Mel Posted November 1 Share Posted November 1 9 hours ago, Ayatollah said: Zato što ova saopštenja sastavljaju ljudi koje je vreme pregazilo, te ne shvataju da će ovakav dokument biti dokumentovan i okačen na net u roku od 15 sekundi. Smešni su i jadni istovremeno. Čuj, neznatno upala noga u pod, što je dovelo do obrušavanja maltera ispod. Baš logično, nema šta... Ustvari jeste, a druo je pitanje da li te uticnice treba da se ugradjuju u podove zgrada kakav je Pravni fakyltet. Tu je bar 15 cm poda izvadjeno da bi se stavila kutija sa uticnicom, a dole tanki sloj maltera jer je ela debljina tog sloja jedva nesto veca od sirine tih kutija. Link to comment
Eleniko Posted November 1 Share Posted November 1 nema tu m od maltera, obican gips karton koji ne moze da izdrzi da neko stane na njega bez odgovarajuce konstrukcije /a ni sa njom, dodao bih/ Link to comment
Mel Posted November 1 Share Posted November 1 2 minutes ago, Eleniko said: nema tu m od maltera, obican gips karton koji ne moze da izdrzi da neko stane na njega bez odgovarajuce konstrukcije /a ni sa njom, dodao bih/ Pa to, ali svakako na bilo kju od tih uticnica ako malo jace nagazis to ti je sto ti je. Saopstenje jeste malo smehotresno. Neke jezicke konstrukcije su valjda prvi put upotrebljene u srpskom jeziku. Link to comment
mire Posted November 1 Share Posted November 1 zato se koriste "ležeći policajci", niti možeš išta njima, niti da skrljaš utičnice 2 Link to comment
Filozof manijak Posted November 1 Share Posted November 1 Ja sam se jednom sapleo na te ležeće kanalice Link to comment
JozoMujica Posted November 1 Share Posted November 1 5 hours ago, Shan Jan said: Kako ce inace ljudi da pune laptopove? Alternativa je da imas spagete produznih po celoj prostoriji. Alternativa je imaš podne kanalete ili još bolje ukopane kablove i uzdignute parapete pored stolova sa utičnicama za struju, mrežu... Ako već ne može utičnica da bude ugrađena na samom stolu. Ovo sa ugradnjom utičnica u pod je kao stvoreno za prosipanje tečnosti,, mokru obuću / kišobrane. U jebote, tek sad vidim ovo u Novom Sadu... 1 Link to comment
Lena Posted Friday at 19:29 Share Posted Friday at 19:29 Just now, Mr.Mxyzptlk said: jel ovo pobrisano sve sa teme? prebačeno: Link to comment
aram Posted Friday at 19:42 Share Posted Friday at 19:42 da, izvinjavam se, ne stigoh da javim Link to comment
radisa Posted Tuesday at 15:32 Share Posted Tuesday at 15:32 1 hour ago, duda said: Jel neko to skoro renovirao? Link to comment
Eleniko Posted Tuesday at 15:37 Share Posted Tuesday at 15:37 Vi ko da ste spavali od 2012. do danas. Pa ovima je pala betonska nadstrešnica od preko 50m2 koju su za potrebe PR-a preimenovali u fasadu - na ulazu u Dečiju bolnicu u Tiršovoj. Nije nikog ubilo, Vesićev tadašnji šef Radojčić je rekao da je kriva sama zgrada jer je iz 20-tih. I to vam je to. Ova nesreća se odavno javljala. 1 1 Link to comment
duda Posted Tuesday at 15:51 Share Posted Tuesday at 15:51 18 minutes ago, radisa said: Jel neko to skoro renovirao? Mislim da ne, ali nije ni uklonjen, a ljudi su upozoravali da je ruševan. Link to comment
le petit nicolas Posted Tuesday at 16:36 Share Posted Tuesday at 16:36 (edited) 1 hour ago, Eleniko said: Vi ko da ste spavali od 2012. do danas. posle 5.10. smo se obradovali kad je pocelo da se radi po oronulom gradu. posle 3. dizanja trotoara itd. u nebojsinoj u godinu i po dana, bar ja sam shvatila da nesto tu nije kako je predstavljeno. opet, godinu-dve posle poplocavanja trotoara po starom gradu izbije u zgradi do moje pozar. gasili su ga stapom-kanapom. jer: vatrogasno vozilo nije moglo da skrene iz simine. nema veze, nije pozar svaki dan, vazno da lepo izgleda i da su trotoari dovoljno siroki za terase dorcolskih kafica. tako je pocelo. tako smo otkrili cari pranja para i kradje na gradjevini, u kombinaciji sa palanackom zadivljenoscu lepim izgledom. sada sve to zvuci kao obdaniste, al sto reko onaj iz vica kad je slupao cajnik: treba to zatuci dok je malo. zato mi raste pritisak sa istorijom propadanja koja pocinje 2012. poz Edited Tuesday at 16:40 by le petit nicolas 2 Link to comment
Eleniko Posted Tuesday at 16:42 Share Posted Tuesday at 16:42 (edited) Izvini le petit, ovde je bilo reči o padu betonskih nadstrešnica - prašćaj ako je toga bilo pre 2012. i otpiši na moju senilnost. Z druge strane retko ko je ovde pisao pa i poslednično osvetnički bivao kažnjavan za stav da je SNS križanac zlog oca Šešelja i loše majke Borisa, kao ja. Edited Tuesday at 16:43 by Eleniko Link to comment
Recommended Posts