Valk Posted September 27 Posted September 27 59 minutes ago, ToniAdams said: Kung Fu je kineski To je sve isto. 1 3
pt 2.0 Posted September 27 Posted September 27 Izgleda nisu samo korejski menadžeri poludeli... Hroniku čitajte sutra.
Popular Post James Marshall Posted September 27 Popular Post Posted September 27 Kakva bijedna kopija njegovog predsjednika. 11
pt 2.0 Posted September 27 Posted September 27 Nikoga ko radi u Informeru nije mi žao. Back to ozbiljni problemi, izjava samostalnog sindikata u Juri: 3 1
Shan Jan Posted September 27 Posted September 27 1 hour ago, pt 2.0 said: Izgleda nisu samo korejski menadžeri poludeli... Hroniku čitajte sutra. Nek mu neko kupi grudnjak
Radoye Posted September 27 Posted September 27 5 hours ago, Svemir Zeka said: Da, ali ucenjivanje onolikih žena seksom bi po statistici moralo bar kod nekog da izazove da ga oplavi, no matter what Jbg u mom rodnom kraju bio slucaj da je zena izgubila pos'o jer je odbila napadnog sefa pa fasovala batine od muza - "sigurno si ga izazivala kurvo" + "a sta bi ti falilo i da si mu malo dala, kako cemo sad s jednom platom". 2
Constantin Posted September 27 Posted September 27 3 minutes ago, dunja said: mali off, praštajte: koja se to droga pije?
dunja Posted September 28 Posted September 28 Ok, al ovde koliko vidim on nešto šmrče, mene zanimaju te tečne droge koje se piju
Svemir Zeka Posted September 28 Posted September 28 7 hours ago, Radoye said: Jbg u mom rodnom kraju bio slucaj da je zena izgubila pos'o jer je odbila napadnog sefa pa fasovala batine od muza - "sigurno si ga izazivala kurvo" + "a sta bi ti falilo i da si mu malo dala, kako cemo sad s jednom platom". Eto, da sam ovo ja rekla, rekli bi evo je opet ova (Naravno, znam za ovakve situacije, ali mislim da je tamo bio sistemski problem, tada i domaći nasilnici znaju gde je uzrok)
Downforce Posted September 28 Posted September 28 6 hours ago, dunja said: Ok, al ovde koliko vidim on nešto šmrče, mene zanimaju te tečne droge koje se piju Ih kakvi ste, stavlja covek kapi za nos... A vi odma pomislite na najgore. Ccc
copkillah Posted September 28 Posted September 28 9 hours ago, James Marshall said: Kakva bijedna kopija njegovog vlasnika +1 2
Leia Posted September 28 Posted September 28 https://www.economist.com/asia/2024/06/27/meet-the-incels-and-anti-feminists-of-asia Naleteh na ovaj članak ali nemam pretplatu za Economist, uglavnom tema jeste aktuelna
Popular Post ToniAdams Posted September 28 Popular Post Posted September 28 Mišljenja sam da je pogrešno baviti se njihovim mentalnim sklopovima i kulturnim obrascima, mentalitetom i štagod, siguran sam da isti ti Korejski menadžeri ne bi ni pokušali da nešto slično probaju u Americi ili Nemačkoj ili Francuskoj, na tamošnjim lokalnim radnicama, ne zato što više cene Amerikanke ili Nemice ili Francuskinje od Srpkinja već zato što bi ga u roku od pet minuta nakon fizičkog nasilja uhapsilo, osudilo a posle kazne deportovalo. Dakle nisu oni problem, budući da su bukvalno nebitni, problem smo mi jer smo udvoričke pičke, znači i vlast i pravosuđe i rodbina i prijatelji napadnutih žena i svi. 23 1
Recommended Posts