Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Moj otac je inache jedan od onih koji psuju one koji ne pretichu kad on smatra da treba da se pretiche.

• Haha 1
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rešenje je da se zakonska regulativa prilagodi kvalitetu vozača koji je očigledno viši u srbiji nego drugde. Povećati dozvoljene brzine i omogućiti preticanje kolone, i uvesti kazne za one koji slepo poštuju pravila umesto da vode računa o sposobnostima i veštinama ostalih vozača, to jest, prilagode maksimalnu brzinu uslovima na putu. Srećom imamo policiju koja je to prepoznala, pa ume da proceni ko pod dejstvom alkohola ume bezbedno da vozi, inače bi ovo bila jedna saobraćajna diktatura.

• +1 6
  • -1 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted
12 hours ago, Dsnake said:

Rešenje je da se zakonska regulativa prilagodi kvalitetu vozača koji je očigledno viši u srbiji nego drugde. Povećati dozvoljene brzine i omogućiti preticanje kolone, i uvesti kazne za one koji slepo poštuju pravila umesto da vode računa o sposobnostima i veštinama ostalih vozača, to jest, prilagode maksimalnu brzinu uslovima na putu. Srećom imamo policiju koja je to prepoznala, pa ume da proceni ko pod dejstvom alkohola ume bezbedno da vozi, inače bi ovo bila jedna saobraćajna diktatura.

Vozi narod frustriran i drogiran/pijan, ali to na stranu, definitivno postoji neki expected tok saobracaja koji nije u skladu uvek sa oznakama za brzinu. Ja sam na gornjoj granici u gradskoj voznji sa 40-50 kako gde, i ljudi pizde i bukvalno osecas tu tenziju i kad te prate i nabijaju se na branik (samo sto usporoj voznji ne moram previse da cvikam od toga), i kad te onako pretenciozno obilaze, i tako.

Pre neki dan neka devojka prolazi kroz jedan klanac, ja tako nazivam ove nase puteve gde imas dve teoretske sirine vozila,pri cemu su vozila sad sira nego nekadasnji jugici, a sa strana su solid walls ograde onako siptarksi stil zidane. Zena malo usporava gleda da se ne izgrebe o zid s jedne a ne zakaci mog oca sa druge strane vozila, i kao i ja nema automatksi osecaj dokle joj je vozilo, pa provlaci tuda sporije. Otac koji mora da zastane u tom ispustu (ako ode napred putem tu su stepenice, da - stepenice za pesake nasred kolovoza, da ne objasnjavam., onda pizdi jer mora da je ceka tih 3-4 sekunde vise. E tako je meni svaki dan.

Posted

kad smo kod vožnje i prevoženja... :gospode:

• Tužno 2
Posted

Reče mi sad kasirka da ne pamti da se ovoliko kralo po samoposlugama. Mlado, staro, više nema pravila.

Najgore je za vreme velikog odmora u školama. Kocke za supu su morali da stave kod kase :unsure:

Posted
Just now, Boksi said:

Reče mi sad kasirka da ne pamti da se ovoliko kralo po samoposlugama. Mlado, staro, više nema pravila.

Najgore je za vreme velikog odmora u školama. Kocke za supu su morali da stave kod kase :unsure:

Šta rade sa kockama za supu na velikim odmorima?

:covid19:

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, JozoMujica said:

To im je najlakše da ukradu. Da ne bude da nisu baš ništa :sad:

Posted
4 minutes ago, Boksi said:

Nepodnošljiva lepota zlatnog doba...

U IDEA prodavnici u koju povremeno idem, zujalicu plavog putera su uvili selotejpom nekoliko puta, tako da se folija pocepa kad kod kuće pokušaš to da otvoriš.

• +1 1
  • Tužno 3
Posted

Puter se već godinama uvija

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Time Crisis said:

Ne svuda. Ako nešto kupujem redovno i godinama, to je plavi puter, onaj tanji. Na ovo sa selotejpom koji zujalicu opasuje kao eksploziv nalećem prvi put.

Posted
7 minutes ago, Time Crisis said:

Puter, gillet patrone, Rio Mare skoro svaki, bolja čokolada srednja i skupa vina i gotovo sva žestina.

• +1 1
Posted
20 minutes ago, Boksi said:

izgladnela mladez!

Posted
28 minutes ago, Boksi said:

Ja sam gledao klipove iz SAD šta se radi po Walgrensu, Walmartu i drugim radnjama, ovi naši su male bebe bukvalno. Evo primer:

• +1 1
  • Tužno 3
Posted
1 hour ago, JozoMujica said:

:covid19:

mazanje guzova puterom je za bumere

• Haha 1
Posted
Just now, Prežihov Voranc said:

mazanje guzova puterom je za bumere

:ohmy: