Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 hours ago, namenski said:

IMG-20241009-140113-152.jpg

Mislim da nije za doom :nobles:

• +1 2
Posted
On 5. 10. 2024. at 9:38, SNARC said:

"Kad uhvati neizdrz..brada mrtvog cetnika je sasvim legitiman i adekvatan polni organ za opstenje"

-- Filozof Manijak

Ovo sam propustio da vidim zbog zauzetog vikenda. 

Ovo aposlutno nije tačno jer ne podnosim dlake. Ali kad biste se ti i Toni izdepilirali, ne bih vam oprostio :wub:

Posted

Rdjavom kurcu... 

• +1 1
Posted
4 hours ago, Jimmy Kowalski said:

meni je ovo za ovaj smajli :thumbsup: imajući u vidu ovo sa sajta nove

U toku je uviđaj, a istraga će pokazati kako je do nesreće došlo, jer nije poznato da li je teretni saobraćaj mogao da prolazi preko ovog mosta.

setih se onog sa batom stojkovićem u "ko to tamo peva"

• +1 2
Posted (edited)

šizofrenija

demostatovo istraživanje javnog mnjenja o litijumu, životnom zadovoljstvu/nezadovoljstvu, poverenju/ne poverenju

što je rekao jovan rašković, lud narod

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

E jbg sad, pre bih rekao sluđen narod.

• +1 2
Posted (edited)

jbg sad, sluđen tridesetpet godina

teško da može

što kaže tviter filozof

nije skrenuo, al je dao migavac

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Ja ne znam da li bi ijedna populacija na planeti Zemlji ostala normalna posle 35 godina onoga što se dešavalo nama. Ako smo imali period od 5-6 godina normalnosti...

Sve ostalo je jebanje naroda u zdrav mozak.

• +1 6
Posted
11 hours ago, Uskebasi said:

Mislim da nije za doom :nobles:

Bukvalno se tako zove predstava.

Пре свега одлучили смо се да назив комада благо модификујемо у „Сумљиво лице“, с обзиром да јунаци константно погрешно изговарају ту реч, наравно без свести да је говоре неисправно, као и многе друге речи. То је само један од знакова који нам показује да се ради о људима који се нису много бавили својим образовањем, иако се налазе на важним позицијама у локалној власти

Spoiler

СумЉиво лице

Бранислав Нушић

Редитељ: Милан Нешковић
Драматург: Маја Тодоровић
Сценограф: Горан Стојчетовић
Костимограф: Биљана Гргур

Лица:
ЈЕРОТИЈЕ ПАНТИЋ, градоначелник - Игор Дамњановић
АНЂА, његова жена - Милена Јакшић/Александра Цуцић
МАРИЦА, њихова кћи - Тамара Томановић
ВИЋА - Милан Васић
АЛЕКСАНДРА ЖУЊИЋ - Аника Грујић
ЖИКА - Бранко Бабовић
ЂОКА - Никола Ђорђевић
БРАНИСЛАВ НУШИЋ - Александар Михаиловић

ПАНДУРИ: Зоран Мијатовић, Ивица Јевтић, Бранко Јанићијевић, Урош Антонијевић

Инспицијент: Зорица Граховац
Технички директор: Дејан Степић

О представи
„Сумњиво лице“, Бранислава Нушића, спада у класике домаће драме и доживело је огроман број извођења до сада. Шта је другачије овог пута? Пре свега одлучили смо се да назив комада благо модификујемо у „Сумљиво лице“, с обзиром да јунаци константно погрешно изговарају ту реч, наравно без свести да је говоре неисправно, као и многе друге речи. То је само један од знакова који нам показује да се ради о људима који се нису много бавили својим образовањем, иако се налазе на важним позицијама у локалној власти. Нушић их је већ све поставио јасно као корумпиране подлаце који су спремни на све како би испунили своје циљеве. Само што у овој представи то више нису чиновници из Обреновићеве власти, ово су наши савременици- још подлији, суровији и опакији. И даље им се смејемо, али тај смех на крају оставља и дозу горчине кад схватимо да се ништа није променило за 100 и више година. Можда смо тога свесни, можда не, али није с горег да се тога повремено присетимо. Можда се у наредних 100 година нешто промени, а можда само неко треба да угаси светло.

• +1 3
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

То је само један од знакова који нам показује да се ради о људима који се нису много бавили својим образовањем...

...није с горег да се тога повремено присетимо.

:isuse:

Edited by vememah
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

Koliko je ovo dobro :kecman:

Mada, mislim da je prava adresa za podrugivanje osoba koja održava sajt Narodnog pozorišta (ili ko je već napisao citirani tekst).

Posted

Rekla mi je onomad lektorka iz “Politike” da kad je novinska kuća u krizi lektori medju prvima dobiju otkaz. 

Posted
7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

šizofrenija

demostatovo istraživanje javnog mnjenja o litijumu, životnom zadovoljstvu/nezadovoljstvu, poverenju/ne poverenju

što je rekao jovan rašković, lud narod

Ne mogu vise da citam clanke koliko su postali nepismeni.

Elem: "Stoda odbijanja: jedna anketa na 8-9 uspostavljenih kontakta". Dakle samo 11% kontaktiranih je ucestvovalo. Sa tim odzivom mozes u djubre da bacis rezultate.

• +1 1