koji je ubijen sa Arkanom, sin mu gostuje po jutjub kanalima vrlo često. Ne to...
radisa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Miki_belavista said: ne znam,ta elita devedestih ima razne sudbine. Znam da se sin Roganovica ozenio sa cerkom Radomana Bozovica,ono para ide na paru... Gde se seti Roganovica... Petlovo pivo... Cerka Balasevica kad je imala saobracajku je bila sa studentom™ Roganovicem... 1
Milošica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Drašković, Čume, Rutović rade uspešno? Edited 1 hour ago by Milošica
Miki_belavista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, bejzbolka said: Ako se misli na porodicu Mande koji je ubijen sa Arkanom, sin mu gostuje po jutjub kanalima vrlo često. ne,ovo je ekipa koja je imala markete i pumpe po Vojvodini. 1
3opge Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago nikada se ne radi rusenje objekata koji imaju azbestne elemente. sve sto sadrzi azbest prvo mora da se potpuno odstrani, to rade specijalne ekipe, neko je pomenuo vec. tek onda sledi rusenje. 1 1
Guuundogan Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Azbest se najvise u sfrj pravio u nekom mestu u Hrvatskoj, ne secam se koje i koliko ali mnogo radnika je umrlo od raka pluca. Pricao profesor na faksu…
Babu Bhatt Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 8 minutes ago, Guuundogan said: Azbest se najvise u sfrj pravio u nekom mestu u Hrvatskoj, ne secam se koje i koliko ali mnogo radnika je umrlo od raka pluca. Pricao profesor na faksu… Firma Salonit, mjesto Vranjic iznad Splita. 1
bejzbolka Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 1 hour ago, Milošica said: Drašković, Čume, Rutović rade uspešno? Solidno.
Mel Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 59 minutes ago, 3opge said: nikada se ne radi rusenje objekata koji imaju azbestne elemente. sve sto sadrzi azbest prvo mora da se potpuno odstrani, to rade specijalne ekipe, neko je pomenuo vec. tek onda sledi rusenje. upravo tako...
ultra plasticni Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 4 hours ago, Arkadija said: Ovakav objekat bi se u Americi srušio kontrolisanjom eksplozijom, cela zgrada bi bila uvijena u neku vrstu cirade, niko i ne bi osetio da se tu nešto radi. ne razumem kako vec nisu napravili firmu i za to: izrada i rukovodjenje ceradama velikih dimenzija
Recommended Posts