Klara Posted October 18 Posted October 18 Bio je i slučaj jedanaestogodišnjeg deteta sa smetnjama u razvoju, 2016...selo Ždeglovo. Strašno. 1
svashtabezneshto Posted October 18 Posted October 18 ono na šta sam ja mislila, a mislim da je o tome pričala i arkadija je bilo u srbiji, početak 2000. ne znam da li pre ili posle đinđićevog ubistva, b92 je još bio stari b92. teško je bilo šta naći na netu, jer je to pre masovne pojave tabloida na internetu, ne znam ni da li je kurir postojao. 1
vememah Posted October 19 Posted October 19 (edited) Quote Iako je trijumfovao i primio medalju i diplomu, njegovo ime nije spomenuto prilikom službenog proglašenja pobjednika, što je izazvalo zabrinutost i nedoumice među prisutnima... (od 3:24) Direktor Krosa RTS-a tvrdi da nije namerno izostavljen s postolja. Quote Redakcija Sandžak Danas stupila je u kontakt sa Stevanom Kovačevićem, direktorom i osnivačem Kros RTS-a, koji je pojasnio da je došlo do tehničke greške tokom organizacije. Kovačević je objasnio da su korišteni bijeli i crveni listići za djecu koja nisu članovi klubova i za djecu koja jesu članovi klubova, što je izazvalo zabunu prilikom rangiranja. Zbog ove tehničke greške, Abdulah Šehović je izostavljen sa pobjedničkog postolja. Stevan Kovačević je naglasio da se radi o nenamjernoj grešci i izrazio žaljenje zbog nesporazuma. Obećao je da će 1. novembra lično doći u Novi Pazar kako bi se susreo sa Abdulahom Šehovićem i njegovom porodicom, te se javno izvinio za neprijatnosti koje su proizašle iz ovog slučaja. Kovačević je takođe pozvao uredništvo RTS-a da ispravi prilog i uključi tačne informacije o pobjednicima. „Radi se o tehničkom propustu, a ne o namjernom isključenju. RTS i organizatori Krosa se zalažu za fer odnos prema svim takmičarima, bez obzira na porijeklo. Iskreno se izvinjavam Abdulahu i njegovoj porodici,“ izjavio je Kovačević. https://www.sandzakdanas.rs/tehnicka-greska-izazvala-nesporazum-direktor-krosa-rts-a-uputio-javno-izvinjenje-abdulahu-sehovicu/ Edited October 19 by vememah 1
đorđe geprat Posted October 19 Posted October 19 koja glupost, pitati me da li sam srećan. pa jesam kad pogledam ženu, decu i unuke, osvrnem se oko sebe u stanu i u selu, pogledam izvod računa u banci, fasciklu sa lekarskim nalazima. a nisam ni srećan ni zadovoljan kad sednem u auto ili u autobus, kad bacim pogled na novine ili na TV, kad vidim divljanje oko sebe, kad promislim šta mi čeka unuke za 10 godina, kad čujem "ćuti, dobro je" ili mudroliju "biće nekako, ne sekiraj se" . sve u svemu, permanentno pizdim. 5
đorđe geprat Posted October 19 Posted October 19 nesrećan sam i zbog ovoga Spoiler Učenik prišao devojčici s leđa, ubo je 5 puta nožem! Jezivi detalji napada u školi u Subotici! subotica i jovan dučić Spoiler INCIDENT NA NOVOM BEOGRADU Osnovac (13) doneo pištolj u školu, pa ga pokazivao školskim drugarima u toaletu: Evo šta je istraga utvrdila ŠTA JE STVARNO bilo u pitanju?
Popular Post Klara Posted October 19 Popular Post Posted October 19 Priča mi sad drugarica, u školi njene ćerke jedan učenik meketao i lajao dok je nastavnik predavao. Nastavnik ga je prvo zamolio da se smiri, onda ga je pozvao da dođe do njegovog stola da porazgovaraju. Učenik je odbio, bacio olovku na nastavnika i opsovao mu majku i oca. Kako je nastavniku majka nedavno preminula od teške bolesti, njega je psovka revoltirala, nazvao je učenika nevaspitanim bestidnikom, zbog čega je učenik skočio i pred svima nastavniku udario šamar. Dolazili su roditelji: otac zahteva da se sin izvini nastavniku i da bude kažnjen, majka traži da direktor kazni nastavnika, uz pretnju da će pisati ministarstvu. Nastavniku je ostalo nekoliko meseci do penzije i srčani je bolesnik. Stvarno treba na jedan duži period zatvoriti škole, pa neka roditelji trpe sve posledice nevaspitavanja njihove dece umesto što kinje druge ljude koji nisu dužni da trpe takva sranja. 10 10
Mel Posted October 19 Posted October 19 12 minutes ago, Klara said: Priča mi sad drugarica, u školi njene ćerke jedan učenik meketao i lajao dok je nastavnik predavao. Nastavnik ga je prvo zamolio da se smiri, onda ga je pozvao da dođe do njegovog stola da porazgovaraju. Učenik je odbio, bacio olovku na nastavnika i opsovao mu majku i oca. Kako je nastavniku majka nedavno preminula od teške bolesti, njega je psovka revoltirala, nazvao je učenika nevaspitanim bestidnikom, zbog čega je učenik skočio i pred svima nastavniku udario šamar. Dolazili su roditelji: otac zahteva da se sin izvini nastavniku i da bude kažnjen, majka traži da direktor kazni nastavnika, uz pretnju da će pisati ministarstvu. Nastavniku je ostalo nekoliko meseci do penzije i srčani je bolesnik. Stvarno treba na jedan duži period zatvoriti škole, pa neka roditelji trpe sve posledice nevaspitavanja njihove dece umesto što kinje druge ljude koji nisu dužni da trpe takva sranja. Ne znam jel moguce jer je dete pretpostavljam maloletno, ali za ovo treba podnetu prijavu za fizicki napad ako jeste. dete je kompletni kreten.
Popular Post MocaVukotic Posted October 19 Popular Post Posted October 19 1 hour ago, Klara said: Stvarno treba na jedan duži period zatvoriti škole, pa neka roditelji trpe sve posledice nevaspitavanja njihove dece umesto što kinje druge ljude koji nisu dužni da trpe takva sranja. Ne bi trpeli roditelji, nego sva ona deca koja dolaze u skolu da uce. Treba nastavnicima dati to sto traze, status sluzbenog lica, pa kad mali dekne samar nastavniku, nek ide cale u padinjak 14
đorđe geprat Posted October 19 Posted October 19 1 hour ago, Klara said: To je i kućno (ne)vaspitanje. jednom napisah da svo zlo ili dobro dolazi iz porodice 3
JozoMujica Posted October 19 Posted October 19 9 hours ago, vememah said: (od 3:24) Direktor Krosa RTS-a tvrdi da nije namerno izostavljen s postolja. https://www.sandzakdanas.rs/tehnicka-greska-izazvala-nesporazum-direktor-krosa-rts-a-uputio-javno-izvinjenje-abdulahu-sehovicu/ Budalaština, pa što onda ne "izostaviše namerno" i ostalu "bošnjačku" decu koja su podobijala medalje? Nego kad neko u ruci drži čekić...
vememah Posted October 19 Posted October 19 (edited) Evo setili se da se izvine posle punih 7 dana kad se digla frka po društvenim mrežama. Trka je bila prošle subote. Quote Izvinjenje RTS-a Abdulahu Šehoviću zbog nenamerne greške u organizaciji Krosa u Leskovcu Radio-televizija Srbije izvinjava se zbog nenamerne greške koja se dogodila u organizaciji Krosa RTS-a u Leskovcu, zbog koje Abdulah Šehović iz Novog Pazara, pobednik trke dečaka prvog razreda, nije spomenut prilikom službenog proglašenja pobednika. Na Krosu RTS-a, održanom 12. oktobra u Leskovcu, dečak Abdulah Šehović iz Novog Pazara osvojio je prvo mesto u trci učenika prvog razreda na 500 metara. Iako je trijumfovao i primio medalju i diplomu, njegovo ime nije spomenuto prilikom službenog proglašenja pobednika, što je izazvalo zabrinutost i nedoumice u Novom Pazaru. Direktor i osnivač Krosa RTS-a Stevan Kovačević objasnio je da je došlo do tehničke greške organizatora trke, zbog koje Abdulah Šehović nije bio na pobedničkom postolju. "Tehnička greška zapisničkog stola u Leskovcu prouzrokovala je nesporazum koji je odmah izglađen posle razgovora sa gradonačelnikom, ali i sa porodicom malog Abdulaha. Naravno, mi ćemo ponovo proglasiti dečaka za pobednika, a proglašen je i u Leskovcu. Dobio je i zlatnu medalju i diplomu. Verujem da ćemo nesporazum otkloniti na obostrano zadovoljstvo", rekao je Kovačević i podsetio da za 34 godine postojanja Kros RTS-a nije imao nijednu crnu mrlju. RTS se takođe izvinjava zbog nenamerne greške koja se dogodila u organizaciji trke, a zbog toga i u izveštaju koji je emitovan u emisiji "Ovo je Srbija". Prema zvaničnim rezultatima, na Krosu RTS-a u Leskovcu Abdulah Šehović je osvojio prvo mesto u trci dečaka prvog razreda. https://www.rts.rs/lat/sport/atletika/5559994/abdulah-sehovic-kros-rts-a-novi-pazar-postolje.html Edited October 19 by vememah
Recommended Posts