le petit nicolas Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) reagovala sam na to da smo do 2012. spavali i htela da ukazem da je i monstrum nekad bio dete. (licno, probudila sam se negde 2003.) mislim da je pogresno da se izjednacavaju kvalitet i kvantitet jer sns ne radi nista kvalitativno novo. on je samo, kao rak, deformisao i pojeo veci deo organizma. a rak nastaje od jedne deformisane celije i u oba slucaja je rak. a za nakazno dete ti naknadno odajem pocast. nisam citala lektiru kad je bilo vreme. poz Edited November 5, 2024 by le petit nicolas 1
Eleniko Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 bogumi, neki smo i doveli ovu vlast, neglasanjem, te 2012 jer nismo hteli da damo glas onima čiju smo vladavinu videli u 2 mandata pre toga.
le petit nicolas Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 za razliku od mnogih ovde, mislim da 2012. nije bila prelom nego je samo ubrzala stvari. secam se dobro djindjiceve vlade, ministra dinkica i prodaje cementara, pivara... secam se onog sto je mnogima izgledalo kao tesko podnosljiv elitizam vlasti i grubo bacanje u ralje nekakve uctive, ali distancirane energicnosti (koja se cesto dozivljavala kao snishodljivost prema nizima), profesionalizma, preduzetnosti, konkurentnosti. mnogi te i tako postavljene kriterijume nisu mogli ili nisu umeli da ispune preko noci. nisu mislili na taj nacin niti govorili tim jezikom. tako se stvarala tiha, tmula vecina otpora. tamo-vamo beli listici ne bi na duze staze promenili tok, mislim. poz 7 2 1
Venom Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Da se ispravno glasalo 2012. ne bi bio Vesić na vlasti . 4 5
aram Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 1 hour ago, le petit nicolas said: tamo-vamo beli listici ulaze u prosek redovnog broja nevažećih listića na svim mogućim izborima u Srbiji i ex-Yu. nisu uticali ni na šta, nego eto, mora da se nađe neki krivac. 4
Eleniko Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 4 minutes ago, aram said: ulaze u prosek redovnog broja nevažećih listića na svim mogućim izborima u Srbiji i ex-Yu. nisu uticali ni na šta, nego eto, mora da se nađe neki krivac. Bukvalno da, ali faktički ne - tu ulazi mnogo sveta koji nije izašao i time odlučio izbore.
Sludge Factory Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) . Edited November 5, 2024 by Sludge Factory
sloba228 Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 2 hours ago, Eleniko said: bogumi, neki smo i doveli ovu vlast, neglasanjem, te 2012 Izvini, govoriš o onim izborima kad je EU namestila čestitala pobedniku nekih tri sata pre završetka glasanja? 3
Milošica Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 (edited) Ne bih da razvodnjavam temu o protestima, pošto je na toj temi pomenuto, pa rekoh da pitam ovde: Koji je cilj te teorije o Zoranu i "trećem metku"? Ne deluje mi da ona abolira Zemunce. Edited November 6, 2024 by Milošica
garcia Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 trebalo bi da skine odgovornost sa nesposobnog polu-krimosa Veruovića, jer je on duvao u tu tikvu. 1
Time Crisis Posted November 8, 2024 Posted November 8, 2024 Quote Švajcarska povlači sa tržišta kukuruzno brašno iz Srbije: Petostruko više aflatoksina od dozvoljenog Nisu izgleda čuli da se poslednje nedelje u oktobru pomeraju zarezi 2
Dsnake Posted November 8, 2024 Posted November 8, 2024 jedan zarez je deset puta, ovo nije ni pola zareza
Time Crisis Posted November 8, 2024 Posted November 8, 2024 Da su ga pomerili imali bismo još i lufta 1
vememah Posted November 9, 2024 Posted November 9, 2024 Quote sumnja se da je mladoženja držao pušku i verovatno nespretnim rukovanjem je oružje opalilo. Prema nezvaničnim saznanjima, gosti na svadbi su ranjeni komadima sačme koja se raspršila nakon udara o beton. 1
Recommended Posts