Time Crisis Posted October 14 Posted October 14 1 hour ago, pt 2.0 said: Ne svuda. Ako nešto kupujem redovno i godinama, to je plavi puter, onaj tanji. Na ovo sa selotejpom koji zujalicu opasuje kao eksploziv nalećem prvi put. U Univeru u NSu mislim da uvijaju svaki puter teži od 100g 1 1
Downforce Posted October 14 Posted October 14 1 hour ago, JozoMujica said: Šta rade sa kockama za supu na velikim odmorima? Usmrkavaju ih dok sede na ladnom betonu!
Filozof manijak Posted October 14 Posted October 14 Čuli od starijih da moraju jesti malo i na kašiku
namenski Posted October 15 Posted October 15 Kolege i drugovi, za nekoliko dana obaviće se izbori za poslanike policije i diktature. Te izbore vrši apsolutistički režim, koji je ukinuo sve narodne slobode, poništio sva narodna prava i ponizio kulturne ljude do životinja. Čoveku intelektualcu zabranjeno je svako političko mišljenje. Njegova slobodna misao prignječena je svima mogućim dekretima diktature. Svi kao jedan moramo raditi na tome da ovaj režim pljačke i nasilja bude novembra - oboren. Duh slobode moramo vratiti Univerzitetu - koji je osramoćen i obeščašćen od diktature i aspolutizma. Na jednoj strani stoji diktatura i tiranija koja eksploatiše i ponižava vas i ceo narod. Na drugoj strani stojimo mi buduća radna inteligencija. Spoiler Proglas (nekomunistickog) Udruzenja studenata BU pred novembarske izbore... 1932. godine 1
Prežihov Voranc Posted October 16 Posted October 16 Danas, u woby hausu, na kasi ispred mene, dva adolescenta, odevena kako struka nalaže, trenerke, kačketi i prsluci šuškavci kupuju mačete, 5-6 komada kupili i kesu ceger nisu imali 4
Popular Post Arkadija Posted October 16 Popular Post Posted October 16 1 hour ago, Prežihov Voranc said: Danas, u woby hausu, na kasi ispred mene, dva adolescenta, odevena kako struka nalaže, trenerke, kačketi i prsluci šuškavci kupuju mačete, 5-6 komada kupili i kesu ceger nisu imali Mačete im trebaju da se probiju kroz džunglu života. 2 10
garcia Posted October 17 Posted October 17 18 hours ago, Prežihov Voranc said: kupili i kesu a lepak ništa, a?
ToniAdams Posted October 17 Posted October 17 (edited) Biće mi zaista skroz ok kad im neko opet odradi onu akciju sa kalašima u direkciji. Upravo su je i oni silovali. Edited October 17 by ToniAdams 4 1
Arkadija Posted October 17 Posted October 17 Zanima da li smeju u redakciji , kako su super duhoviti. Ovo je bukvalno gadost najveće vrste. 5
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 Silovanje drugi put je svako propitivanje institucija o silovanju. Kroz to prođu sve one koje prijave. 3 1
Recommended Posts