Jeremija Posted September 8 Posted September 8 Zgrada je slika i prilika naše države, ni manje, ni više. 7
Svemir Zeka Posted September 8 Posted September 8 53 minutes ago, Venom said: Izgleda nešto između jezivog i smehotresnog, ne mogu da se odlučim. Bio je kod mene u okolini jedan projekat, stara zgrada u centru koja se do te mere raspadala, da je grad ogradio i stavio tablu. Problem je bio u fasadi koja je bila zaštićena kao spomenik kulture, što je značilo da je renoviranje skupo. Na kraju su napravili hotel gde je fasada očuvana i renovirana, tj. deo fasade, a iznutra je napravljena nova zgrada. Malo besmisleno i pomalo smešno, pogotovo dok su gradili, pa smo gledali ljušturu koju drže u životu, ali je konačno "delo" ispalo ok. Deo zgrade je i produžen, pa je jedan deo sa modernom fasadon. Tj ispalo ok, ukusi na stranu, ne štrči kao ovaj mutant. Ne razumem šta su hteli ovde. Nešto slično sam videla prilikom kupovine stana, samo je bilo obrnuto: fasada izmenjena, novogradnja, dva sprata iznad novi stanovi, ali ulaziš kroz jedan stan tačnije kuću, koja je stara tipa 50 godina. I tako ideš kroz sobe, dok ne dođeš do stepenica...kapirala sam, dobro je dok vidiš na čemu su spratovi. Zamisli da je ulaz bio spolja. 1
radisa Posted September 8 Posted September 8 1 hour ago, Venom said: Izgleda nešto između jezivog i smehotresnog, ne mogu da se odlučim. Bio je kod mene u okolini jedan projekat, stara zgrada u centru koja se do te mere raspadala, da je grad ogradio i stavio tablu. Problem je bio u fasadi koja je bila zaštićena kao spomenik kulture, što je značilo da je renoviranje skupo. Na kraju su napravili hotel gde je fasada očuvana i renovirana, tj. deo fasade, a iznutra je napravljena nova zgrada. Malo besmisleno i pomalo smešno, pogotovo dok su gradili, pa smo gledali ljušturu koju drže u životu, ali je konačno "delo" ispalo ok. Deo zgrade je i produžen, pa je jedan deo sa modernom fasadon. Tj ispalo ok, ukusi na stranu, ne štrči kao ovaj mutant. Ne razumem šta su hteli ovde. Ima to kod nas, u NS... 1 2
Filozof manijak Posted September 8 Posted September 8 Ih, otkad smo u NS mi to patentirali. Čuj mene, Galens, mislim mi: Pupinova palata 3 1
zmanic Posted September 8 Posted September 8 (edited) 3 hours ago, vememah said: Divno! Ali stvarno to mislim. Ovo se kandiduje za neki "Svevremenski muzej Srbije" - spoj modernog i savremenog. Ja bih to nazvao prosto nazvao: "Najbolje iz dve epohe pljačkanja Srbije", ili kraće "Prostaci, možete samo gledati!" PS Ovo bi moralo da nadživi zakup Trampove familije na uglz Nemanjine .... Edited September 8 by zmanic
zmanic Posted September 8 Posted September 8 6 minutes ago, Time Crisis said: Zabole nas - neka piju kiselu vodu, ili pravac u onu kasarnu na palačinke !
Time Crisis Posted September 8 Posted September 8 Inače nije samo GM u pitanju: https://www.021.rs/story/Info/Srbija/387005/Veliki-deo-Srbije-tokom-leta-bio-bez-vode-Godisnje-gubimo-jedno-Zlatarsko-jezero.html 2
Shan Jan Posted September 10 Posted September 10 Skoro smo zaboravili na ovo: https://www.blic.rs/vesti/hronika/sta-se-vidi-na-sigurnosnim-snimcima-u-danu-nestanka-danke-ilic/4fk1hft Quote - Analize su pokazale da ima tragova samo osumnjičenih, ali ne i Dankinih. DNK tragovi izolovani su i sa njihove garderobe i oruđa iz njihovih domova, ali ni tamo nije bilo Dankinog DNK. A pošto je, kako se sumnja, Danka udarena službenim kolima "Vodovova" koja imaju ugrađen GPS uređaj, on je veštačen kako bi se utvrdila putanja kretanja osumnjičenih. Veštačenja su rađena za 26. mart, ali i za naredna tri dana. Međutim, ni ona nisu bila od velikog značaja za istragu - podseća sagovornik. Ko bi rekao... Quote Ipak, osumnjičenima za Dankino ubistvo pritvor je produžen do 26. septembra, kada inače, ističe šest meseci, što je rok za podizanje optužnice i rok njihovog ostanka u pritvoru. - Optužnica se može podići i kasnije, međutim, 4. oktobar se navodi kao krajnji rok, iz razloga što ukoliko to ne učine do tad, prinuđeni su da obojicu puste iz pritvora, što pretpostavljam da neće doći do toga, zbog kompleksnosti samog slučaja - dodaje naš izvor. Oh ne, sta cemo ako se izvuku ubice Secate se brata optuzenog koji je ubijen u zatvoru od strane policije? Ocigledno niste jedini, ni sud se ne seca toga vise. 1 2 1
Yoyogi Posted September 10 Posted September 10 27 minutes ago, Shan Jan said: Skoro smo zaboravili na ovo: https://www.blic.rs/vesti/hronika/sta-se-vidi-na-sigurnosnim-snimcima-u-danu-nestanka-danke-ilic/4fk1hft Ko bi rekao... Oh ne, sta cemo ako se izvuku ubice Secate se brata optuzenog koji je ubijen u zatvoru od strane policije? Ocigledno niste jedini, ni sud se ne seca toga vise. Niko nista nikada ne rece. A na TV se Policija hvalila kakvu sve opremu ima. To da se toga posle medijske histerije, niko ne seca, mislim da je tacno.
James Marshall Posted September 10 Posted September 10 Žena ima merč sajt "veseli se srpski rode", kakva ona i hrišćanska skromnost 🤣 1
bags Posted September 10 Posted September 10 On 8. 9. 2024. at 23:17, Filozof manijak said: Ih, otkad smo u NS mi to patentirali. Čuj mene, Galens, mislim mi: Pupinova palata On 8. 9. 2024. at 23:08, radisa said: Ima to kod nas, u NS... Ovo kao da je AI izbacio... 1 1
ultra plasticni Posted September 10 Posted September 10 55 minutes ago, vememah said: taman da Bane doglavi do penzije
Filozof manijak Posted September 10 Posted September 10 I na krivo šešir nosim, i to ne za džaaabe To je meni ostalo, ostalo od bááábe
Recommended Posts