radisa Posted August 30 Posted August 30 (edited) 1 minute ago, copkillah said: Mač sa dve oštrice, jer će tako neka budala pomisliti da ko zna šta čuva. Devizni penzioner, jbg... Svi ionako misle da bog zna sta cuva... Edited August 30 by radisa 2
Svemir Zeka Posted August 30 Posted August 30 Onaj pas akita što mi je klinac oponašao njega....e pa on dežura u jednom takvom dvorištu. Preporuka. 1
radisa Posted August 30 Posted August 30 1 minute ago, Svemir Zeka said: Onaj pas akita što mi je klinac oponašao njega....e pa on dežura u jednom takvom dvorištu. Preporuka. Ima i 2 velika i istrenirana avlijanera... I ja cu jednog dana tako kad se preselim na selo... 1
copkillah Posted August 30 Posted August 30 9 minutes ago, radisa said: Devizni penzioner, jbg... Svi ionako misle da bog zna sta cuva... Onda je postupio najbolje kako može. 1
Svemir Zeka Posted August 30 Posted August 30 Iživljavanje mladih/dece nad starim ljudima ili bilo kakva Paklena pomorandža, izaziva mi praiskonske agresivne porive. Bez ikakve milosti, šerijat. 7
Popular Post SNARC Posted August 30 Popular Post Posted August 30 18 minutes ago, radisa said: Moj stric spava na selu sa otkocenim pistoljem ispod jastuka... I razglasio je celom selu da svi znaju, plus je stavio neke alarme i hi-tech kamere... Samo kazem... Dok smo gajili soju, nabavio sam neke cevi i sa matorim navario siljke na njih. Desavalo se da ljudima tokom noci upadnu na njivu oberu sve i do jutra nestanu..pa ti dokazuj i nalazi ko je i sta je. Posto je nasa njiva u bloku od 10 hektara, to bi moglo da se zavrsi za par sati. Zato uzmemo ove cevi sa siljcima..natovarimo na prikolicu, prodjemo pored prodavnice, stanemo na pivo i potrudimo se da svima prisutnima objasnimo zasto smo i gde posli. Da li cemo mi to da postavimo bas usred njive ili cemo ih ostaviti negde sa strane, to nema veze..Ali je bitno da onaj ko bi se namerio da krene u nocnu zetvu, pocne da razmislja sta bi mu se desilo da mu gume eksplodiraju u sred tudje njive ili da mu se uzjebe heder kombajna.. koliko mu vremena treba to da sanira...i da li ce uopste citav izaci odatle. Najbolji metod reklame je vazda bio "Od usta do usta". 9 1
Eleniko Posted August 30 Posted August 30 Just now, Svemir Zeka said: Iživljavanje mladih/dece nad starim ljudima ili bilo kakva Paklena pomorandža, izaziva mi praiskonske agresivne porive. Bez ikakve milosti, šerijat. jbga ne moramo sve da znamo, izvini
Svemir Zeka Posted August 30 Posted August 30 (edited) 5 minutes ago, Eleniko said: jbga ne moramo sve da znamo, izvini Ti svakako ne moraš, i nije tebi namenjeno. Nije mi baš najjasnije zašto se identifikuješ s forumašima kojima pišem 🤭 Edited August 30 by Svemir Zeka 1
đorđe geprat Posted August 30 Posted August 30 @Eleniko dešavaju li se ovakva maloletnička divljanja/razbojništva/ubistva u grčkoj? i, ako ih ima, kako se to rešava, reaguje?
Eleniko Posted August 30 Posted August 30 1 minute ago, đorđe geprat said: @Eleniko dešavaju li se ovakva maloletnička divljanja/razbojništva/ubistva u grčkoj? i, ako ih ima, kako se to rešava, reaguje? dešava se ali ljudi najviše reaguju na klasnoj liniji poznat slučaj ex zlatna zora ubije levičara repera cela leva grčka /a to je baš mnogo/ ustane i pamti to, obeležava svake godine za manje slučajeve ne znam, ne čitam novine https://en.wikipedia.org/wiki/Pavlos_Fyssas 1 1
Hamlet Strašni Posted August 30 Posted August 30 Ma trebalo je da ih siluje sve ili bar da natera jedan drugog da siluju. I posle da im polomi sve ruke i noge. I da ih kastrira da ne mogu da se razmnožavaju. 1 4
omiljeni Posted August 30 Posted August 30 još uvek postoje benzinske pumpe koje imaju gazdeTM? ja mislio da je to sve u vlasništvu kompanija nis mol i tako to.
slepa živana Posted August 30 Posted August 30 10 hours ago, Filozof manijak said: I mala digresija na gornju vest: i mala digresija na digresiju na temu juče su kod ljubovije žive izgorele dve osobe 2
Fakundo Sava Posted August 30 Posted August 30 2 hours ago, SNARC said: Zato uzmemo ove cevi sa siljcima..natovarimo na prikolicu, prodjemo pored prodavnice, stanemo na pivo i potrudimo se da svima prisutnima objasnimo zasto smo i gde posli. Da li cemo mi to da postavimo bas usred njive ili cemo ih ostaviti negde sa strane, to nema veze..Ali je bitno da onaj ko bi se namerio da krene u nocnu zetvu, pocne da razmislja sta bi mu se desilo da mu gume eksplodiraju u sred tudje njive ili da mu se uzjebe heder kombajna.. koliko mu vremena treba to da sanira...i da li ce uopste citav izaci odatle. Pitanje za pravnike Kada bi neko stvarno ušao u njivu i nabije se na gvožđe ili mu na primer zamka za životinje pokida nogu ,da li bi mogao da tuži vlasnika imanja ? 1
Hamlet Strašni Posted August 31 Posted August 31 1 hour ago, Fakundo Sava said: Pitanje za pravnike Kada bi neko stvarno ušao u njivu i nabije se na gvožđe ili mu na primer zamka za životinje pokida nogu ,da li bi mogao da tuži vlasnika imanja ? Могао би. Зависи од конкретних околности да ли би добио спор и да ли би било кривичног дела.
Recommended Posts