Mel Posted September 20 Posted September 20 Kod jednog psihopate kojeg znam, otac mi je delovao normalno a za majku sumnjam da je imala nula empatije da je to sto ima pokupio od nje. Te zene ovako funkcionisu ok ali ta neka ponasanja i komentari mogu da ti otkriju. To ako se neko pita odakle su iskocile one zene sto su onomad u ratu ucestvovale i pravile gadne zlocine, to je. Jadno mache, i jadna ova planeta sa nama.
Shan Jan Posted September 21 Posted September 21 16 hours ago, copkillah said: https://www.instagram.com/p/DAEo2A3MMwW/?utm_source=ig_embed&img_index=1 ovde imate snimak, a i ostale poruke majke tog malog nakota kojoj smeta što je neko VIKAO na njeno dete Jebem ti zivot, bilo bi mi frka da im budem komsija. Ovaj mali bi te zaklao iz dosade a majka istranzirala da zametne trag dok pevusi razmisljajuci koje ce nove cipele da kupi Mada, imao si ovakve ljude oduvek, nije njih stvorilo ovo drustvo. 4
Popular Post giuseppe Posted September 21 Popular Post Posted September 21 2 hours ago, Shan Jan said: Mada, imao si ovakve ljude oduvek, nije njih stvorilo ovo drustvo. Nekažnjivost ih je obodrila, i sad nema nazad. A to je ovo društvo. 11
Popular Post Shan Jan Posted September 21 Popular Post Posted September 21 2 hours ago, giuseppe said: Nekažnjivost ih je obodrila, i sad nema nazad. A to je ovo društvo. Da, to je osnovni problem danasnje Srbije. Ne postojanje losih ljudi vec tolerisanje njihovog ponasanja. Zapravo se moze reci da nase drustvo to cak i podstice. 14
Mel Posted September 21 Posted September 21 2 minutes ago, Shan Jan said: Da, to je osnovni problem danasnje Srbije. Ne postojanje losih ljudi vec tolerisanje njihovog ponasanja. Zapravo se moze reci da nase drustvo to cak i podstice. Mislim da cemo tek da vidimo, ali vec je bas losa pricha.
Boksi Posted September 21 Posted September 21 22 hours ago, copkillah said: Posle 10-godišnjeg Koste T. iz Trstenika koji je šutirao mače i skakao po njemu, sada imamo i 6-godišnjaka iz NIša. Zbog ovog komentara roditelja bih mu bukvalno oduzeo dete. Nadam se da će se i njegov identitet objaviti. Jbt, ovu vest sam propustila. Plačem i besna sam.
Patty Lee Posted September 21 Posted September 21 A jbm ti život kud sam ušla na ovaj topik uopšte. 6
copkillah Posted September 21 Posted September 21 aj nešto i lepo: https://www.instagram.com/p/DAGXl_fMiRh/?img_index=1 ovo je od pre dva dana, mačkić je preživeo noć, nema novih vesti kako je, nadamo se najboljem 1 2
Jeremija Posted September 21 Posted September 21 7 hours ago, Shan Jan said: Jebem ti zivot, bilo bi mi frka da im budem komsija. Ovaj mali bi te zaklao iz dosade a majka istranzirala da zametne trag dok pevusi razmisljajuci koje ce nove cipele da kupi Mada, imao si ovakve ljude oduvek, nije njih stvorilo ovo drustvo. Nisam siguran da bih se složio. Da, ovakvih ljudi ima i u najcivilizovanim društvima, ali u zemlji u kojoj mediji već skoro 40 godina šire mržnju i nasiilje kao tradicionalne vrednosti pretpostavljam da ima mnogo više, a da su, nažalost, majka i sin samo vrh ledenog brega. 3
Mr.Mxyzptlk Posted September 21 Posted September 21 8 hours ago, Shan Jan said: Jebem ti zivot, bilo bi mi frka da im budem komsija. Ovaj mali bi te zaklao iz dosade a majka istranzirala da zametne trag dok pevusi razmisljajuci koje ce nove cipele da kupi Mada, imao si ovakve ljude oduvek, nije njih stvorilo ovo drustvo. ja necu da gledam.. jos imam traume od onog klipa gde je neko posuo macku benzinom i zapalio, a ona micena bezi i razgoreva plamen... 1
Lena Posted September 21 Posted September 21 Nisi baš morao ni da opisuješ, neki smo imali sreću da to ne vidimo... 5 1
El Guapo Posted September 21 Posted September 21 Nažalost, sve te jadne mačke treba iskoristiti kako bi se psihopate strpale iza brave. 1
Time Crisis Posted September 21 Posted September 21 https://www.b92.net/info/hronika/60554/u-sudaru-automobila-i-vozila-vojske-srbije-poginula-petoclana-porodica-medu-stradalima-troje-dece-foto/vest 4
radisa Posted September 21 Posted September 21 3 minutes ago, Time Crisis said: https://www.b92.net/info/hronika/60554/u-sudaru-automobila-i-vozila-vojske-srbije-poginula-petoclana-porodica-medu-stradalima-troje-dece-foto/vest Kako je ovo jebeno moguće, ako je vojno vozilo bilo u koloni? 1
Recommended Posts