Popular Post Ayatollah Posted September 24 Popular Post Posted September 24 Može neko da mi kaže zbog čega je Načelnik Generalštaba neobrijan u emisiji na RTS 1 u kojoj se promoviše služenje vojnog roka? Meni bi bilo nezamislivo da odem neobrijan na televiziju u bilo kom svojstvu, a ovom koji je kao prvi vojnik zemlje je eto zamislivo. Koliko smo se mi raspali... 12
namenski Posted September 24 Posted September 24 Pa jebote, nacelnik GS bi morao da bude obrijan sve i da se zemlja nalazi u sred rata... I pogotovo tada... Jebote... 3
dunja Posted September 24 Posted September 24 kakva drzava takva vojska, kakva vojska takav nacelnik GS. 4
Filozof manijak Posted September 24 Posted September 24 Obrijaće se kad se kralj vrati Juče pijani vozač bornim kolima pobio celu porodicu, danas neobrijani načelnik Generalštaba u udarnom terminu na nacionalnoj frekvenciji... Sve što se želeli da znate o Vojsci Srbije, a niste imali koga da pitate 5
slepa živana Posted September 24 Posted September 24 8 minutes ago, Ayatollah said: Može neko da mi kaže zbog čega je Načelnik Generalštaba neobrijan u emisiji na RTS 1 u kojoj se promoviše služenje vojnog roka? Meni bi bilo nezamislivo da odem neobrijan na televiziju u bilo kom svojstvu, a ovom koji je kao prvi vojnik zemlje je eto zamislivo. Koliko smo se mi raspali... mogu ja da ti kažem. drogira se. 5
James Marshall Posted September 24 Posted September 24 https://www.rts.rs/vesti/politika/5539654/njujork-tri-kamiona-kim.html 4
namenski Posted September 24 Posted September 24 7 minutes ago, dunja said: kakva drzava takva vojska, kakva vojska takav nacelnik GS. Vojska je uvek i bez izuzetka slika i prilika drzave cija je... I obrnuto... Tacka. I to je pravilo koje je vazilo odkakojesvetaiveka, vazi i danas i vazice dok je vojski... Izuzev kada je na snazi ono ogavno, nije da ga nema i na foruu: zna vojska sta radi... Ili kada se ispod ruke kupuju novi Rafale-i... Koji su bolji od polovnih... 1
dunja Posted September 24 Posted September 24 Znas kako, da se taj nacelnik GS pojavio obrijan, pricao razumno, ulivao poverenje i u svakom smislu bio na visini zadatka - ja tacno ne bih verovala sta gledam jer bi u datim nam okolnostima to bilo prosto nadrealno. 5 2 1
namenski Posted September 24 Posted September 24 4 minutes ago, dunja said: Znas kako, da se taj nacelnik GS pojavio obrijan, pricao razumno, ulivao poverenje i u svakom smislu bio na visini zadatka - ja tacno ne bih verovala sta gledam jer bi u datim nam okolnostima to bilo prosto nadrealno. Sve je to u ovom slucaju, a i sire - sporedno. Naglasak je na obrijanosti... Kao gestu, ne znam bolji izraz, sigurnosti u sebe, odrazu kontrole nad situacijom, jer koliko god da je ista teska - nacelnik GS, i ne samo on mora i treba da bude obrijan ma koliko situacija bila teska ili bas zbog toga. U konkretnom slucaju: znak, dokaz bahatosti, elementarnog neuvazavanja auditorijuma, sopstvene funkcije, elementarnog odsustva neprofesionalizma... Pa i poslednjeg regruta u sred jutarnje smotre, na mrazu od -20oC, ako ga nadju neobrijanog salju trcecim korakom na brijanje. 'Ladnom vodom... I tupim brijacem... 3
slepa živana Posted September 24 Posted September 24 11 minutes ago, jms_uk said: Dajte neki screenshot 2 1
cedo Posted September 24 Posted September 24 (edited) i to vama neobrijano smanjite televizore malo Spoiler doduse, mene su uvek treci dan slali na brijanje iz stroja Edited September 24 by cedo
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted September 24 Popular Post Posted September 24 istripovali ste čovek je obrijan(jutros) 10 2
villiem Posted September 24 Posted September 24 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: istripovali ste čovek je obrijan(jutros) malo ga nismo smenili 6
Recommended Posts