Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

U Francuskoj i Nemačkoj fašisti negde na 20%, to je taj neki ideal kome stremimo :fantom:

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
2 hours ago, slepa živana said:

radikalska logika

izjava uroša blažića juče na suđenju

Mogu da živim 1000 godina, a i tad mi ne bi bilo jasno, čemu sudjenje za ovakve stvari.Naravno da će mali kreten da okrene priču na to kako je bio odbačen od društva, a on samo hteo da se druži, pa je jetle zato to uradio.Isto kao i onaj drugi mali kreten.Pa na sve to roditelji moraju da gledaju i slušaju te izjave kretena koji im je pobio decu.

Kad već neće da završavaju stvar pri hapšenju,pružao otpor likvidiran u pokušaju bekstva :fantom: 

Edited by Bambula
  • +1 3
  • -1 2
Posted
1 minute ago, Bambula said:

Kad već neće da završavaju stvar pri hapšenju,pružao otpor likvidiran u pokušaju bekstva :fantom: 

Cvrsta ruka, a? :isuse: 

Obaska sto je poznato da nema boljeg sudije od narodne milicije...

Aj ne lupetaj 'leba ti...

Posted
4 minutes ago, namenski said:

Cvrsta ruka, a? :isuse: 

Čvrsta ne-čvrsta, po meni idealno rešenje za lika koji uleti i pobije hrpu ljudi onako, takav sigurno neće nikada biti rehabilitovan u prihvatljivog člana društva.

• +1 5
Posted (edited)
10 minutes ago, Leia said:

Čvrsta ne-čvrsta, po meni idealno rešenje za lika koji uleti i pobije hrpu ljudi onako, takav sigurno neće nikada biti rehabilitovan u prihvatljivog člana društva.

Pa da, ali onda bilo ko i bilo gde i za bilo sta moze da odluci da neko nece biti rehabilitovan i likvidirati ga ne ni prekim sudom.

Elem ono koji imaju slican problem daju kazni koja traje dugorocno i nije ni tad sigurno da ce da izadje ako ga komisija psihijatara ne proglasi bezopasnim. Teoretski zauvek.

veci prolem je sto on nije bio corkiran zbog bahatluka pre dok nije pobio ove ljude. Ali su onda oni koji su ga gledali napolju za preki sud.

Edited by Moonwalker
  • +1 4
Posted

Ovaj iz Dubone, bolje mu je da dobije 20 godina zatvora i da izađe pre četrdesete nego da dobije meru lečenja i da ne izađe možda nikada. Mislim, bolje sa njegove tacke gledišta. Verovatno se zato i buni protiv nalaza veštaka. 

• Hvala 2
Posted
1 minute ago, Moonwalker said:

Pa da, ali onda bilo ko i bilo gde moze da odluci da neko nece biti rehabilitovan i likvidirati ga prekim sudom.

Pa ne, jasno sam napisala da mislim na ovakav slučaj, koji daleko od toga da je svakidašnja pojava i ne dešava se baš svako malo (na svu sreću)

• +1 2
Posted
Just now, Leia said:

Pa ne, jasno sam napisala da mislim na ovakav slučaj, koji daleko od toga da je svakidašnja pojava i ne dešava se baš svako malo (na svu sreću)

A ko procenjuje koji je slučaj ovakav?

• +1 5
Posted
7 minutes ago, Bambula said:

Evo ga ovaj :jerry:

Ovaj ili onaj, svejedno, tek ta жандарска logika :isuse: presude na licu mesta je toliko odurna da je nema smisla ni pokusavati tumaciti, a kamoli diskutovati o njoj likovima poput tebe...

2 minutes ago, Leia said:

Poceo sam sa ovim likom gore, pa da se nadovezem: ne znam koliko si svesna opasnosti ovakvog nacina razmisljanja: necu cak ni da stavljam дисклајмер poput konkretan zlocinac, bolesnik, za bolje i nije, taj rad...

Ne samo sto se kosi sa onim sto se obicno podvodi pod osnovne civilizacijske vreddnosti, elementarnu pravnu drzavu, itd, itd..., nego je beskrajno opasna...

Opasna utoliko sto i sama primisao o presudi :isuse: na licu mesta otvara represivnom aparatu - a svaka policija, bilo gde, je i to, na primer mogucnost da tako presudi opozicionom politicaru, nepodobnom novinaru, u krajnjoj liniji svakom gradjaninu koji se trenutno ne uklapa...

Blesavo mi je i da pisem o ovome, jos je gore sto se neko od forumskih pravnika ne javlja, tek, prepustiti policiji pravo, mogucnost da sudi i presudi na licu mesta je jedna od najgorih stvari koje se mogu dogoditi nekom drustvu, ma o kome da se radi...

• +1 4
Posted
Just now, Hamlet Strašni said:

Pa policajac, specijalac :isuse:: poznato je da su oni majka mara za te stvari...

Posted
Just now, Hamlet Strašni said:

Ko procenjuje u Americi? Tamo su ovakve pojave k’o dobar dan

Imaš dojavu da lik ide okolo i ubija svakog ko mu se nadje na putu, koliko je teško izvesti zaključak o čemu se radi

Posted
3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ovaj iz Dubone, bolje mu je da dobije 20 godina zatvora i da izađe pre četrdesete nego da dobije meru lečenja i da ne izađe možda nikada. Mislim, bolje sa njegove tacke gledišta. Verovatno se zato i buni protiv nalaza veštaka. 

Ja sam mislio da se u skolamatm uci da okrivljeni ima prava da se brani na svaki nacin koji nadje za shodno.

Pa i da laze bez posledica...

I - ne postoji, niti bi smeo da postoji ovaj ili onaj slucaj, barem sto se zakona tice...

• -1 1
Posted
3 minutes ago, namenski said:

Ovaj ili onaj, svejedno, tek ta жандарска logika :isuse: presude na licu mesta je toliko odurna da je nema smisla ni pokusavati tumaciti, a kamoli diskutovati o njoj likovima poput tebe...

Poceo sam sa ovim likom gore, pa da se nadovezem: ne znam koliko si svesna opasnosti ovakvog nacina razmisljanja: necu cak ni da stavljam дисклајмер poput konkretan zlocinac, bolesnik, za bolje i nije, taj rad...

Ne samo sto se kosi sa onim sto se obicno podvodi pod osnovne civilizacijske vreddnosti, elementarnu pravnu drzavu, itd, itd..., nego je beskrajno opasna...

Opasna utoliko sto i sama primisao o presudi :isuse: na licu mesta otvara represivnom aparatu - a svaka policija, bilo gde, je i to, na primer mogucnost da tako presudi opozicionom politicaru, nepodobnom novinaru, u krajnjoj liniji svakom gradjaninu koji se trenutno ne uklapa...

Blesavo mi je i da pisem o ovome, jos je gore sto se neko od forumskih pravnika ne javlja, tek, prepustiti policiji pravo, mogucnost da sudi i presudi na licu mesta je jedna od najgorih stvari koje se mogu dogoditi nekom drustvu, ma o kome da se radi...

Odgovorila sam već, ali hajde da dodam i ponovim još jednom da sam precizno rekla na kakve situacije mislim, i da to ne podrazumeva dozvolu policiji da puca i ubija koga god i kako god im dune

Posted
7 minutes ago, Hamlet Strašni said:

koliko sam čula u medijima, meni se čini da nalazi veštaka i ne pokazuju nikakve poremećaje

pretpostavljam da su u pitanju sns veštaci