Arkadija Posted September 6 Posted September 6 5 minutes ago, Downforce said: Aman ljudi, ko vozi ove autobuse? Sta se dogadja? Priučeni vozači, umor, pričanje na mobilni telefon, nepoštovanje propisa generalno, tehnički neispravna vozila, 5
pbg12345 Posted September 6 Posted September 6 i jos jedan udes na obrenovackom ponovo autobus pisao sam ranije i pre ove najnovije serije saobracajki, obrenovacki, narocito posle ulaska u ostruznicu je katastrofa za voznju jako sirok put, a dve trake, idioti voze daleko preko ogranicenja 1
pbg12345 Posted September 6 Posted September 6 i sad videh opis videa u kom klinac prebija mace do smrti i drugi u kom neko sns djubre namerno gazi psa
ToniAdams Posted September 6 Posted September 6 Video sam to za psa al nisam smeo da pogledam, ovo za mače na sreću nisam, gotovo je sve, prešli smo tačku bez povratka 4
Malkmus Posted September 6 Posted September 6 Taj koji je ubio mače, ako je verovati tabloidu, ima 10 godina. To ne treba gledati. 2
copkillah Posted September 6 Posted September 6 4 minutes ago, Malkmus said: Taj koji je ubio mače, ako je verovati tabloidu, ima 10 godina. To ne treba gledati. Ima i ime i prezime, ostali podaci su se lako našli, sad da vidimo da li će nešto da se desi.
Popular Post Uskebasi Posted September 6 Popular Post Posted September 6 Sad bi trebalo biti dosledan, pa ovog malog što je ubio mače smestiti na neodredjeno vreme u psihijatrijsku bolnicu. Ovo je stvarno zastrašujuća brutalnost jednog deteta i nedostatak osnovnih ljudskih emocija i reakcija 11 1
Popular Post copkillah Posted September 6 Popular Post Posted September 6 Tako je, nije obio trafiku ili razbio prozor pa i da kažeš da je popravljivo. Sa 10 godina ubijaš nedužno i nemoćno biće iz čiste obesti? Nisi za društvo, trajno. 12
James Marshall Posted September 6 Posted September 6 Bio jedan takav kod nas u komšiluku, isto to radio (prikucavao mačiće za parmake kao klinac), da skratim priču, sa 20 i kusur je bio upravnik logora tokom rata, mučio, ubijao ljude lično, hvalio se time i na kraju fasovao mislim 40 godina za ratne zločine. 1 5
villiem Posted September 6 Posted September 6 Bio je kod mene jedan takav, nije postao nista do clan drustva, ovog. Svaka generacija ih ima, ne uspeju svi da se dokopaju polozaja. Puca sve po savovima vec godinama
uini Posted September 7 Posted September 7 Ripanj: Neki roditelji se bune jer je „previše” romske dece u odeljenju https://vreme.com/drustvo/ripanj-neki-roditelji-se-bune-jer-je-previse-romske-dece-u-odeljenju/ 1
Klara Posted September 7 Posted September 7 https://www.instagram.com/reel/C_gZvedocsb/ Tata jednog od učenika. 1 1 1
uini Posted September 7 Posted September 7 ^naravno, ministarsto razume problem, pizde nacionalisticke. 1
Recommended Posts