Mil@n Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jao, pa tu je i Doris!!! Biće zanimljivo da vidimo gde će da svrstaju njen humor oni što su njenu muziku svrstali u... Pa ne sećam se u šta, ali znam da je nešto što nije bilo teško sranje što njena muzika u stvari jeste. :)
Caligula Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Ti bas ne kapiras? Pa ovo je 1/1 hipsterska andergraund DIY forma Inteligentno ismevanje koncepta TV humora Edited September 2, 2014 by Caligula
beatakeshi Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Kakva ste vi Amerika takav je i Boris Bizetić Endi Kaufman.
akibono Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Bilo bi dobro da BB Šo dođe na B92 pa da se pojača ekipa... BBovci bi naravno bili u prajmtajmu!
ToniAdams Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Bilo bi dobro da BB Šo dođe na B92 pa da se pojača ekipa... BBovci bi naravno bili u prajmtajmu! jebem ti krv u dupe
Notorious Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 El dobijaju nešto (osim mučnine) oni koji ovo uspeju da odgledaju do kraja?
ToniAdams Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 mislim da sam dobio sidu, ali prezdravicu vec nekako.
Notorious Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Nije sida ništa za div junaka, ne kenjkaj bezveze, mislila sam na neke beneficije i tako to.
Turnbull Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Stari akumulator od pripadnika romske nacionalne manjine! Hahahahaha, haha, ha.
Notorious Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) et Turnbull Hej, ti, ko god da si (a nekako mi se čini da mogu da naslutim ko si), napusti Turnubullov profil i idi u miru! Edited September 2, 2014 by Notorious
Recommended Posts