Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

13 minutes ago, Shan Jan said:

Mislim da cemo inevitably da se prilagodimo novom sistemu, prihvatimo to kao normu i prosto se vise ne nerviramo kada neko bahat se izdrkava vec gledati kako da ih zaobidjemo.

Mozes samo do odredjene granice da se boris protiv celog drustva.

Ne želim da se prilagodim da kategorički imperativ izražavam preko Koste ili Uroša. 

U najmanju ruku mogu da prezirem sve ove kaznene politike. Bavimo se godinu i po nedostojnicima. 

• Replies 40.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

944

• radisa

794

Top Posters In This Topic

Posted Images

4 hours ago, Leia said:

A i on sam je pre samo godinu dana prosao psiholoske testove za prijem na Vojnu akademiju, da bi se sada pozivao na to kao dokaz da je uracunljiv jer mu tako vise odgovara. Cirkus

istini za volju, ne kaze da je prosao te testove (ili je to meni promaklo, a bas sam trazio).

stvarno ih je prosao?

• +1 1
7 minutes ago, Djuro said:

istini za volju, ne kaze da je prosao te testove (ili je to meni promaklo, a bas sam trazio).

stvarno ih je prosao?

On smatra da je prosao, meni nesto ne deluje izvesno.

Ko je sve prolazio regrutaciju u moje vreme, apsolutno me ne bi čudilo da je i Uroš prošao, joś potomak vojnog lica.

Mada, zar ne postoji sudski veštak -psihijatar čije bi mišljenje bilo validno za suđenje? 

1 hour ago, Shan Jan said:

Da li pod ovo potpada i majmun koji normalno funkcionise dok ga neko ne iznervira toliko da pobije ljude? Mislim ovaj nas je isti American psycho. 

Pa to na kraju kaže doktor. Pitanje je i koliko će Kecmanovića imati razloga da drže, odnosno kako će se ponašati doktor koji treba da potpise da ga puste u nekom trenutku ako se ispostavi da nije bolestan 

12 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Pa to na kraju kaže doktor. Pitanje je i koliko će Kecmanovića imati razloga da drže, odnosno kako će se ponašati doktor koji treba da potpise da ga puste u nekom trenutku ako se ispostavi da nije bolestan 

Niko nece potpisati pustanje Kecmanovica, sem ako neko ne podmiti bas dobro. A ovaj ce verovatno moliti da ga ne puste jer zna sta ga ceka.

Just now, Shan Jan said:

Niko nece potpisati pustanje Kecmanovica, sem ako neko ne podmiti bas dobro. A ovaj ce verovatno moliti da ga ne puste jer zna sta ga ceka.

Govorimo o 5,10,15 godina. Može da bude doktor koji neće da potpise nestacan izveštaj - da je bolestan ako nije bolestan npr. 

1 hour ago, Shan Jan said:

Ne bih se kladio, sad su rane još sveže, ali za recimo 10-15 godina, kada budemo imali neke druge aktuelne probleme, a imaćemo, ne bih isključio mogućnost, čak bi rekao da je vrlo verovatno.

Neće ni biti pušteno kao vest, a ako neko i sazna, samo će reći da se rehabilitovao i resocijalizovao.

2 hours ago, Djuro said:

stvarno ih je prosao?

Ja sam shvatila da ih nije prosao.

• +1 1
11 minutes ago, Filozof manijak said:

Za Kostu sam siguran da neće videti svetlost dana van ustanove zatvorenog tipa.

Za ovu psinu iz Dubone već nisam siguran.

Sta je razlika?