Jimmy Kowalski Posted October 9 Posted October 9 https://nova.rs/uncategorized/srusio-se-most-kod-svilajnca-kamion-zavrsio-u-koritu-reke/ I naravno prva asocijacija 4 1
Filozof manijak Posted October 9 Posted October 9 On 5. 10. 2024. at 9:38, SNARC said: "Kad uhvati neizdrz..brada mrtvog cetnika je sasvim legitiman i adekvatan polni organ za opstenje" -- Filozof Manijak Ovo sam propustio da vidim zbog zauzetog vikenda. Ovo aposlutno nije tačno jer ne podnosim dlake. Ali kad biste se ti i Toni izdepilirali, ne bih vam oprostio
đorđe geprat Posted October 9 Posted October 9 4 hours ago, Jimmy Kowalski said: https://nova.rs/uncategorized/srusio-se-most-kod-svilajnca-kamion-zavrsio-u-koritu-reke/ I naravno prva asocijacija meni je ovo za ovaj smajli imajući u vidu ovo sa sajta nove Quote U toku je uviđaj, a istraga će pokazati kako je do nesreće došlo, jer nije poznato da li je teretni saobraćaj mogao da prolazi preko ovog mosta. setih se onog sa batom stojkovićem u "ko to tamo peva" 2
kud u maglu Simoviću Posted October 9 Posted October 9 (edited) šizofrenija demostatovo istraživanje javnog mnjenja o litijumu, životnom zadovoljstvu/nezadovoljstvu, poverenju/ne poverenju što je rekao jovan rašković, lud narod Edited October 9 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted October 9 Posted October 9 (edited) jbg sad, sluđen tridesetpet godina teško da može što kaže tviter filozof nije skrenuo, al je dao migavac Edited October 9 by kud u maglu Simoviću
Filozof manijak Posted October 9 Posted October 9 Ja ne znam da li bi ijedna populacija na planeti Zemlji ostala normalna posle 35 godina onoga što se dešavalo nama. Ako smo imali period od 5-6 godina normalnosti... Sve ostalo je jebanje naroda u zdrav mozak. 6
reg Posted October 10 Posted October 10 11 hours ago, Uskebasi said: Mislim da nije za doom Bukvalno se tako zove predstava. Quote Пре свега одлучили смо се да назив комада благо модификујемо у „Сумљиво лице“, с обзиром да јунаци константно погрешно изговарају ту реч, наравно без свести да је говоре неисправно, као и многе друге речи. То је само један од знакова који нам показује да се ради о људима који се нису много бавили својим образовањем, иако се налазе на важним позицијама у локалној власти Spoiler СумЉиво лице Бранислав Нушић Редитељ: Милан Нешковић Драматург: Маја Тодоровић Сценограф: Горан Стојчетовић Костимограф: Биљана Гргур Лица: ЈЕРОТИЈЕ ПАНТИЋ, градоначелник - Игор Дамњановић АНЂА, његова жена - Милена Јакшић/Александра Цуцић МАРИЦА, њихова кћи - Тамара Томановић ВИЋА - Милан Васић АЛЕКСАНДРА ЖУЊИЋ - Аника Грујић ЖИКА - Бранко Бабовић ЂОКА - Никола Ђорђевић БРАНИСЛАВ НУШИЋ - Александар Михаиловић ПАНДУРИ: Зоран Мијатовић, Ивица Јевтић, Бранко Јанићијевић, Урош Антонијевић Инспицијент: Зорица Граховац Технички директор: Дејан Степић О представи „Сумњиво лице“, Бранислава Нушића, спада у класике домаће драме и доживело је огроман број извођења до сада. Шта је другачије овог пута? Пре свега одлучили смо се да назив комада благо модификујемо у „Сумљиво лице“, с обзиром да јунаци константно погрешно изговарају ту реч, наравно без свести да је говоре неисправно, као и многе друге речи. То је само један од знакова који нам показује да се ради о људима који се нису много бавили својим образовањем, иако се налазе на важним позицијама у локалној власти. Нушић их је већ све поставио јасно као корумпиране подлаце који су спремни на све како би испунили своје циљеве. Само што у овој представи то више нису чиновници из Обреновићеве власти, ово су наши савременици- још подлији, суровији и опакији. И даље им се смејемо, али тај смех на крају оставља и дозу горчине кад схватимо да се ништа није променило за 100 и више година. Можда смо тога свесни, можда не, али није с горег да се тога повремено присетимо. Можда се у наредних 100 година нешто промени, а можда само неко треба да угаси светло. 3 1 1
vememah Posted October 10 Posted October 10 (edited) Quote То је само један од знакова који нам показује да се ради о људима који се нису много бавили својим образовањем... ...није с горег да се тога повремено присетимо. Edited October 10 by vememah 1 1
Filozof manijak Posted October 10 Posted October 10 Koliko je ovo dobro Mada, mislim da je prava adresa za podrugivanje osoba koja održava sajt Narodnog pozorišta (ili ko je već napisao citirani tekst).
Boksi Posted October 10 Posted October 10 Rekla mi je onomad lektorka iz “Politike” da kad je novinska kuća u krizi lektori medju prvima dobiju otkaz.
Shan Jan Posted October 10 Posted October 10 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: šizofrenija demostatovo istraživanje javnog mnjenja o litijumu, životnom zadovoljstvu/nezadovoljstvu, poverenju/ne poverenju što je rekao jovan rašković, lud narod Ne mogu vise da citam clanke koliko su postali nepismeni. Elem: "Stoda odbijanja: jedna anketa na 8-9 uspostavljenih kontakta". Dakle samo 11% kontaktiranih je ucestvovalo. Sa tim odzivom mozes u djubre da bacis rezultate. 1
Recommended Posts