Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

"radio sa bagerom", zagrlili se Zoran i Bager i rade li rade.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Molba za pomoć novinarima sa foruma - koleginici su ukrali tašnu iz kanca, kamere su snimile umetnika, imamo odličan capture face i kompletan snimak krađe na 3 kamere, kao akcioni film. Može li nam neko poslati linkove da to objavimo npr. u Blicu ili nekom sličnom dnevniku, pošto policija neće čak ni da izađe na lice mesta? Hvala unapred.

Posted

Mogao bi možda i neki tekst pod naslovom: "ISTRAŽUJEMO: Koje preduslove građani Srbije treba da ispune kako bi u slučaju da postanu žrtve galopirajućeg kriminala policija izašla i uradila ono za šta je ti isti građani plaćaju". 

Posted

Evo sad su mi se iz Blica javili, valjda će izaći u sledećim vestima. Nadam se da će objaviti snimak sa kamere, vrlo je ilustrativan.

Posted

Inače, ima snimak sa još dve kamere, kompletan. Neverovatno, pored nas deset opušteno ušao i izašao(mada, možda i bolje ovako, da smo ga primetili samo bismo sebi dali oduška i verovatno napravili problem). Zanimljiva stvar - policija insistira da snimak kamere bude narezan na cd, ne priznaju zapis donet na usb?! Tek onda izdaju zapisnik i formalno ga zimaju u rad.Voleo bih da proniknem u tajne mozga koji razlikuje digitalne zapise donete na cd-u od digitalnih zapisa donetih na usb.

Posted

Žalila mi se skoro vlasnica lokalne bakalnice da su je iz policije zvali da traže kopiju snimka pljačke, pošto je neko od osoblja u MUP-u trajno oštetio CD (da, insistiraju na CD-u) u pokušaju da ga zahefta (!?!?!?) za ostatak predmeta. Nisam mogla da verujem svojim ušima. 

Posted

Molba za pomoć novinarima sa foruma - koleginici su ukrali tašnu iz kanca, kamere su snimile umetnika, imamo odličan capture face i kompletan snimak krađe na 3 kamere, kao akcioni film. Može li nam neko poslati linkove da to objavimo npr. u Blicu ili nekom sličnom dnevniku, pošto policija neće čak ni da izađe na lice mesta? Hvala unapred.

vidim da je i lopov upoznat sa ovim. mrtav ladan, jbt.

(ne znam koliko je za utehu, ni spanska policija nije bolja. npr, u slucaju masovne tuce, cekaju naslonjeni na zid, da se ista zavrsi.)

Posted

Pa da, on je valjda verovao i da ga niko neće tražiti pošto je bacio dokumenta, kasnije smo ih našli. Kao, ko će da se smara s tim.

Kapiram ja da su te pare još popodne otišle na gudru, ali nije loše da njegova okolina zna od koga treba da se čuva - komšije, rođaci, drugovi. Tome valjda ovakve akcije najviše služe. Inertnost nije odgovor.

Posted

Ne znam koliko je ovo protivzakonito i iako te razumem je sam protiv ovoga.

Posted

Moggu misliti kakav bi naslov bio u nasim novinama, Blicu i ostalima: Skandal! nosila na posao tasnu prepunu para i nakita i trazi nazad.. :fantom:

Posted

Ne znam koliko je ovo protivzakonito i iako te razumem je sam protiv ovoga.

Neka se on sam nosi sa svojim pravim licem. 

Posted

Kako hoćeš. Ja ne volim da tabloidi presudjuju, stavljaju snimke i preuzmu ulogu policije.

Posted

Kako hoćeš. Ja ne volim da tabloidi presudjuju, stavljaju snimke i preuzmu ulogu policije.

A kad policija neće da uzme stvar u svoje ruke, šta onda?

Nema policije, nema građana, nema tabloida, nema ničega...