Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

reagovala sam na to da smo do 2012. spavali i htela da ukazem da je i monstrum nekad bio dete. (licno, probudila sam se negde 2003.) mislim da je pogresno da se izjednacavaju kvalitet i kvantitet jer sns ne radi nista kvalitativno novo. on je samo, kao rak, deformisao i pojeo veci deo organizma. a rak nastaje od jedne deformisane celije i u oba slucaja je rak.

a za nakazno dete ti naknadno odajem pocast. nisam citala lektiru kad je bilo vreme.

poz

Edited by le petit nicolas
  • +1 1
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

796

Top Posters In This Topic

Posted Images

za razliku od mnogih ovde, mislim da 2012. nije bila prelom nego je samo ubrzala stvari.

secam se dobro djindjiceve vlade, ministra dinkica i prodaje cementara, pivara... secam se onog sto je mnogima izgledalo kao tesko podnosljiv elitizam vlasti i grubo bacanje u ralje nekakve uctive, ali distancirane energicnosti (koja se cesto dozivljavala kao snishodljivost prema nizima), profesionalizma, preduzetnosti, konkurentnosti. mnogi te i tako postavljene kriterijume nisu mogli ili nisu umeli da ispune preko noci. nisu mislili na taj nacin niti govorili tim jezikom. tako se stvarala tiha, tmula vecina otpora.

tamo-vamo beli listici ne bi na duze staze promenili tok, mislim.

poz

• +1 7
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
1 hour ago, le petit nicolas said:

tamo-vamo beli listici

ulaze u prosek redovnog broja nevažećih listića na svim mogućim izborima u Srbiji i ex-Yu. nisu uticali ni na šta, nego eto, mora da se nađe neki krivac.

• +1 4
4 minutes ago, aram said:

ulaze u prosek redovnog broja nevažećih listića na svim mogućim izborima u Srbiji i ex-Yu. nisu uticali ni na šta, nego eto, mora da se nađe neki krivac.

Bukvalno da, ali faktički ne - tu ulazi mnogo sveta koji nije izašao  i time odlučio izbore.

2 hours ago, Eleniko said:

bogumi, neki smo i doveli ovu vlast, neglasanjem, te 2012

Izvini, govoriš o onim izborima kad je EU namestila čestitala pobedniku nekih tri sata pre završetka glasanja?

• +1 2

Ne bih da razvodnjavam temu o protestima, pošto je na toj temi pomenuto, pa rekoh da pitam ovde:

Koji je cilj te teorije o Zoranu i "trećem metku"? Ne deluje mi da ona abolira Zemunce.

Edited by Milošica