Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Halvard said:

Pričam juče sa drugaricom, za koju se nikako ne može reći da je neobrazovana i neinformisana.

Dotaknemo se moje porodične istorije, kaže nikad joj nije bilo baš jasno otkud su moji preci iz Hercegovine završili na Kosovu. Objašnjavam joj taj proces planskog preseljavanja u Kraljevini i njegove uzroke, njoj bukvalno vilica pada. Kaže, bila je ubeđena da su se Albanci naselili na Kosovu posle 1945. Izraz lica kao kad detetu srušiš sneška.

Kakvu li klinci tek imaju predstavu o tom periodu, ne smem ni da zamislim.

Pa svako koga zanima i ko je iole informisan vrlo lako može da sazna da se Albanci na Kosovo u značajnom broju naseljavaju u 16 vijeku što ne znači da ih tu nije bilo i ranije.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

e pa jebo nas dragi bog

• +1 2
Posted

I dalje ne mogu sebi oprostiti što me je to tad ovlaš zanimalo pa mi je informacija koju sam dobio(ne znam od koga) samo prošla kroz glavu.

Ako neko iz BIA čita, neka me podseti preko pm.

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

e pa jebo nas dragi bog

Kod mene razbiju ogledalo na raskrsnici, a ovi ne mogu ovo?

• +1 1
Posted
2 hours ago, Mel said:

Kod mene razbiju ogledalo na raskrsnici, a ovi ne mogu ovo?

32545747_1285238418273550_4200401655264444416_n.jpg

• +1 2
  • Haha 7
Posted
11 hours ago, BWA said:

Pa svako koga zanima i ko je iole informisan vrlo lako može da sazna da se Albanci na Kosovo u značajnom broju naseljavaju u 16 vijeku što ne znači da ih tu nije bilo i ranije.

Mislim da treba napraviti neki live show gde ce okupiti ljude iz svih Balkanskih drzava i terati ih da citaju udzbenike istorije od drugih naroda. I onda gledati sok na licima.

• +1 4
Posted
5 hours ago, Shan Jan said:

Mislim da treba napraviti neki live show gde ce okupiti ljude iz svih ... drzava i terati ih da citaju udzbenike istorije od drugih naroda. I onda gledati sok na licima.

Sve nacionalne istorije su mitologije.

• +1 4
Posted

Teška saobraćajka kod Bačkog Petrovca: Poginula žena, troje dece povređeno

Danas oko podne dogodila se teška saobraćajna nesreća na ulazu u Bački Petrovac, u kojoj je život izgubila jedna žena, a povređeno je nekoliko osoba, od toga troje dece.

Do saobraćajne nesreće je došlo na mostu, a direktno su se sudali Mercedes novosadskih registarskih oznaka i Fiat koji se kretao iz pravca Bačkog Petrovca, prenosi Instagram stranica 192_rs. Pretpostavlja se da je nezgodu izazvao mlađi muškarac koji je upravljao Mercedesom.

Žena (38) najpre je primljena u Urgentni centar, ali je podlegla povredama, dok su teško povređena deca od 7,9 i 12 godina, kao i muškarac (36), ali niko nije životno ugrožen.

64850-naslovna.jpg

Mercedes koji je izazvao ovu nesreću, kako piše ovaj Instagram profil, pripada kontroverznom i više puta osuđivanom biznismenu Vladimiru Koviću (42) iz Bačkog Jarka. On se nije nalazio u vozilu, već je automobil pozajmio prijatelju, ali dvojica muškaraca koja su se nalazila u Mercedesu, ne žele da priznaju koji je upravljao vozilom, a jedan od njih navodno je pokušao da peške pobegne sa lica mesta.

Dalje se navodi da su u julu ove godine Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom Policijske uprave u Novom Sadu, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su Ković. V. (42) i Ković. J. (37), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara u obavljanju privredne delatnosti.

Sumnja se da su oni, kao odgovorna lica jednog privrednog društva iz Bačkog Jarka, ne prikazivanjem kompletne dokumentacije, prepisali dva kamiona jedne lizing kompanije iz Srbije u svoje vlasništvo, koja su kasnije prodali i tako sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist.

• Tužno 5
Posted

Jel to krenuo neki trend koji ce sin lokalnog kabadahije da ubije vise ljudi?

Posted

Da, voze mercedese i isetavaju iz ovoga citavi, da ne pricam kad kose po pesackima.

Za to vreme 3 mala deteta zivece bez majke...

Posted

sad sam pogledao slike i snimak

mercedesu je otisao skoro ceo motor, ali je mecka velika i nova, tako da ovima nista nece faliti.

fiat multipla se sva izvrnula i prava je sreca da je ostalo cetvoro prezivelo ovo. 

• +1 1
  • Tužno 1