Svemir Zeka Posted October 20 Posted October 20 Spomenuli ste inkluziju u praksi. Volela bih da neko je radio neko duže vreme u osnovnoj školi da ispriča kako to izgleda na delu. 1
Hamlet Strašni Posted October 20 Posted October 20 15 minutes ago, Svemir Zeka said: Spomenuli ste inkluziju u praksi. Volela bih da neko je radio neko duže vreme u osnovnoj školi da ispriča kako to izgleda na delu. Išlo moje dete. Sada u srednjoj isto. Bilo i dobrih i loših trenutaka.
Svemir Zeka Posted October 20 Posted October 20 7 minutes ago, Hamlet Strašni said: Išlo moje dete. Sada u srednjoj isto. Bilo i dobrih i loših trenutaka. Šta su po tvom mišljenju bili loši trenuci?
Popular Post Hamlet Strašni Posted October 20 Popular Post Posted October 20 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Šta su po tvom mišljenju bili loši trenuci? Profesori koji su imali stav prema njoj kao ovaj gore. Otprilike 1/3 njih. 7 4
Ayatollah Posted October 20 Posted October 20 Uspešno se krećemo ka ultimativnom cilju ovog topika... https://www.021.rs/story/Info/Srbija/390858/Zavod-za-statistiku-objavio-projekcije-za-Srbiju-za-naredne-tri-decenije-i-uopste-nisu-dobre.html Quote Prema srednjem, od ukupno 32 scenarija, broj stanovnika 2052. godine će biti 5.224.762, što predstavlja pad od oko 1,5 miliona stanovnika u odnosu na 2022. godinu. U RZS su naveli da se najmanji gubitak stanovništva očekuje u slučaju varijante visokog fertiliteta bez migracija, prema kojoj bi u 2052. godini bilo 5.542.956 stanovnika. U slučaju konstantne varijante, koja podrazumeva demografske uslove zadržane kao na početku projekcionog perioda, broj stanovnika bi bio ispod pet miliona i iznosio bi 4.755.444.
Jeremija Posted October 20 Posted October 20 14 minutes ago, Ayatollah said: Uspešno se krećemo ka ultimativnom cilju ovog topika... https://www.021.rs/story/Info/Srbija/390858/Zavod-za-statistiku-objavio-projekcije-za-Srbiju-za-naredne-tri-decenije-i-uopste-nisu-dobre.html Ne brine me ovo istraživanje, jednom kad krenu ozbiljne klimatske promene, a blizu smo, biće i više stanovnika nego što imamo danas...
Mel Posted October 20 Posted October 20 28 minutes ago, Jeremija said: Ne brine me ovo istraživanje, jednom kad krenu ozbiljne klimatske promene, a blizu smo, biće i više stanovnika nego što imamo danas... Mislis bezace se sa juga na sever, gde mi dodjemo sever u toj raspodeli?
mire Posted October 20 Posted October 20 3 hours ago, radisa said: Pa program za taj 7 i 8 razred je potpuno drugaciji, imaju 2 matematike po 4 casa nedeljno svaka, plus fizika 3 casa... ostali predmrti smanjeni, mislim i da je samo jedan strani jezik... Totalno drugi program... moj kec je išao u ono "jače", a dvojka u "slabije", jovina, naravno
đorđe geprat Posted October 20 Posted October 20 On 19. 10. 2024. at 13:48, Milošica said: Slažem se đorđe. Mada ne odmaže ako je račun solidan. prvi razlog za moju ličnu sreću, već sam pisao tome, to što nemam nad glavom nikoga ko bi mi krojio kapu. od škole preko vojske i firme, uvek je neko bio nadređen i časovnik je bio bitan faktor. jasno, bitno je i ono što mi legne na račun. meni lično, trebalo bi da mi je dobro, no nije jer verujem da tebi nije dobro.
pt 2.0 Posted October 22 Posted October 22 On 20. 10. 2024. at 19:43, đorđe geprat said: bitno je i ono što mi legne na račun. ja bih samo da podsetim ko vodi PIO, i koji je opšti stepen raspada, i da zaključim da to što leže na taj račun ne mora još dugo biti ma kome zagarantovano. novi užas i nikom ništa. detetu se bore za život. ja ovo ne mogu više da podnesem. sedim i plačem. https://n1info.rs/vesti/decak-povredjen-u-saobracajnoj-nezgodi-udarili-ga-autom-i-pobegli/ 2
Profesionalac Posted October 22 Posted October 22 Jeziva vest, valjda će mali da bude dobro. Pasivni smo učesnici ruskog ruleta, ljudi stradaju na trotoarima, pešačkim prelazima, semaforima 5
Profesionalac Posted October 23 Posted October 23 Evo vidim update, uhapšeni majmun 1.33 promila i koks u krvi. Dete izgleda posle opetacije stabilno, ali se navode baš teške povrede 3
spettacollo Posted October 23 Posted October 23 Kad je kokain postao opšteprisutna i upotrebljavana droga? Propustio sam to obaveštenje, ali vidim kako koji napravi sranje u saobraćaju da mu nađu kokain u krvi. A nekima u urinu ali to se onda ne važi, kako se ispostavilo. 1
Halvard Posted October 23 Posted October 23 Pa vidi, ako sam ga JA probao, koji sam za te stvari strejter najstrašniji...
Recommended Posts