đorđe geprat Posted September 14 Posted September 14 konačno nešto pozitivno a što je u startu bilo za ovde. zamrznuti embrioni pripadaju Tijani Prizrenac
ragasto Posted September 19 Posted September 19 Da ne zaboravimo one pištolje koji su svojevremeno dobili noge: https://n1info.rs/vesti/nestalo-oruzje-iz-niske-policije-jos-nije-pronadjeno-nema-ni-mog-pistolja-a-sud-presudio-da-mi-ga-vrate/ 1
Moća Posted September 19 Posted September 19 On 17. 9. 2024. at 12:57, ToniAdams said: Zato sokolova rakija i dalje kida A jesi li pio Zaricevu?
Diplomac Posted September 19 Posted September 19 Tako je to kada demagozi uzjašu. Prezidente nešto obeća i svi budu svesni da je to fora za široke narodne mase i da vodi u gubitke ali niko ne sme da kaže. Tek će da nastane ludilo kada se pruga produži do Subotice a vozni park se makar ne duplira. A znamo da neće. U staroj i nenarodnoj SFRJ-ot je na liniji Su - Bg, sa stajalištima u B. Topoli i NS, saobraćao tzv poslovni voz. Po izgledu, usluzi i pre svega brzini, gotovo parirao ovima danas. Poenta je da mu je cena bila u skladu sa brzinom - najmanje duplo veća od redovne. Ruku na srce, tada se manje krale žice pod naponom, a i kada se ukrade, to se saniralo za dan dva, ne par nedelja kao sada.. P. S. A što se rakije Zarićeve tiče, pio samo Nirvanu, viljamovku, nisam baš bio oduševljen a vidim da je i oni stavljaju negde u poslednje ešalone u reklami
ToniAdams Posted September 19 Posted September 19 1 hour ago, Moća said: A jesi li pio Zaricevu? Nisam kad nećeš da častiš
Moća Posted September 19 Posted September 19 5 hours ago, ToniAdams said: Nisam kad nećeš da častiš Pa necu kad neces da dodjes. 1
Mr.Mxyzptlk Posted September 20 Posted September 20 On 10. 9. 2024. at 17:50, vememah said: od ove nesretnice niko ne vidi garavi sokak 🤣 ovo nije ni 10k ukupno, zamislite kolike dnevnice imaju napolju 1
Jeremija Posted September 20 Posted September 20 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said: od ove nesretnice niko ne vidi garavi sokak 🤣 ovo nije ni 10k ukupno, zamislite kolike dnevnice imaju napolju Ne čudi me za Danicu, kod nas se patriotizam uvek skupo prodaje, pre svega zato što ga kupuju naivni. 2
Mel Posted September 20 Posted September 20 27 minutes ago, Jeremija said: Ne čudi me za Danicu, kod nas se patriotizam uvek skupo prodaje, pre svega zato što ga kupuju naivni. Meni je sokantno to sa Danicom, ja nisam ni bila cula za nju dok se jednom nije razdrala sa razglasa na Zaltiboru. A onda mi mama kaze to je ovo sto danas mladi slusaju. Ko bre ono slusa (a znam da slusaju ljudi, ali nerezonski je, ni melodiju nema). Cak i ono nesto najpoznatije sto Nole redovno peva, sta je bre ono, kome to treba...
Jeremija Posted September 20 Posted September 20 7 minutes ago, Mel said: Meni je sokantno to sa Danicom, ja nisam ni bila cula za nju dok se jednom nije razdrala sa razglasa na Zaltiboru. A onda mi mama kaze to je ovo sto danas mladi slusaju. Ko bre ono slusa (a znam da slusaju ljudi, ali nerezonski je, ni melodiju nema). Cak i ono nesto najpoznatije sto Nole redovno peva, sta je bre ono, kome to treba... Meni baš i nije šokantno, muž i ona su dobro sondirali tržište i još bolje osmislili koncept, Nolo dodatno popularisao, i to je sve. 6
Mr.Mxyzptlk Posted September 20 Posted September 20 veseli se rode ide rame uz rame sa kad se vojska vrati i gnezdom. ne znam sta vam je cudno kod tih narativa. meni pesma ne smeta narocito, ako nista zena ima fin glas.plus se omladina i pozicija lozi na to.
copkillah Posted September 20 Posted September 20 Posle 10-godišnjeg Koste T. iz Trstenika koji je šutirao mače i skakao po njemu, sada imamo i 6-godišnjaka iz NIša. Zbog ovog komentara roditelja bih mu bukvalno oduzeo dete. Nadam se da će se i njegov identitet objaviti. 3 1
copkillah Posted September 20 Posted September 20 https://www.instagram.com/p/DAEo2A3MMwW/?utm_source=ig_embed&img_index=1 ovde imate snimak, a i ostale poruke majke tog malog nakota kojoj smeta što je neko VIKAO na njeno dete
Recommended Posts