Filozof manijak Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Više nismo stručnjaci za rudarenje, sada smo stručnjaci demolition dunđeri 3
SNARC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Filozof manijak said: Više nismo stručnjaci za rudarenje, sada smo stručnjaci demolition dunđeri Da citiram jednog velikog srpskog sina..Mi mozda ne umemo da radimo/zidamo..ali umemo da se bijemo/razvlacimo i rusimo.. 2 1
Boksi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Filozof manijak said: Više nismo stručnjaci za rudarenje, sada smo stručnjaci demolition dunđeri Nije smešno. 1
J-♣ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad se ovakvi objekti ruše, poskida se sve do golog betona i cigli; prozori, okviri, fasadna obloga, ... sve zaključno sa el. instalacijama. Ako ima materijala sa azbestom to se posebno i pažljivo razmontira, pa transportuje tamo gde se odlažu takve materije kako uređena država propiše i naravno naplaćuje. Ovima se očigledno žuri da počnu, što zbog potencijalnog talasanja medija (ono malo nerežimskih) i javnosti, što zbog enormnog profita koje očekuju. Oko reciklaže i separacije materijala sa objekta koja im je sića neće da se bakću. Zato ovako ruše omiljenim mašinama koje prvo nabaviše kad su bili mali dunđeri - bageri. 7
Filozof manijak Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naravno da nije, samo konstatacija na laičke upise
Arkadija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 6 minutes ago, Filozof manijak said: Naravno da nije, samo konstatacija na laičke upise Ni jednom nisam rekla o sebi da sam stručna, nego da sam to videla u emisijama na tv-u. Ne znam kakve su to cirade i ne sećem se da su to spominjali, možda je poslovna tajna, ko zna. Samo to podsmevanje, da je neko napisao o nečemu o čemu što ti ne znaš, nisi čuo ili gledao je vrlo ružno. Edited 2 hours ago by Arkadija 4
Arkadija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Filozof manijak said: Nije ružno, nego otrežnjujuće. Sada ne znam šta hoćeš da kažeš???
Boksi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Filozof manijak said: Naravno da nije, samo konstatacija na laičke upise Nisam ni ja rekla da sam stručna već mi je poznat termin.
Filozof manijak Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Recimo ovako, ta emisija na Nat Geo je totalno irelevantna za slučaj hotela Jugoslavija. Beograđani, ja bih iskreno savetovao da dok traje rušenje hotela, odete negde na mini odmor.
Miki_belavista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, radisa said: Pa Delta tu hoće da gradi ovo... Tu je bila nekad hladnjače Centroslavije, krajem 80ih, najmodernija hldanjača u SFRJ, koju su uništili i razvukli, tokom 90ih, zajedno sa celom firmom Rodići i Mandići iz Kule... Azbesta u toj zgradi sigurno ima, samo je pitanje, da li je neko mislio o tome, prilikom pripreme rušenja... sta bese sa RODICIMA? bili su mocni jedno vreme,onda sve prodali Merkatoru.
J-♣ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Filozof manijak said: Recimo ovako, ta emisija na Nat Geo je totalno irelevantna za slučaj hotela Jugoslavija. Beograđani, ja bih iskreno savetovao da dok traje rušenje hotela, odete negde na mini odmor. 4 meseca za mini odmor? toliko su iz milenijuma najavili da će da traje rušenje
bejzbolka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pročitah jutros i na redditu (znam da nije neki izvor), neki lik tvrdi da je u SFRJ azbest masovno korišćen. Ne kaže konkretno za Hotel Jugoslavija, ali kaže da je korišćen u izgradnji u to vreme. 1
JozoMujica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, bejzbolka said: Pročitah jutros i na redditu (znam da nije neki izvor), neki lik tvrdi da je u SFRJ azbest masovno korišćen. Ne kaže konkretno za Hotel Jugoslavija, ali kaže da je korišćen u izgradnji u to vreme. Korišćen je, posebno u salonit pločama za krovove. Ja sam baš pre par meseci izbacio neke ravne koje je prethodni vlasnik kuće stavio pod vurunu da zaštiti pod od vrućine i stavio bezasbestne. 1
Recommended Posts