Filozof manijak Posted October 17 Posted October 17 Možda bi iz pijeteta prema žrtvi trebalo iskulirati bilo kakve šaljive/satirične karikature na tu temu, npr? 4
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 (edited) 1 minute ago, Filozof manijak said: Možda bi iz pijeteta prema žrtvi trebalo iskulirati bilo kakve šaljive/satirične karikature na tu temu, npr? Pijetet prema žrtvi seksualnog nasilja, bilo kojoj, se svakodnevno indirektno pogažava. Ova kuća je uvek uzimala sve teme kao svoje teme. Ja lično mislim da je bilo osetljivijih tema. Edited October 17 by Svemir Zeka 1
Milošica Posted October 17 Posted October 17 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Mislite da im je ideja da omalovaže tu ženu? Ja mislim da nije, ali nervira me taj egzibicionizam egzibicionizma radi. Da joj ovo može nekako pomoći, pa i ajde, ali ne vidim kako može. 4
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 Just now, Milošica said: Da joj ovo može nekako pomoći, pa i ajde, ali ne vidim kako može. Tema je niz nesretnika koji stoje u redu. Mlohavi, disfunkcionalni, s malim kurčevima. 6 1
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 Napisala sam jedan post pre dan na ovu temu, mislim da je bila ukupno 1 (jedna) reakcija.
svashtabezneshto Posted October 17 Posted October 17 ako je intencija da to bude tema nije dobro izvedeno, jer je gisele u prvom planu. ona je tema, svi ostali su scenografija 8
Filozof manijak Posted October 17 Posted October 17 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Tema je niz nesretnika koji stoje u redu. Mlohavi, disfunkcionalni, s malim kurčevima. nisu mlohavi ni disfunkcionalni kurčevi su im prosečne veličine 1
radisa Posted October 17 Posted October 17 Just now, svashtabezneshto said: ako je intencija da to bude tema nije dobro izvedeno, jer je gisele u prvom planu. ona je tema, svi ostali su scenografija Ja sam isto razumeo kao @Svemir Zeka, da je ovo pre svega kritika društva, a ne dodatno gaženje žrtve... Nije mi palo na pamet, uopšte da ovo to znači... 3 1
Filozof manijak Posted October 17 Posted October 17 Naravno da je kritika društva, samo nam se razmimoilaze mišljenja koliko je efektna 5
Milošica Posted October 17 Posted October 17 (edited) 7 minutes ago, Svemir Zeka said: Tema je niz nesretnika koji stoje u redu. Mlohavi, disfunkcionalni, s malim kurčevima. Jbg, ne mogu ući u glave redakciji, ali mi ipak deluje da je egzibicionizam prevladao nad slanjem prave poruke. Mislim, ako stvarno žele da se bave ozbiljnim temama na ovaj način, i da ne budu zadovoljni samo time kako lepo crtaju i kako su šokantni. Edited October 17 by Milošica 2
Filozof manijak Posted October 17 Posted October 17 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Tema je niz nesretnika koji stoje u redu. Mlohavi, disfunkcionalni, s malim kurčevima. Meni se na karikaturi čini da Žizel uživa u svemu 1
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 12 minutes ago, svashtabezneshto said: ako je intencija da to bude tema nije dobro izvedeno, jer je gisele u prvom planu. ona je tema, svi ostali su scenografija Ne. Muž je u prvo planu. S mini spolovilom. 2
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 8 minutes ago, Milošica said: Jbg, ne mogu ući u glave redakciji, ali mi ipak deluje da je egzibicionizam prevladao nad slanjem prave poruke. Mislim, ako stvarno žele da se bave ozbiljnim temama na ovaj način, i da ne budu zadovoljni samo time kako lepo crtaju i kako su šokantni. Ona je to, s razlogom, iznela u javnost. Mogu sad duže o tome, ali nemam vrenena (mogu kasnije). S tim u vezi, ovo nije ništa strašno, niti mislim da bi ona tako doživela. 5 minutes ago, Filozof manijak said: Meni se na karikaturi čini da Žizel uživa u svemu Ne izgleda. 2
Filozof manijak Posted October 17 Posted October 17 Vidis kao su je nacrtali otvorenih usta, kao da stenje. 1
Recommended Posts