duda Posted September 24 Posted September 24 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: istripovali ste čovek je obrijan(jutros) Jeste. Jutros. Ali trebalo je da se obrije neposredno pre nastupa. Ozbiljna sam. 4 1
cedo Posted September 24 Posted September 24 2 minutes ago, duda said: Jeste. Jutros. Ali trebalo je da se obrije neposredno pre nastupa. Ozbiljna sam. mogao je na morine da ode helikopterom, obrijao bi ga vetar 1
Popular Post jms_uk Posted September 24 Popular Post Posted September 24 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: istripovali ste čovek je obrijan(jutros) Ja sam mislio bice neka brada od pet dana 13 2
dunja Posted September 24 Posted September 24 (edited) ja zamisljala on fura neki stajling ko Aleksic danas, za koga sam prvo pomislila da nije spavao dva dana od brige o budzetu, pa nije ni primetio da je zarasto Edited September 24 by dunja
stajebrebilo Posted September 24 Posted September 24 24 minutes ago, slepa živana said: Frizura stil - boat hair, don't care 1
kud u maglu Simoviću Posted September 24 Posted September 24 14 minutes ago, duda said: Jeste. Jutros. Ali trebalo je da se obrije neposredno pre nastupa. Ozbiljna sam. dudo to se reguliše u šminkernici televizije sa malo pudera
duda Posted September 24 Posted September 24 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dudo to se reguliše u šminkernici televizije sa malo pudera Ok, može i tako, ali zašto to onda nisu uradili?
kud u maglu Simoviću Posted September 24 Posted September 24 (edited) zato što, pretpostavljam, nije bilo potrebe Spoiler jer je čovek obrijan Edited September 24 by kud u maglu Simoviću 3 1
garmonbozia Posted September 24 Posted September 24 Najjači narod, bitno da li se čovek obrijao ili ne. A pritom je ćosav 2 3
James Marshall Posted September 24 Posted September 24 Ma gora je situacija sa frizurom, brada je borderline podnošljiva. 3 2
Hermetico Posted September 24 Posted September 24 On 23. 9. 2024. at 22:19, slepa živana said: više deluje da se navlače crne gumene, dželatske ja dala otkaz u državnoj firmi da ne bi morala da lobiram za rudnike, otišla u dz da otvorim bolovanje nedelju dana pred kraj radnog odnosa, da pozavršavam neke birokratije, objasnim doktorki šta radim, iskreno, a ona mi kaže, sve više ljude dolazi sa istom pričom olja bećković juče mrtvo ladno pita profanku da li su razmišljali da svi daju otkaz pratim jednog učitelja na tviteru, evo šta je danas napisao https://x.com/GlupiGasa/status/1838305920993861886 bagra se unezverila, valjda polako kapiraju da ih se više skoro niko ne plaši a ne umeju sami da uključe ni mašinu za veš, da se tako izrazim pa sad govore i ono što smo svi znali Ja sam bio prvi ovde, ni da me pomeneš 2
Svemir Zeka Posted September 24 Posted September 24 31 minutes ago, dunja said: ja zamisljala on fura neki stajling ko Aleksic danas, za koga sam prvo pomislila da nije spavao dva dana od brige o budzetu, pa nije ni primetio da je zarasto Ja isto mislila ko zna šta je Pravi muškarac vojnik ima brkove A gle ovaj nosi i naočare....a u vojsci
dunja Posted September 24 Posted September 24 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Ja isto mislila ko zna šta je Pravi muškarac vojnik ima brkove A gle ovaj nosi i naočare....a u vojsci ćosav, ćorav, možda i ćopav, kukavna mu majka 4
Sara Posted September 24 Posted September 24 Na slici koju je Zivana okacila izgleda ok, ALI ja sam sad vratila na tv-u i stvarno izgleda neuredno, kao da je celu noc pio pa dosao pred kamere. (doduse, muz coraviji od mene, kaze da preterujem) Ruku na srce, verovatno ne bih primetila da ovde nisam upozorena
svashtabezneshto Posted September 24 Posted September 24 iskljula sam ga posle trećeg puta ponovljenog 'tužioc', malo je to veći problem od brade 9
Recommended Posts