Shan Jan Posted October 28 Posted October 28 19 minutes ago, Halvard said: Svaki put kad se krene sa svisuistizmom, treba se podsetiti da na ovom forumu svakodnevno sa nama pišu ljudi koji su bili u DS, i zamisliti da neko iole sličan postoji u SNS. To sto je DS postao truo ne znaci da je isti kao SNS, niko to ne kaze. Ali razocarenje DS-om (za sta je iskljucivo sam kriv) jeste delom dovelo SNS na vlast. 4
Filozof manijak Posted October 28 Posted October 28 Sad smo razočarani i SNS-om, al nikako da ih sklonimo s vlasti. 2 3 1
Svemir Zeka Posted October 28 Posted October 28 32 minutes ago, Shan Jan said: To sto je DS postao truo ne znaci da je isti kao SNS, niko to ne kaze. Ali razocarenje DS-om (za sta je iskljucivo sam kriv) jeste delom dovelo SNS na vlast. Jebiga, ja se izvinjavam što sam iznela svoje loše iskustvo, koje me udaljilo od toga da se ikad više angažujem u nekom pokretu
Halvard Posted October 28 Posted October 28 4 minutes ago, Filozof manijak said: Sad smo razočarani i SNS-om, al nikako da ih sklonimo s vlasti. Ma samo da im se desi neka afera Bodrum, ima zemlja da se zatrese! 2 1
Popular Post Mil@n Posted October 28 Popular Post Posted October 28 33 minutes ago, Shan Jan said: To sto je DS postao truo ne znaci da je isti kao SNS, niko to ne kaze. Ali razocarenje DS-om (za sta je iskljucivo sam kriv) jeste delom dovelo SNS na vlast. Dovelo ih je svojom nekompetentnošću da izgrade bolji sistem života, lošom privatizacijom i sa dosta loših odluka i poteza (stavljanje Cvetkovića za premijera npr) i doživotnim pozivanjem Tadića pred izbore da ne dozvole da dođu sile mraka i 90ih i da to koristi kao glavni predizborni argument umesto svojih dostignuća posle X mandata na vlasti. Ali nemojmo nikada smetnuti sa uma da je ono što je radio DS i ovo što radi SNS dva sveta u kome je ovaj drugi nešto najgore, najbolesnije i najporemećenije što je ikada moglo da nas zadesi, gore od svega što smo mogli i da zamislimo kada je Toma onomad sjebao Botu na izborima. DS ima prava na političke greške i promašaje koje su platili odlaskom sa vlasti i totalnim padom rejtinga stranke. Za ovo što ovi rade su krivi oni, isključivo oni i samo oni i nadam se da ćemo ih za mog života dobro jebati za sve to. Naravno, ne pomaže ni što ih EU USA i ceo svet podržava u svemu tome i ignoriše svo to silovanje naroda, no to samo ide u prilog tezi koliko smo jadni i bedni i osuđeni sami na sebe, a i mi sami sebi nismo u stanju nikako da pomognemo, očigledno. 16 1
Popular Post pt 2.0 Posted October 28 Popular Post Posted October 28 2 hours ago, Filozof manijak said: Sad smo razočarani i SNS-om da bih bila razočarana, morala bih nekada, prethodno, da budem očarana. jedino sam razočarana tzv. ostatkom društva, odnosno slepilom i bašmebrižjem. i dalje ljudi ne shvataju da neće ostati pošteđen niko. 11
pbg12345 Posted October 28 Posted October 28 ali bar nismo izasli na izbore, nit smo kurcom mrdnuli da sprecimo vucica da ih odrzi zato vuciceva vlast nema legitimitet i imamo 4 godine da kukamo na eu i usa sto podrzavaju diktatora 1 1 2
reg Posted October 28 Posted October 28 5 hours ago, Mil@n said: Dovelo ih je svojom nekompetentnošću da izgrade bolji sistem života, lošom privatizacijom i sa dosta loših odluka i poteza (stavljanje Cvetkovića za premijera npr) i doživotnim pozivanjem Tadića pred izbore da ne dozvole da dođu sile mraka i 90ih i da to koristi kao glavni predizborni argument umesto svojih dostignuća posle X mandata na vlasti. Ali nemojmo nikada smetnuti sa uma da je ono što je radio DS i ovo što radi SNS dva sveta u kome je ovaj drugi nešto najgore, najbolesnije i najporemećenije što je ikada moglo da nas zadesi, gore od svega što smo mogli i da zamislimo kada je Toma onomad sjebao Botu na izborima. DS ima prava na političke greške i promašaje koje su platili odlaskom sa vlasti i totalnim padom rejtinga stranke. Za ovo što ovi rade su krivi oni, isključivo oni i samo oni i nadam se da ćemo ih za mog života dobro jebati za sve to. Naravno, ne pomaže ni što ih EU USA i ceo svet podržava u svemu tome i ignoriše svo to silovanje naroda, no to samo ide u prilog tezi koliko smo jadni i bedni i osuđeni sami na sebe, a i mi sami sebi nismo u stanju nikako da pomognemo, očigledno. Nedostaje "žuti" umesto DS. Tadić je pravljenjem SNS sam sebi izbacio to kao glavni predizborni argument, a svojom kosovskom politikom izgubio je podršku spolja, bez sticanja novih, desno orijentisanih glasača. Nije razočarenje DS-om dovelo radikale/sns nazad na vlast, već je katastrofalna politika sps/radikala dovela do toga da njihovi glasači u par izbornih ciklusa pređu na drugu stranu (dss)/apstiniraju. 1
Eleniko Posted October 28 Posted October 28 8 hours ago, Hamlet Strašni said: A to, da je su šofer i obezbedjenje važniji od potpredsednika, da su razgovori o politici gubljenje vremena i da se ne treba držati zakona i pravila kao pijan plota je definitivno tekovina od 97 Zvuči kao da tovariš Đinđića, zanimljivo. 1
mire Posted October 29 Posted October 29 18 hours ago, Shan Jan said: Bio je ovde neko ko je 2000. pobego iz DSa kad je video na sta je to zalicilo kad se dokopalo plena pa je krenuo grabez... npr ja kad sam video skoro kompletan ns jul kako prelazi u ds 2
Ratamahatta Posted October 29 Posted October 29 Uzivajte dok mozete, sledeca vlast ce jebati po kucama i krenuce s javnim dugom od trocifrenog broja milijardi 3
Jeremija Posted October 29 Posted October 29 Svako ima vlast koju zaslužuje. Činjenica da su radikali i pored pogubne politike imali ogromnu podršku medju narodom za sve vreme tzv. demokratske vlasti, a na kraju i došli na vlast možda i najbolje govori o tome. 4 1
Shan Jan Posted October 29 Posted October 29 Kao da nismo zakacili vreme SFRJ pa ne znamo da moze bolje od ovoga, sa istim narodom. 2
Recommended Posts