Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Just now, Leia said:

Odgovorila sam već, ali hajde da dodam i ponovim još jednom da sam precizno rekla na kakve situacije mislim, i da to ne podrazumeva dozvolu policiji da puca i ubija koga god i kako god im dune

I ja sam, ali 'ajde jos jednom: policija ili ima ili nema dozvolu :isuse: za tako nesto...

Na privi pogled i s obzirom na zemlju Srbiju, paradoksalno zvuci, ali hapsenje, lisavanje slobode ovog majmuna umesto njegovog pelcovanja na licu mesta je nista drugo nego - profesionalan postupak.

U skladu sa zakonom...

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
3 minutes ago, namenski said:

Ja sam mislio da se u skolamatm uci da okrivljeni ima prava da se brani na svaki nacin koji nadje za shodno.

Pa i da laze bez posledica...

I - ne postoji, niti bi smeo da postoji ovaj ili onaj slucaj, barem sto se zakona tice...

Па и јесте тако. Он има право да да одбрану какву год хоће. 

Just now, slepa živana said:

koliko sam čula u medijima, meni se čini da nalazi veštaka i ne pokazuju nikakve poremećaje

pretpostavljam da su u pitanju sns veštaci

А можда је стварно само зао и није болестан у медицинском смислу. 

• +1 3
  • -1 1
Posted
13 minutes ago, Leia said:

Pa ne, jasno sam napisala da mislim na ovakav slučaj, koji daleko od toga da je svakidašnja pojava i ne dešava se baš svako malo (na svu sreću)

Pa umesto tebe dodje neko drugi i definise svoj slucaj za tako nesto. 

Posted

jebote koliko trebas da budes glup i(li) bezobrazan da prizeljkujes da milicija resava stvari u drzavi u kojoj milicija ubije brata optuzenog tokom ispitivanja

milicija je kriva (zajedno sa tuzilastvom i verovatno sudstvom) sto je ovaj uopste bio na slobodi i sto je imao sa cim da izvrsi streljanje

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

А можда је стварно само зао и није болестан у медицинском смислу. 

kako je ovo moguće? da medicinski zdrava osoba puca na 20 ljudi?

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, namenski said:

I ja sam, ali 'ajde jos jednom: policija ili ima ili nema dozvolu :isuse: za tako nesto...

Na privi pogled i s obzirom na zemlju Srbiju, paradoksalno zvuci, ali hapsenje, lisavanje slobode ovog majmuna umesto njegovog pelcovanja na licu mesta je nista drugo nego - profesionalan postupak.

U skladu sa zakonom...

To što kod nas državne službe učestvuju u egzekuciji opozicionih novinara i slično sigurno nije argument protiv ideje da se policiji gleda kroz prste kad odstreli neki toksični otpad i masovnog ubicu, nego pokazuje koliko je i to sasvim opravdano slabo poverenje u našu državu i njene institucije.

Ovakvoj vlasti ne verujem ni kada se ponaša profesionalno™, nego mi je prva pomisao da će redovnu proceduru iskoristiti da nadje neke rupe u zakonu i zaštiti ili ako ne barem istera najviše moguće u interesu svog pulena. A ovaj to očigledno jeste, po svemu sudeći neko zaledje ima.

Posted
Just now, slepa živana said:

kako je ovo moguće? da medicinski zdrava osoba puca na 20 ljudi?

Па не знам, али може. Он је урачунљив - схвата да је то што ради погрешно и прихвата реалност, али га баш брига. 

• +1 2
Posted
6 minutes ago, Moonwalker said:

Pa umesto tebe dodje neko drugi i definise svoj slucaj za tako nesto. 

Ma kod nas nema granica u zamišljanju katastrofa scenarija, sva sreća pa nije toliko lako pribaviti oružje kao u Americi

Posted
2 minutes ago, Leia said:

ideje da se policiji gleda kroz prste kad odstreli neki toksični otpad i masovnog ubicu

Za samu ideju :isuse:, bilo kada, bilo gde, samo - :puke:

O&O

• +1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Leia said:

Ma kod nas nema granica u zamišljanju katastrofa scenarija, sva sreća pa nije toliko lako pribaviti oružje kao u Americi

Nikad ovakvi ne bi bili odstranjeni iz drustva, a nisu ni u Americi. 

Odstranjivanje iz drustva na taj nacin bi znacilo pokrivanje delova sistema koji ga nisu corkirali kad treba.

Edited by Moonwalker
  • +1 1
  • -1 1
Posted
2 minutes ago, namenski said:

Za samu ideju :isuse:, bilo kada, bilo gde, samo - :puke:

O&O

Pazi jedini motiv koji bih smatrala opravdanim da se ovaj iz Mladenovca hvata živ je da se posle drži doživotno pod ključem i da ga tim psihologa i sociologa proučava kao fenomen u cilju prepoznavanja na vreme njemu sličnih. Ali takav rezon je verovatno neprimenjiv u nas, što ipak ne škodi ideji kao takvoj :fantom:

• +1 2
Posted
1 minute ago, Moonwalker said:

Nikad ovakvi ne bi bili odstranjeni, a nisu ni u Americi.

Bogumi pitaj kako su prošli poslednje masovne ubice u Nemačkoj ili Francuskoj

Dosta mi je strana ideja da moje poreske uplate finansiraju hleb i paštetu za ovakve likove.

Posted
1 minute ago, Leia said:

Ali takav rezon je verovatno neprimenjiv u nas, što ipak ne škodi ideji kao takvoj

Samo sto se to "proucavanje" svodi na banalnosti tipa nosio je plavu kapu kao mali. ;)

Nema tu ni 100% zakonitosti. Voli macke, on je dobar covek. Davio macke kao dete, on je spreman da ubija ljude. 

Posted
32 minutes ago, Hamlet Strašni said:

A ko procenjuje koji je slučaj ovakav?

Baš je teško proceniti kad dobiješ prijavu da neko ide redom i ubija nedužnu decu kakav je slučaj :fantom:

Posted
3 minutes ago, Moonwalker said:

Nikad ovakvi ne bi bili odstranjeni iz drustva, a nisu ni u Americi. 

Odstranjivanje iz drustva na taj nacin bi znacilo pokrivanje delova sistema koji ga nisu corkirali kad treba.

Ovakvi™ kod nas na svu sreću mahom nisu naoružani, što ipak čini veliku razliku u uticaju na društvo i mogućnost ovakvih incidenata

U Americi je pucnjava u školi nešto što se ne dešava jednom u 100 godina ili nikad kao… pa u većini drugih mesta na svetu

A konkretno kod ovih naših nije ni bilo razloga da budu ćorkirani pre masovnih ubistava koja su počinili, ovo su stvarno ekstremne situacije na kakve i mislim da nije neprihvatljivo tolerisati i ekstremna rešenja.