Halvard Posted October 4 Posted October 4 22 minutes ago, Mel said: Ma pobogu, pa da ja ostavim auto tako, raskantantog bi mi ga vratili i uz bechki ceh. Naravno, ljudi to rade ili zato što znaju da im se može ili zato što su potpuno nenormalni, bukvalno nema treće. 2
Shan Jan Posted October 4 Posted October 4 1 minute ago, Halvard said: Naravno, ljudi to rade ili zato što znaju da im se može ili zato što su potpuno nenormalni, bukvalno nema treće. Ovo drugo je podskup ovog prvog. Onaj kome nije dozvoljeno da bude nenormalan se vrlo brzo unormali. 1
slepa živana Posted October 4 Posted October 4 kako sada lepo dolazi do izražaja ona poslovica, s kim si takav si i ona roditeljska nagvaždanja o lošem društvu mi polako svi postajemo takvi, to je neizbežno juče sam razmišljala o tome, o tome se radi u folmu let iznad kukavičjeg gnezda, nego je loše preveden naziv jer je kod nas kukavica sasvim nešto drugo u prenesenom značenju... mi mislimo kao džek nikolson da možemo protiv nekakvog sistema, ali plašim se da nije moguće 5
x500 Posted October 4 Posted October 4 58 minutes ago, bags said: Mislim da u BG sigurno imaju slicni zakoni i pravila ali nije do toga. Ne, samo je kazna za nepropisno parkiranje. Okanovic, ako nisam pogresio prezime, se sada zalaze da se promeni zakon i da se za teze slucajeve naplacuje i kazna za stetu usled parkiranja (npr. Steta usled obustave saobracaja u ulici). 2
villiem Posted October 4 Posted October 4 14 minutes ago, slepa živana said: kako sada lepo dolazi do izražaja ona poslovica, s kim si takav si i ona roditeljska nagvaždanja o lošem društvu mi polako svi postajemo takvi, to je neizbežno juče sam razmišljala o tome, o tome se radi u folmu let iznad kukavičjeg gnezda, nego je loše preveden naziv jer je kod nas kukavica sasvim nešto drugo u prenesenom značenju... mi mislimo kao džek nikolson da možemo protiv nekakvog sistema, ali plašim se da nije moguće I ceo film mislimo, pa kako je moguce da ne vidis, idi covece, samo izadji, pogotovo na kraju. Doduse to je zajednicko mnogim filmovima Eto, mi smo deo neke price, sve ok 1
slepa živana Posted October 4 Posted October 4 5 minutes ago, villiem said: I ceo film mislimo, pa kako je moguce da ne vidis, idi covece, samo izadji, pogotovo na kraju. Doduse to je zajednicko mnogim filmovima Eto, mi smo deo neke price, sve ok važno je da se osvestimo 1
Arkadija Posted October 4 Posted October 4 1 hour ago, Mel said: Ma pobogu, pa da ja ostavim auto tako, raskantantog bi mi ga vratili i uz bechki ceh. Ali ti nisi ničija, što običng građanina dovodi u nivo feudalnog kmeta 8
3opge Posted October 4 Posted October 4 ubedjen sam da skotina radi to namerno, nikad nije na odmet malo stocnog advertajzinga 1
copkillah Posted October 4 Posted October 4 1 hour ago, x500 said: Ne, samo je kazna za nepropisno parkiranje. Okanovic, ako nisam pogresio prezime, se sada zalaze da se promeni zakon i da se za teze slucajeve naplacuje i kazna za stetu usled parkiranja (npr. Steta usled obustave saobracaja u ulici). Znam za nekoliko slučajeva gde su oni koji su bahatošću i retardiranošću zaustavljali saobraćaj kao u primeru gore, imali štetu na svojim automobilima. Nažalost, nedovoljno u globalu.
Mel Posted October 4 Posted October 4 2 hours ago, slepa živana said: juče sam razmišljala o tome, o tome se radi u folmu let iznad kukavičjeg gnezda, nego je loše preveden naziv jer je kod nas kukavica sasvim nešto drugo u prenesenom značenju... mi mislimo kao džek nikolson da možemo protiv nekakvog sistema, ali plašim se da nije moguće Sam niko ne moze protiv sistema. 1
ToniAdams Posted October 5 Posted October 5 On 4. 10. 2024. at 5:28, SNARC said: Premalo i previse retko govorim svojoj zeni kakva je riba.. Jebote, kakva je ovo nakaza na snimku. "Šta hvali, jebo bi ja ovo" -- Filozof Manijak 8
SNARC Posted October 5 Posted October 5 "Kad uhvati neizdrz..brada mrtvog cetnika je sasvim legitiman i adekvatan polni organ za opstenje" -- Filozof Manijak 1 2
Popular Post Halvard Posted October 5 Popular Post Posted October 5 (edited) Pričam juče sa drugaricom, za koju se nikako ne može reći da je neobrazovana i neinformisana. Dotaknemo se moje porodične istorije, kaže nikad joj nije bilo baš jasno otkud su moji preci iz Hercegovine završili na Kosovu. Objašnjavam joj taj proces planskog preseljavanja u Kraljevini i njegove uzroke, njoj bukvalno vilica pada. Kaže, bila je ubeđena da su se Albanci naselili na Kosovu posle 1945. Izraz lica kao kad detetu srušiš sneška. Kakvu li klinci tek imaju predstavu o tom periodu, ne smem ni da zamislim. Edited October 5 by Halvard 8 1 3
Dsnake Posted October 5 Posted October 5 2 hours ago, Halvard said: Kakvu li klinci tek imaju predstavu o tom periodu, ne smem ni da zamislim. Evo da pomognem sa predstavom o 5. oktobru: 2
Recommended Posts