September 27, 2024Sep 27 Nikoga ko radi u Informeru nije mi žao. Back to ozbiljni problemi, izjava samostalnog sindikata u Juri:
September 27, 2024Sep 27 1 hour ago, pt 2.0 said: Izgleda nisu samo korejski menadžeri poludeli... Hroniku čitajte sutra. Nek mu neko kupi grudnjak
September 27, 2024Sep 27 5 hours ago, Svemir Zeka said: Da, ali ucenjivanje onolikih žena seksom bi po statistici moralo bar kod nekog da izazove da ga oplavi, no matter what Jbg u mom rodnom kraju bio slucaj da je zena izgubila pos'o jer je odbila napadnog sefa pa fasovala batine od muza - "sigurno si ga izazivala kurvo" + "a sta bi ti falilo i da si mu malo dala, kako cemo sad s jednom platom".
September 28, 2024Sep 28 Ok, al ovde koliko vidim on nešto šmrče, mene zanimaju te tečne droge koje se piju
September 28, 2024Sep 28 7 hours ago, Radoye said: Jbg u mom rodnom kraju bio slucaj da je zena izgubila pos'o jer je odbila napadnog sefa pa fasovala batine od muza - "sigurno si ga izazivala kurvo" + "a sta bi ti falilo i da si mu malo dala, kako cemo sad s jednom platom". Eto, da sam ovo ja rekla, rekli bi evo je opet ova (Naravno, znam za ovakve situacije, ali mislim da je tamo bio sistemski problem, tada i domaći nasilnici znaju gde je uzrok)
September 28, 2024Sep 28 6 hours ago, dunja said: Ok, al ovde koliko vidim on nešto šmrče, mene zanimaju te tečne droge koje se piju Ih kakvi ste, stavlja covek kapi za nos... A vi odma pomislite na najgore. Ccc
September 28, 2024Sep 28 https://www.economist.com/asia/2024/06/27/meet-the-incels-and-anti-feminists-of-asia Naleteh na ovaj članak ali nemam pretplatu za Economist, uglavnom tema jeste aktuelna
September 28, 2024Sep 28 Popular Post Mišljenja sam da je pogrešno baviti se njihovim mentalnim sklopovima i kulturnim obrascima, mentalitetom i štagod, siguran sam da isti ti Korejski menadžeri ne bi ni pokušali da nešto slično probaju u Americi ili Nemačkoj ili Francuskoj, na tamošnjim lokalnim radnicama, ne zato što više cene Amerikanke ili Nemice ili Francuskinje od Srpkinja već zato što bi ga u roku od pet minuta nakon fizičkog nasilja uhapsilo, osudilo a posle kazne deportovalo. Dakle nisu oni problem, budući da su bukvalno nebitni, problem smo mi jer smo udvoričke pičke, znači i vlast i pravosuđe i rodbina i prijatelji napadnutih žena i svi.