slepa živana Posted September 23 Posted September 23 4 minutes ago, ubibobi said: Pa ne znam, ovo je sada aktuelno, uviđaj je u toku a stradalih ima sigurno. Naišao sam i na komentare nekih koji su tuda prolazili, kažu haos potpuni evo, ovo je to, isti dan kad i porodica Quote ČAČAK, GORNJI MILANOVAC – Teška saobraćajna nezgoda na auto-putu Miloš Veliki kod tunela Brđani dogodila se oko podneva kada su se sudarili automobil i kamion. Kako kažu iz Policijske uprave u Čačku, u udesu je povređena žena, koja je u svesnom stanju prevezena u bolnicu u Gornjem Milanovcu. Sudeći po fotografijama sa lica mesta, silina udarca bila je velika, s obzirom na to da je automobil potpuno „zgužvan“, a delovi vozila svuda su po putu, te je prava sreća da u nezgodi niko nije izgubio život. Saobraćaj se na auto-putu Miloš Veliki u smeru ka Čačku odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna traka i dalje zatvorene za saobraćaj.
ubibobi Posted September 23 Posted September 23 (edited) 8 minutes ago, slepa živana said: evo, ovo je to, isti dan kad i porodica Nije isti slučaj ako misliš na ovo što sam sada objavio, na putu je dupla puna, auto je drugačiji kao i okruženje...jedino stepen havarisanosti vozila pomalo liči Znači to je treći težak udes u poslednjih par dana, katastrofa Edited September 23 by ubibobi 1
slepa živana Posted September 23 Posted September 23 18 minutes ago, ubibobi said: Nije isti slučaj ako misliš na ovo što sam sada objavio, na putu je dupla puna, auto je drugačiji kao i okruženje...jedino stepen havarisanosti vozila pomalo liči Znači to je treći težak udes u poslednjih par dana, katastrofa ma ja sam videla ovu vest pred izlazak iz kuće i bilo mi je čudno da je auto ovoliko zgužvan a da je žena preživela. uveče kad sam se vratila kući svi su već pisali o stradaloj porodici, pa mi se sve pomešalo doduše i ova žena što je preživela ispod tenka, ni to mi nje jasno kako je preživela 1
harper lee Posted September 23 Posted September 23 6 hours ago, J-♣ said: Verujem da je ekipa bliska sekti vrlo promišljeno birala tajming pre početka nastave koja počinje za ~7 dana, upravo da ova grupa studenata koja se već više od godinu dana suprostavlja tim izborima za studentski parlament filozofskog fakulteta ne dobije značajniju i masovniju solidarnu podršku kolega studenata i sa drugih fakulteta. Mogli su da izaberu bilo koji datum, koga je uopste u Srbiji briga za to sto Mila Pajic i YIHR hoce da se uguraju u studentski parlament na silu i protiv propisa. Ovakve stvari se jednostavno resavaju tako sto se na nivou drzave propisu uslovi za formiranje studentskih organizacija i dozvoli se svima koji su zainteresovani ucesce na izborima za studentski parlament. Ovako je u pitanju samo lokalni sukob i inacenje fasista i nacosa oko najnebitnije stvari na svetu. Ljude vise ne mozes naterati da izadju zbog stvari od kojih im zavisi goli zivot a kamoli zbog ovakvih gluposti. Studentski parlament, high tech shit. 1 1
Dsnake Posted September 23 Posted September 23 Izvinjavam se sto sam postavio vest, ja sam mislio da je nesto vaznije. Treba im prepustiti sve nebitno a fokusirati se samo na najbitnije. 2
cedo Posted September 23 Posted September 23 3 minutes ago, Dsnake said: Izvinjavam se sto sam postavio vest, ja sam mislio da je nesto vaznije. Treba im prepustiti sve nebitno a fokusirati se samo na najbitnije. al vidis kako se to lepo sve provuce, sve u rukavicama stvari se jednostavno resavaju drzava i fer izbori na bilo kom nivou lokalni sukob jebes studentski parlament fasista i nacosi najnebitnije stvar na svetu ko da zivis u svajcarskoj, sunce ti poljubim 3
Dsnake Posted September 23 Posted September 23 Meni je sve bitno jebi ga, a i neprijatelju, kapiram da Vucicu odgovara ogromna tenzija oko litijuma da moze da zavrsi sa strane sve sto mu (im) je potrebno. Kocka se jbg, al mu se isplati. 2
harper lee Posted September 23 Posted September 23 56 minutes ago, Dsnake said: Izvinjavam se sto sam postavio vest, ja sam mislio da je nesto vaznije. Treba im prepustiti sve nebitno a fokusirati se samo na najbitnije. Nema potrebe da se izvinjavas, to sto je tebi vazno je vazno i lepo je sto si podelio sa nama. Kao sto sam ranije napisao, iole normalna drzava ovo resava jednim propisom ali ovu drzavu zabole sto ljudi ginu kao muve na putevima, sigurno se nece baviti studentskim parlamentima. Malo su zauzeti lobiranjem za Rio Tinto pa ne stizu. Poenta je da postoji neodrzivi zastareli propis po kojem prakticno i ne postoje izbori za taj parlament vec se sve svodi na "unutarpartijsku demokratiju" gde samo oni koji su zajahali studenstke organizacije mogu da se kandiduju. Druge studentske organizacije po zakonu su grupe gradjana i mogu da se kandiduju taman koliko mozemo ja i ti. Koliko sam razumeo ovi iz STAV-a hoce to da promene i to podrzavam ali dok se propis ne promeni sve ovo je besmisleno naterivanje izmedju celavih nacosa koje je verovatno angazovao neki dekan ili tako neko mudo i ovih Dinkovih koji bi da se oni malo pitaju, dok neko ne strada zbog gluposti i besmislica. Drzava ovo moze da rascisti za nedelju dana ali mi i nemamo drzavu pa se tako vracamo na pocetak. I tako u krug po svakom pitanju.
Popular Post slepa živana Posted September 23 Popular Post Posted September 23 2 hours ago, pbg12345 said: opa, skidaju se rukavice više deluje da se navlače crne gumene, dželatske ja dala otkaz u državnoj firmi da ne bi morala da lobiram za rudnike, otišla u dz da otvorim bolovanje nedelju dana pred kraj radnog odnosa, da pozavršavam neke birokratije, objasnim doktorki šta radim, iskreno, a ona mi kaže, sve više ljude dolazi sa istom pričom olja bećković juče mrtvo ladno pita profanku da li su razmišljali da svi daju otkaz pratim jednog učitelja na tviteru, evo šta je danas napisao https://x.com/GlupiGasa/status/1838305920993861886 bagra se unezverila, valjda polako kapiraju da ih se više skoro niko ne plaši a ne umeju sami da uključe ni mašinu za veš, da se tako izrazim pa sad govore i ono što smo svi znali 4 7 3
pt 2.0 Posted September 23 Posted September 23 (edited) 7 minutes ago, slepa živana said: ja dala otkaz u državnoj firmi da ne bi morala da lobiram za rudnike, otišla u dz da otvorim bolovanje nedelju dana pred kraj radnog odnosa, da pozavršavam neke birokratije, objasnim doktorki šta radim, iskreno, a ona mi kaže, sve više ljude dolazi sa istom pričom kad se sad nisam šlogirala živeću ko ona baba što je reklamiraju da uvek ustaje u 7 drmne rakijicu i kafu i evo je blizu sto... p.s. glupi gaša nije vidljiv svima... ili barem nije meni. Edited September 23 by pt 2.0 1 1 1
pbg12345 Posted September 23 Posted September 23 12 minutes ago, slepa živana said: više deluje da se navlače crne gumene, dželatske ja dala otkaz u državnoj firmi da ne bi morala da lobiram za rudnike, otišla u dz da otvorim bolovanje nedelju dana pred kraj radnog odnosa, da pozavršavam neke birokratije, objasnim doktorki šta radim, iskreno, a ona mi kaže, sve više ljude dolazi sa istom pričom olja bećković juče mrtvo ladno pita profanku da li su razmišljali da svi daju otkaz pratim jednog učitelja na tviteru, evo šta je danas napisao https://x.com/GlupiGasa/status/1838305920993861886 bagra se unezverila, valjda polako kapiraju da ih se više skoro niko ne plaši a ne umeju sami da uključe ni mašinu za veš, da se tako izrazim pa sad govore i ono što smo svi znali da, deluje da je "ubrzalo" sve gde ce nas dovesti videcemo ogranicio je vidljivodst gasa, ja mu ne mogu videti tvit 1
slepa živana Posted September 23 Posted September 23 20 minutes ago, pt 2.0 said: p.s. glupi gaša nije vidljiv svima... ili barem nije meni. 11 minutes ago, pbg12345 said: ogranicio je vidljivodst gasa, ja mu ne mogu videti tvit ovo je napisao Quote Ima taj neki lik sa Krita, Takis, ima prihvatilište za napuštene životinje i prošle godine objavio da mu treba radnik, ne plaćaš stan, a primaš platu. mi je falilo da se javim, odem, da čistim bokseve i po čitav dan i da mi život bude raj! 1 1
Popular Post pt 2.0 Posted September 23 Popular Post Posted September 23 (edited) This time next year imaćemo komunu na Kritu. /ja sam se nekoliko nedelja odvezala od realnosti, i ništa jače od kašike ne di Šarlote Bronte ne konzumiram, nemam osećaj ubrzanja, imam osećaj da sam ispala iz šina... sad me Živana obradovala ko da sam opet sama dobila otkaz, a odlučila sam da verujem i njoj i pbg-u oko ubrzanja... mada, uzmite u obzir da postoji izvesna mogućnost da smo ludi/ Edited September 23 by pt 2.0 5 5
Recommended Posts