Apdajk Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ja dobio krvoliptanje ušiju od Bore Čorbe, gledam onaj inserter B92 i sve mislim da je fotošop.
Turnbull Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ja dobio krvoliptanje ušiju od Bore Čorbe, gledam onaj inserter B92 i sve mislim da je fotošop. I ja, jbt, fora dostojna Moiodraga Popova u Ipak se okreće.
akibono Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 rome neđade gime 5 falila je muzička podloga 'avijone slomićuti krila' i u studiju... bili bi ko top gun al ovi nesretni likovi i likinje Bulevarske imaju 4.000 lajkova na fajsbuku..... KAKO!???! (verovatno kupili)
Apdajk Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 I ja, jbt, fora dostojna Moiodraga Popova u Ipak se okreće. Moj favorit, uz Vanju Kriveca sa Trećeg kanala
ficfiric Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) I ja, jbt, fora dostojna Moiodraga Popova u Ipak se okreće. Isto mi je palo na pamet. Ovo mi je bio prvi put da bacim pogled na bilo sta u vezi Bulevara i prva asocijacija mi je bila Popov. Edited September 2, 2014 by ficfiric
*edited by mod Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 mislio sam da ovo necu izreci ni za koga vezanog za b92 ali jebeni mare i dare ne bi ovako nisko pali kada su pokusaji humora u pitanju....
Аврам Гојић Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 pogledao bih klip ali me prvo zanima nivo transfera od 1 do 10
Turnbull Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 U proseku 7, ali na nekim mestima skače i na 9.
Ariel Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 A divi ovog što vodi, što je sa sporta avanzovao u bulevarštinu, čovek našao sebe u tome da bude humoristični voditelj popodnevne kolažne emisije, s kojim žarom pristupa priči. Ne bih se ovako blamirao ne znam za kakve pare.
Caligula Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Ja dobio krvoliptanje ušiju od Bore Čorbe, gledam onaj inserter B92 i sve mislim da je fotošop. Jebo me forum i kud gledah ovo pa ovo ni babama nije smesno jbt Petar Slovenski i njegov Ha, ha komentar su monti pajton za ovo edit: i da, definitivno nije oftopik Edited September 3, 2014 by Caligula
ficfiric Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Odgovaraom sa 1 quoteom. Ovo si napisao za BBShow Jebali nas beli listici Jebo tebe Tadic. Bulevar je jos gori :P
Recommended Posts