Mel Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 9 hours ago, Ayatollah said: Zato što ova saopštenja sastavljaju ljudi koje je vreme pregazilo, te ne shvataju da će ovakav dokument biti dokumentovan i okačen na net u roku od 15 sekundi. Smešni su i jadni istovremeno. Čuj, neznatno upala noga u pod, što je dovelo do obrušavanja maltera ispod. Baš logično, nema šta... Ustvari jeste, a druo je pitanje da li te uticnice treba da se ugradjuju u podove zgrada kakav je Pravni fakyltet. Tu je bar 15 cm poda izvadjeno da bi se stavila kutija sa uticnicom, a dole tanki sloj maltera jer je ela debljina tog sloja jedva nesto veca od sirine tih kutija.
Eleniko Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 nema tu m od maltera, obican gips karton koji ne moze da izdrzi da neko stane na njega bez odgovarajuce konstrukcije /a ni sa njom, dodao bih/
Mel Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 2 minutes ago, Eleniko said: nema tu m od maltera, obican gips karton koji ne moze da izdrzi da neko stane na njega bez odgovarajuce konstrukcije /a ni sa njom, dodao bih/ Pa to, ali svakako na bilo kju od tih uticnica ako malo jace nagazis to ti je sto ti je. Saopstenje jeste malo smehotresno. Neke jezicke konstrukcije su valjda prvi put upotrebljene u srpskom jeziku.
mire Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 zato se koriste "ležeći policajci", niti možeš išta njima, niti da skrljaš utičnice 2
Filozof manijak Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Ja sam se jednom sapleo na te ležeće kanalice
JozoMujica Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 5 hours ago, Shan Jan said: Kako ce inace ljudi da pune laptopove? Alternativa je da imas spagete produznih po celoj prostoriji. Alternativa je imaš podne kanalete ili još bolje ukopane kablove i uzdignute parapete pored stolova sa utičnicama za struju, mrežu... Ako već ne može utičnica da bude ugrađena na samom stolu. Ovo sa ugradnjom utičnica u pod je kao stvoreno za prosipanje tečnosti,, mokru obuću / kišobrane. U jebote, tek sad vidim ovo u Novom Sadu... 1
Lena Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Just now, Mr.Mxyzptlk said: jel ovo pobrisano sve sa teme? prebačeno:
radisa Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 1 hour ago, duda said: Jel neko to skoro renovirao?
Eleniko Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Vi ko da ste spavali od 2012. do danas. Pa ovima je pala betonska nadstrešnica od preko 50m2 koju su za potrebe PR-a preimenovali u fasadu - na ulazu u Dečiju bolnicu u Tiršovoj. Nije nikog ubilo, Vesićev tadašnji šef Radojčić je rekao da je kriva sama zgrada jer je iz 20-tih. I to vam je to. Ova nesreća se odavno javljala. 1 1
duda Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 18 minutes ago, radisa said: Jel neko to skoro renovirao? Mislim da ne, ali nije ni uklonjen, a ljudi su upozoravali da je ruševan.
le petit nicolas Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) 1 hour ago, Eleniko said: Vi ko da ste spavali od 2012. do danas. posle 5.10. smo se obradovali kad je pocelo da se radi po oronulom gradu. posle 3. dizanja trotoara itd. u nebojsinoj u godinu i po dana, bar ja sam shvatila da nesto tu nije kako je predstavljeno. opet, godinu-dve posle poplocavanja trotoara po starom gradu izbije u zgradi do moje pozar. gasili su ga stapom-kanapom. jer: vatrogasno vozilo nije moglo da skrene iz simine. nema veze, nije pozar svaki dan, vazno da lepo izgleda i da su trotoari dovoljno siroki za terase dorcolskih kafica. tako je pocelo. tako smo otkrili cari pranja para i kradje na gradjevini, u kombinaciji sa palanackom zadivljenoscu lepim izgledom. sada sve to zvuci kao obdaniste, al sto reko onaj iz vica kad je slupao cajnik: treba to zatuci dok je malo. zato mi raste pritisak sa istorijom propadanja koja pocinje 2012. poz Edited November 5, 2024 by le petit nicolas 2
Eleniko Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) Izvini le petit, ovde je bilo reči o padu betonskih nadstrešnica - prašćaj ako je toga bilo pre 2012. i otpiši na moju senilnost. Z druge strane retko ko je ovde pisao pa i poslednično osvetnički bivao kažnjavan za stav da je SNS križanac zlog oca Šešelja i loše majke Borisa, kao ja. Edited November 5, 2024 by Eleniko
Recommended Posts