MeanM@ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 34 minutes ago, Filozof manijak said: Više nismo stručnjaci za rudarenje, sada smo stručnjaci demolition dunđeri Živimo parodiju, jbt
Filozof manijak Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, J-♣ said: 4 meseca za mini odmor? toliko su iz milenijuma najavili da će da traje rušenje Onda nek bude maxi odmor
MeanM@ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, radisa said: Pa Delta tu hoće da gradi ovo... Tu je bila nekad hladnjače Centroslavije, krajem 80ih, najmodernija hldanjača u SFRJ, koju su uništili i razvukli, tokom 90ih, zajedno sa celom firmom Rodići i Mandići iz Kule... Azbesta u toj zgradi sigurno ima, samo je pitanje, da li je neko mislio o tome, prilikom pripreme rušenja... Ovo krece upravo da se gradi. Prijava radova ovih dana. Delta Pegla, rekli bi zli jezici. Inace se stvarno zove Delta Iron.
MeanM@ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, JozoMujica said: Ko je Vlado Baumachinen? Pa izvodjac valjda na radovima rusenja. Nemam pojma ko su sta su. Nije zajebancija, autentican je screen, mada je meni presmesan naziv preduzeća.
Filozof manijak Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, MeanM@ said: Ovo krece upravo da se gradi. Prijava radova ovih dana. Delta Pegla, rekli bi zli jezici. Inace se stvarno zove Delta Iron. Jel ta Pegla obuhvata i plac rahmetli Tempa?
JozoMujica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, MeanM@ said: Pa izvodjac valjda na radovima rusenja. Nemam pojma ko su sta su. Nije zajebancija, autentican je screen, mada je meni presmesan naziv preduzeća. Aha, a ja sam mislio zato što je podvučeno da je neko bitan. Naziv preduzeća, na osnovu mog skromnog prepoznavanja nemačkog, bi trebalo da znači "građevinske mašine" što nije neobično za ovakvu vrstu preduzeća.
MeanM@ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Filozof manijak said: Jel ta Pegla obuhvata i plac rahmetli Tempa? Neam pojma, nisam direktno ucestvovao na tome, slusao ovako sa strane. Sutra bacim pogled 1
MeanM@ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, JozoMujica said: Aha, a ja sam mislio zato što je podvučeno da je neko bitan. Naziv preduzeća, na osnovu mog skromnog prepoznavanja nemačkog, bi trebalo da znači "građevinske mašine" što nije neobično za ovakvu vrstu preduzeća. Ma ovo Vlado mi je smesno :). Tipa Mile Rent-A-Kran. A da, tako je, gradjevinske masine, baustela itd. Standardno.
radisa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Miki_belavista said: sta bese sa RODICIMA? bili su mocni jedno vreme,onda sve prodali Merkatoru. E vidiš, ne znam, možda neko ko gravitira Vrbasu i Kuli zna... @freakns?
Mel Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, Filozof manijak said: Onda nek bude maxi odmor Na konto ovoga, molim da se ne smejete, koji je dobar sajt da se prati smer vetrova ili cak neka vremenska prognoza koja ukljucuje smer vetra?
Filozof manijak Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedan ogranak Rodića (Bogdanova ćerka) drži Univereksport, i sasvim dobro im ide. Za ogranak koji je držao Rodu i MB pivaru, već ne znam. Tih Rodića ima ko Vilotića ...
radisa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Filozof manijak said: Jedan ogranak Rodića (Bogdanova ćerka) drži Univereksport, i sasvim dobro im ide. Za ogranak koji je držao Rodu i MB pivaru, već ne znam. Tih Rodića ima ko Vilotića ... A Mandici su bankrot ili imaju jos stogod?
Filozof manijak Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko sam čuo, Mandići su pukli, ali to su informacije od pre deceniju i više, bajate. Sigurno ima nekog ko ima bolji info o njima. Simptomatično je da se nigde ne pominju...
Miki_belavista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, radisa said: A Mandici su bankrot ili imaju jos stogod? mislim odavno, ne zvim u Srbistanu,alimislim da su pukli odavno. Kakorece Bata Trlaja,"mala bara puna krokodila".
Recommended Posts