pbg12345 Posted October 20 Posted October 20 10 minutes ago, morgana said: ^^prvi put u zivotu cu se sloziti sa ovim iritantnim, trecerazrednim pomisliocem kojeg su cg vijesti izvadile iz donje trecine kace da odobrovolji puk za koaliciju sa df. odvratno je bilo seirenje nad navodnim skandalom na nacionalnoj osnovi - a bas je i izgledao kao #nijesedesilo vaistinu odvratno no nije nista manje odvratan ni ovaj talas "ala podmecu frustrirani bosanci" kod srpskih nacionalista bukvalno su jedni drugima slika u ogledalu 2 1 1
Milošica Posted October 20 Posted October 20 (edited) @Moonwalker Mi smo bili regularno odeljenje i imali smo dodatnu nastavu. I u osnovnoj i srednjoj. Edited October 20 by Milošica
radisa Posted October 20 Posted October 20 2 minutes ago, Moonwalker said: Tih odeljenja ima u celoj Srbiji? Kome formalno pripadaju? Svojoj skoli ili nekoj od gimnazija? Prepostavljam da ih formiraju u vecim sredina gde mogu da nakupe dovoljno talentovane dece za celo odeljenje. To bi otprilike znacilo da su umesto nekadasnje dodatne nastave za talentovanu decu napravili odeljenja koja celu godinu rade po specijalnom programu. U NS ima 2 odeljenja, jedno jace, jedno slabije... Mislim da i u bg ima tako nesto, par odeljenja, pripadaju gimnazijama... Ovi iz jacih odrljenja ubijaju koliko su jaki...
Moonwalker Posted October 20 Posted October 20 (edited) Pa to je kao sto je nekad bilo. Za takmicenja iz matematike ili bilo kog drugog predmeta su spremali na dodatnoj nastavi. @radisa Pa koncentrovana dodatna nastava. Mislim dobro je to za tu decu. Ali i to je uzrast od 13, 14 godina. Tad i klubovi imaju decu u nekakvim ligama, kadeti ili kako se to vec zove. Edited October 20 by Moonwalker
Mel Posted October 20 Posted October 20 O RTSu ne bih imala sta pozitivno reci, ali izostavljanje pobednika u skolskom krosu jer se zove Alahudin prosto ne lici na manir RTSa. Ovde je problem onaj ko je od ovog smislio da prodaje skandal na nacionalnoj osnovi. 2
Milošica Posted October 20 Posted October 20 (edited) 6 minutes ago, Moonwalker said: Pa to je kao sto je nekad bilo. Za takmicenja iz matematike ili bilo kog drugog predmeta su spremali na dodatnoj nastavi Ja sam išao i iz srpskog i bio sam baš dobar. Imao sam talenat da prepoznam neke začkoljice, zašto je ta služba u pitanju a ne neka druga i tako. Iz matematike sam išao na republičko. Edited October 20 by Milošica 1
morgana Posted October 20 Posted October 20 3 minutes ago, pbg12345 said: vaistinu odvratno no nije nista manje odvratan ni ovaj talas "ala podmecu frustrirani bosanci" kod srpskih nacionalista bukvalno su jedni drugima slika u ogledalu 6 minutes ago, pbg12345 said: vaistinu odvratno no nije nista manje odvratan ni ovaj talas "ala podmecu frustrirani bosanci" kod srpskih nacionalista bukvalno su jedni drugima slika u ogledalu apsolutno. 1
radisa Posted October 20 Posted October 20 Pa program za taj 7 i 8 razred je potpuno drugaciji, imaju 2 matematike po 4 casa nedeljno svaka, plus fizika 3 casa... ostali predmrti smanjeni, mislim i da je samo jedan strani jezik... Totalno drugi program... 1 1
Milošica Posted October 20 Posted October 20 Sada je vreme pomenuti govnarčine koje su pokrenule ovo. Pre svega njih. Za naše, biće vremena nažalost, ne sumnjam. 1
Moonwalker Posted October 20 Posted October 20 (edited) 7 minutes ago, radisa said: Pa program za taj 7 i 8 razred je potpuno drugaciji, imaju 2 matematike po 4 casa nedeljno svaka, plus fizika 3 casa... ostali predmrti smanjeni, mislim i da je samo jedan strani jezik... Totalno drugi program... Pa onda treba da im pridruze takmicenje onom za gimnazije i naprave posebne kategorije za njih, ako se isplati u zavisnosti od broja takve dece. Ali mi je taj pristup besmislen za skolski kros. Edited October 20 by Moonwalker
pbg12345 Posted October 20 Posted October 20 4 minutes ago, Moonwalker said: Pa to je kao sto je nekad bilo. Za takmicenja iz matematike ili bilo kog drugog predmeta su spremali na dodatnoj nastavi kod nas su na toj dodatnoj nastavi iz matematike zavrsavali oni sto su zeleli, ali nisu imali bas talenta nije im bas nesto pomoglo mada moje skolovanje em je bilo pre 150 godina em je bilo sve sem uobicajeno
Mel Posted October 20 Posted October 20 7 minutes ago, Milošica said: Sada je vreme pomenuti govnarčine koje su pokrenule ovo. Pre svega njih. Za naše, biće vremena nažalost, ne sumnjam. Ne dete, uvek moras da cistis samo svoje dvoriste, pa iako se cakli
Fakundo Sava Posted October 20 Posted October 20 7 minutes ago, Mel said: Ne dete, uvek moras da cistis samo svoje dvoriste, pa iako se cakli Sve je to naše 1
Recommended Posts