Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

sreća u nesreći je da konto saobraćajnih kamikaza broji jednog kretena manje

najbolji savet u vezi sa vožnjom sam dobio  od instruktora vožnje kada sam se obučavao za a kategoriju. kada primetiš u retrovizoru auto koji non stop menja traku fokusiraš se na njega i trudiš se da ga što pre propustiš. pisao je čini mi se pbg o tim ludacima i našoj nemoći u saobraćaju, za početak treba da eliminišemo mobilni tokom vožnje i da istreniramo sebe da nas ne ometaju raznorazne poruke, notifikacije, pozivi

jeziv je broj ljudi koji blenu u telefon tokom vožnje, a vidim ih svaki dan

Drzim odstojanje religijski i ne koristim mob tokom voznje. To me je spasilo bezbroj puta i tudje i sopstvene gluposti.

• +1 5
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, vememah said:

juče su neki likovi, rutinski blokiraki saobraćaj u Novom Sadu, na Telepu u ulici u kojoj je Gimnazija Laza kostić... Ta ulica je ionako mala i zajebana, jer ima puno dece koja hodaju po kolovozu, jer pešačke staze gotovo i da nema, ali ovu su lepo doterali 2-3 bagera, parkirali pola na tu nikakvu pešačku stazu, pola na put, a zatim krenuli da 5 metra dalje, sa bagerima na putu prave prilaz nekoj zgradi... U 7 uveče...

Davno sam naučio da pazim da se ne nerviram u saobraćaju, ali sam juče imao poriv da izađem i da se bijem sa budalama.. Prosuli su sitan kamn preko jedne trake u visin od metar, metar ipo, a 5 metara dalje parkirali bagre na opisani način, sa kontra strane... Dodatno, to je bilo blizu kružnog toka, koji je kolapsirao izazivajući presipanje problema na krug od više  100-ak metra odatle, verovatno do pola Limana...

Bukvalno, problem bi bio daleko manji samo da onaj bager sa početka nisu parkirali tu gde jesu... Ili da su radove radili u subotu u 5 ujtru, a ne u utorak u 7 uveče... Ali, ko bi se toga setio... :fantom:

Posted
On 30. 9. 2024. at 14:43, ToniAdams said:

Jer si davio mungosa na Tatjanu Medved :fantom:

Upravo sam s njom na sastanku.

Pozdraviću je :wicked:

• Wub 1
Posted
56 minutes ago, Filozof manijak said:

Upravo sam s njom na sastanku.

Pozdraviću je :wicked:

Pitaj je za Ljilju Knežević, jesu li se pomirile, muči me to decenijama :fantom:

Posted

da ponovim po ko zna koji put krivcima za saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom treba da uz kaznu prati trajna zabrana izdavanje vozačke dozvole za bilo koju kategoriju.

• +1 6
Posted (edited)
2 hours ago, vememah said:

jebem te zivote

iz mog iskustva zene daleko cesce prave ovakva sranja

x puta sam video da parkiraju na slican nacin, na tramvajske sine, u raskrsnici potpuno ometajuci druge

da ne budem samo muska svinja, pretpostavljam da ima veze sa orijentacijom, procenom prostora

muskarci pak mnogo cesce rade neke druge idotske stvari u saobracaju iz ciste bahatosti

Edited by pbg12345
  • -1 1
Posted

Nazad u kuhinju bre

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Mene je instruktor pitao "jel znaš ko ima prednost u saobraćaju",

Ja sad krenem sa nagađam ko ima prednost, a on kaže "onaj ko krši propise", i stvarno pusti ga da prođe i što dalje od njega.

• +1 9
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ta prica o pogubljenim zenama vozacima vise ne vazi, oce da me kao pesaka jednako gaze i muski i zenski istripovani vozaci formule jedan.

• +1 1
Posted
19 minutes ago, Nikodije said:

Mene je instruktor pitao "jel znaš ko ima prednost u saobraćaju",

Ja sad krenem sa nagađam ko ima prednost, a on kaže "onaj ko krši propise", i stvarno pusti ga da prođe i što dalje od njega.

Gei :fantom:

• Haha 3
Posted
34 minutes ago, Shan Jan said:

Ta prica o pogubljenim zenama vozacima vise ne vazi, oce da me kao pesaka jednako gaze i muski i zenski istripovani vozaci formule jedan.

ko je pisao o "pogubljenim zenama vozacima" ?

Posted

Na uzickoj izlozbi o americkoj medicinskoj misiji u Srbiji tokom Prvog svetskog rata, na fotografijama do kostura izgladnele srpske dece genitalije su pokrivene onim crnim cenzor trakama....

Mars bre u 3 pizde materine, serem vam se u politicku korektnost i netraumiranje publike...

• +1 6
  • -1 1