Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

944

• radisa

794

Top Posters In This Topic

Posted Images

4 minutes ago, Filozof manijak said:

U roditeljima povezanim sa sistemom

Iskreno mislim da je i u percepciji javnosti. Ovaj iz Dubone je ubijao mlade dok je Kosta ubijao decu. Ne kazem da treba prvog manje kazniti, samo mislim da je javnost manje spremna da drugog ikada vidi sunce.

Edited by Shan Jan
3 hours ago, Djuro said:

istini za volju, ne kaze da je prosao te testove (ili je to meni promaklo, a bas sam trazio).

stvarno ih je prosao?

On sam se poziva na to, eto kako pre godinu dana prema rezultatima testa za vojsku nije bio psihopata a sad tu neki tvrde da jeste - valjda ne bi trazio da se uporedjuju testovi da mu to nije u interesu (da osujeti da mu odrede dijagnozu a onda ga zakljucaju i bace kljuc)

27 minutes ago, Hamlet Strašni said:

On može da ne prođe testove za vojnu akademiju a da bude uračunljiv. Mislim da obrnuto nije moguće.

Eto vidiš, u tome je problem s definicijom poremećnosti i pravnom terminologijom uračunljivosti. Može se itekako biti uračunljiv i poremećen. 

• +1 5

GbO92hPWgAIUWx9?format=jpg&name=large

https://www.instagram.com/p/DBy8JZ6o4Vr

С А О П Ш Т Е Њ Е

У средствима јавног информисања и на друштвеним мрежама данас се појавила информација да је једна “студенткиња пропала кроз плафон читаонице на Правном факултету”.
Срећом, овакав опис догађаја не одговара истини. Наиме, колегиница је, у жељи да искористи једну од пластичних утичница које се налазе на поду галерије читаонице Правног факултета нехатно нагазила на пластичну утичницу. Том приликом је утичница поломљена, упала је незнатно у под, а преко утичнице је и колегиницино стопало незнатно утонуло у под галерије читаонице. Под притиском је са пода галерије, тј. плафона читаонице (гледајући из приземља) пао мањи комад малтера на другу колегиницу која је у том тренутку учила у делу читаонице у приземљу.
На срећу, обе колегинице су неповређене након овог догађаја и нормално су наставиле са учењем, а изузев поломљене пластичне утичнице на поду галерије читаонице није настала ни материјална штета.
У жељи да и убудуће изађемо у сусрет потреби благовременог извештавања о свим информацијама са Правног факултета Универзитета у Београду, стојимо Вам на располагању.

:vermez3:

Edited by mraki
  • Haha 7

а изузев поломљене пластичне утичнице на поду галерије читаонице није настала ни материјална штета.

Plafon se ne racuna!

• +1 1

Може. Али је питање да ли може да добије и колико. Ако није имала озбиљну повреду, може да тужи за претрпљен страх.