Svemir Zeka Posted July 27 Posted July 27 11 minutes ago, Lezilebovich said: Mislim da je to kenjanje po fb-u nivelisano time sto su mu klinca vec pustili iz pritvora i terete ga za nesto mnogo manje nego sto je inicijalno pisano To će tako da se vrti u krug. Budući da znam koliko su se samo profesori i na koji način plašili klinaca, uopšte me ne iznenađuje to što se ne reaguje. Pogotovo ne protesti. Pa jebote kad se setim frke jedne žene samo od informacije kome predaje... 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo nešto na moj račun? Zapravo ima onih koji vrlo maliciozno to rade. Ne bih rekla da si ti među njima. Mislim ne bih o tebi pisala u trećem licu
Svemir Zeka Posted July 27 Posted July 27 E i da, može čovek s jednim okom da vozi auto, znam jednog, 30 godina vozio na relaciji Austrija- Bosna. Od malena nema oko
garcia Posted July 27 Posted July 27 2 hours ago, Lancia said: Sta je bilo sa onom gadurom s Pinka, sto udari dete? produžen joj pritvor. 2 1
*edited by mod Posted July 28 Posted July 28 9 hours ago, Lezilebovich said: Mislim da je to kenjanje po fb-u nivelisano time sto su mu klinca vec pustili iz pritvora i terete ga za nesto mnogo manje nego sto je inicijalno pisano Auuu propustio sam sa su ta dva bahata kretena koji su mesecima bili u bekstvu pustili na slobodu na "Nismo majke mi i bićemo dobri..." Sad ima smisla ono njegovo sranje po FB i ekspresno brisanje. Ako su mu pustili nakit tako brzo a imali su ih za podvodjenje i svašta još nešto, ne bi me čudilo da je Pana već sad kuci pod klimom
Lezilebovich Posted July 28 Posted July 28 4 minutes ago, *edited by mod said: Auuu propustio sam sa su ta dva bahata kretena koji su mesecima bili u bekstvu pustili na slobodu na "Nismo majke mi i bićemo dobri..." Sad ima smisla ono njegovo sranje po FB i ekspresno brisanje. Ako su mu pustili nakit tako brzo a imali su ih za podvodjenje i svašta još nešto, ne bi me čudilo da je Pana već sad kuci pod klimom https://n1info.rs/vesti/burleska-sa-kumicima-u-glavnoj-ulozi-sta-je-sve-cudno-u-slucaju-brace-panic/ 1 1
Блок_64 Posted July 28 Posted July 28 (edited) On 27. 7. 2024. at 20:15, vememah said: Gospode boze.Na ovom kratkom snimku se vidi da nema podkonstrukcije,visilica dinstancera.....ko je ovo radio i treba da ogovara. Edited July 28 by Блок_64 1 1
*edited by mod Posted July 29 Posted July 29 A i gospodin Pana pušten na slobodu ekspresno nakon što je poslao ženu sa pešačkog u bolnicu. Nema smisla da se razdvaja od sinova... 3
napadaj Posted July 29 Posted July 29 5 minutes ago, *edited by mod said: A i gospodin Pana pušten na slobodu ekspresno nakon što je poslao ženu sa pešačkog u bolnicu. Nema smisla da se razdvaja od sinova... Nema razloga za pritvor, piše da je priznao i onda ne postoji svrha pritvora. 4
Mr.Mxyzptlk Posted July 30 Posted July 30 ovo bi bilo super da postane trend, sve dok se ne promeni bagra u savezu i sire.
giuseppe Posted July 30 Posted July 30 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Hronika/382990/VIDEO-Napali-porodicu-islamske-veroispovesti-u-Novom-Sadu-psovali-Kuran-i-hidzab.html Još u subotu, sad ide vest. Dovedi radikale na vlast, they say. Biće to super, they say. 1
Popular Post pt 2.0 Posted July 30 Popular Post Posted July 30 1 hour ago, giuseppe said: Dovedi radikale na vlast, they say. Biće to super, they say. Mrak mi je pao na oči od ovoga. Mrak. Oni nisu partija, oni su najgori ljudski ološ i stvarno ne treba stati dok poslednji ne bude u zatvoru ili u pacovskoj rupi. Pazi ti to bahato govno, pritom je tu dete…. Sve što mislim o tome šta treba uraditi je sigurno kažnjivo po nekom osnovu. 9 1
Mil@n Posted July 30 Posted July 30 23 hours ago, napadaj said: Nema razloga za pritvor, piše da je priznao i onda ne postoji svrha pritvora. Javlja mi se jedna lepa uslovna kaznica... Eventualno malo nanogicica...
Recommended Posts