September 24, 2024Sep 24 Popular Post Može neko da mi kaže zbog čega je Načelnik Generalštaba neobrijan u emisiji na RTS 1 u kojoj se promoviše služenje vojnog roka? Meni bi bilo nezamislivo da odem neobrijan na televiziju u bilo kom svojstvu, a ovom koji je kao prvi vojnik zemlje je eto zamislivo. Koliko smo se mi raspali...
September 24, 2024Sep 24 Pa jebote, nacelnik GS bi morao da bude obrijan sve i da se zemlja nalazi u sred rata... I pogotovo tada... Jebote...
September 24, 2024Sep 24 Obrijaće se kad se kralj vrati Juče pijani vozač bornim kolima pobio celu porodicu, danas neobrijani načelnik Generalštaba u udarnom terminu na nacionalnoj frekvenciji... Sve što se želeli da znate o Vojsci Srbije, a niste imali koga da pitate
September 24, 2024Sep 24 8 minutes ago, Ayatollah said: Može neko da mi kaže zbog čega je Načelnik Generalštaba neobrijan u emisiji na RTS 1 u kojoj se promoviše služenje vojnog roka? Meni bi bilo nezamislivo da odem neobrijan na televiziju u bilo kom svojstvu, a ovom koji je kao prvi vojnik zemlje je eto zamislivo. Koliko smo se mi raspali... mogu ja da ti kažem. drogira se.
September 24, 2024Sep 24 7 minutes ago, dunja said: kakva drzava takva vojska, kakva vojska takav nacelnik GS. Vojska je uvek i bez izuzetka slika i prilika drzave cija je... I obrnuto... Tacka. I to je pravilo koje je vazilo odkakojesvetaiveka, vazi i danas i vazice dok je vojski... Izuzev kada je na snazi ono ogavno, nije da ga nema i na foruu: zna vojska sta radi... Ili kada se ispod ruke kupuju novi Rafale-i... Koji su bolji od polovnih...
September 24, 2024Sep 24 Znas kako, da se taj nacelnik GS pojavio obrijan, pricao razumno, ulivao poverenje i u svakom smislu bio na visini zadatka - ja tacno ne bih verovala sta gledam jer bi u datim nam okolnostima to bilo prosto nadrealno.
September 24, 2024Sep 24 4 minutes ago, dunja said: Znas kako, da se taj nacelnik GS pojavio obrijan, pricao razumno, ulivao poverenje i u svakom smislu bio na visini zadatka - ja tacno ne bih verovala sta gledam jer bi u datim nam okolnostima to bilo prosto nadrealno. Sve je to u ovom slucaju, a i sire - sporedno. Naglasak je na obrijanosti... Kao gestu, ne znam bolji izraz, sigurnosti u sebe, odrazu kontrole nad situacijom, jer koliko god da je ista teska - nacelnik GS, i ne samo on mora i treba da bude obrijan ma koliko situacija bila teska ili bas zbog toga. U konkretnom slucaju: znak, dokaz bahatosti, elementarnog neuvazavanja auditorijuma, sopstvene funkcije, elementarnog odsustva neprofesionalizma... Pa i poslednjeg regruta u sred jutarnje smotre, na mrazu od -20oC, ako ga nadju neobrijanog salju trcecim korakom na brijanje. 'Ladnom vodom... I tupim brijacem...
September 24, 2024Sep 24 i to vama neobrijano smanjite televizore malo Spoiler doduse, mene su uvek treci dan slali na brijanje iz stroja Edited September 24, 2024Sep 24 by cedo
September 24, 2024Sep 24 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: istripovali ste čovek je obrijan(jutros) malo ga nismo smenili