Filozof manijak Posted October 17 Posted October 17 I dalje mislim da je karikatura senzacionalističko đubre koja dodatno traumatizuje sve žrtve silovanja. Jel smem ovako da mislim? 2
pbg12345 Posted October 17 Posted October 17 6 minutes ago, Hermetico said: Brt Plejboj je imao bolju satiru od ovoga. Da budemo iskreni, Plejboj 60tih je zapravo kidao satiru, fakin Kurcman jebote. I nije da nema kod nas ovakvih sranja, ima Petričić. Da nemamo Jugoslava Vlahovića i hrvatske škole pozvao bih se na ono južnjačko 'kolki ti je jorgan, tolko ti se i noge pružau'. Ali ne, imamo mi i vrhunsku karikaturu. Vrv imaju i Francuzi, negde. Samo se ne bavi ovim, jer novinska karikatura i nije za ovo. Ajmo sad oćete se džoramo s uticajem satire kroz istoriju bukvalno izazivam. Izludeću vas ako treba lol. Bolestan sam imam ceo dan, još kad se vrati žena s posla razvalićemo vas onako ladno šmeksi. Taman u ovih par dana kolko još živimo zajedno da uradimo nešto zabavno. ;/ a dobro, makar je neko nasao nesto zabavno u svemu ovom 1
Hermetico Posted October 17 Posted October 17 (edited) 5 minutes ago, pbg12345 said: a dobro, makar je neko nasao nesto zabavno u svemu ovom Brt to nam je poso navikli smo da se zezamo na poslu. A bićemo 1 firma dok se ne raziđemo fizički, taj deo uvek. Ko vodi ovaj grad? Pioniri... Sitna ste mi vi riba za ovu raspravu, ali nemam nikog zanimljivijeg so there Edited October 17 by Hermetico
Moonwalker Posted October 17 Posted October 17 2 minutes ago, copkillah said: ova je za doom, a ne za dame sa stilom Ko je ova budala?
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 5 minutes ago, Filozof manijak said: I dalje mislim da je karikatura senzacionalističko đubre koja dodatno traumatizuje sve žrtve silovanja. Jel smem ovako da mislim? Smeš ti i drugi da se obrušavaš na novine. Poenta je u tome što ja zaistinski ne verujem u sveopštu brigu za same žrtve silovanja. Jer kao što rekoh, komentari vezani za ono što žrtve nose u sebi decenijama ostaju bez reakcija. Ne samo pre par dana, nego uvek. To je drugo parče kolača, zahteva da se ozrači mračnim temama....jbg 2
copkillah Posted October 17 Posted October 17 4 minutes ago, Moonwalker said: Ko je ova budala? to treba pitati onu idiotkinju koja joj daje medijski prostor 2
Filozof manijak Posted October 17 Posted October 17 Just now, Svemir Zeka said: Smeš ti i drugi da se obrušavaš na novine. O tome se sve vreme ovde i diskutuje, sve ostalo je obično učitavanje.
Moonwalker Posted October 17 Posted October 17 Just now, copkillah said: to treba pitati onu idiotkinju koja joj daje medijski prostor Ma to svakako, nego sam mislila da znas ko je.
pbg12345 Posted October 17 Posted October 17 7 minutes ago, Hermetico said: Brt to nam je poso navikli smo da se zezamo na poslu. A bićemo 1 firma dok se ne raziđemo fizički, taj deo uvek. Ko vodi ovaj grad? Pioniri... Sitna ste mi vi riba za ovu raspravu, ali nemam nikog zanimljivijeg so there neko ko ima za ortake ljude koji ga savetuju da treba jace da podvikne na zenu, ljude koji su naci, u svim zaposlenima u NGO vide strane placenike i spijune. definitivno nije moja kategorija 1
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 4 minutes ago, Filozof manijak said: O tome se sve vreme ovde i diskutuje, sve ostalo je obično učitavanje. A. Onda diskutujte.
Hermetico Posted October 17 Posted October 17 (edited) 12 minutes ago, Svemir Zeka said: Poenta je u tome što ja zaistinski ne verujem u sveopštu brigu za same žrtve silovanja. Jer kao što rekoh, komentari vezani za ono što žrtve nose u sebi decenijama ostaju bez reakcija. Ne samo pre par dana, nego uvek. To je drugo parče kolača, zahteva da se ozrači mračnim temama....jbg Ja ne verujem u dijagnostikovanje društva, mnogo si čitala Kecmanovića. Ne postoji kolektivna psihologija, to je žešći trip katedre FF i to govorim kao neko ko poznaje te ljude vrlo dobro. A i društvene nauke. @pbg12345 Slobodno ti stavljaj mene u fioku po postovima na forumu, drago mi je da me neko prati sveukupno. Hvala. Za tebe sam, za tebe sam, čim tolko pažljivo čitaš i tako dobro pamtiš. Edited October 17 by Hermetico
Moonwalker Posted October 17 Posted October 17 (edited) 4 minutes ago, pbg12345 said: neko ko ima za ortake ljude koji ga savetuju da treba jace da podvikne na zenu, ljude koji su naci, u svim zaposlenima u NGO vide strane placenike i spijune. definitivno nije moja kategorija Ma daj, sta ga diras, pa to ti je nase prosecno okruzenje, smo se u ova vremena lakse autuju. Ostao bi bez ortaka kad bi poceo da ih se resava. Naravno da nece vikati. Edited October 17 by Moonwalker
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 Just now, Hermetico said: dijagnostikovanje društva Pa ovo nije dijagnostikovanje, čist opis ponašanja.
Recommended Posts