askeladden Posted July 26 Share Posted July 26 Setimo se onog Judiste is N.Sada valjda povezan sa Montenegrinskim uvoznicima voca sto je slomio obe ruke choveku koji je vec bio u nesvesti. 1 1 Link to comment
đorđe geprat Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) jedan od izguglanih mi je neki istetoviran čovek. da ne grešim dušu, valjda će i da izađe slika zlikovca. Edited July 26 by đorđe geprat Link to comment
aram Posted July 26 Share Posted July 26 8 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: da se vi likujete necemu šta ovo uopšte znači 2 Link to comment
Popular Post KnightLore Posted July 26 Popular Post Share Posted July 26 Vesa Comtrade napisao na Linkedin-u Quote **Tragedija i Nepravda** Branko Jevrosimović (44) bio je oženjen i otac dvoje dece. Branko je sin mog brata od strica, blizak rođak, živeo je u selu Jabučje i radio u preduzeću Kolubara. U subotu, 13. jula 2024, Branko je tragično izgubio život na putu Lajkovac-Skobalj, kilometar od svoje kuće, dok je svojim autom,Puntom, išao na posao. Na njegov automobil velikom brzinom, pod dejstvom alkohola (1,76 promila) i sa probnom vozačkom dozvolom, naleteo je V.M. (26). Odmah nakon sudara, V.M. poziva svog oca, profesora u osnovnoj školi u Lajkovcu, koji dolazi po njega i beže sa mesta nesreće, ostavljajući Branka zaglavljenog u automobilu na ekstremno visokoj temperaturi, ne pružajući mu pomoć. U obližnjem domu zdravlja, gde majka osumnjičenog radi kao medicinska sestra, V.M. Izjavljuje da sem male ogrebotine na njegovom licu nema više povredjenih. Na osnovu te informacije, ekipa hitne pomoći koja je krenula na mesto nesreće prekida intervenciju i vraća se u isti dom zdravlja, čime se gubi dodatno dragoceno vreme za pružanje pomoći Branku. Nakon sat i po vremena, vatrogasci izvlače Branka iz olupine i voze ga u bolnicu u Valjevu, gde je na hirurškom stolu podlegao povredama usled unutrašnjeg krvarenja. Nakon izvesnog vremena, policija hapsi osumnjičenog i ustanovljava mu 1,76 promila alkohola u krvi, određuju mu pritvor, medjutim nakon sudijske odluke puštaju ga nakon 24 sata. Sudija ga, iz neobjašnjivog razloga, pušta na slobodu, a tužilac suda u Ubu ne koristi svoje pravo na žalbu, iako je optuženi počinio više krivičnih dela sa smrtnim ishodom: 1. Brza vožnja pod dejstvom alkohola sa smrtnim ishodom. 2. Bežanje sa mesta nesreće. 3. Nepružanje pomoći povređenom. 4. Obmanjivanje službenog lica 5. Uticaj na svedoke i dokazni postupak … Sinoć je, od tuge, preminula i Brankova baba (92), moja strina, tako da je ova tragedija do sada odnela dva života. Sramna i bestidna odluka sudije i tužioca za puštanje ubice na slobodu je donešena uz obrazloženje da "ne postoji opasnost od ponavljanja dela i ne postoji opasnost od uticaja na svedoke". Otac ubice, profesor u osnovnoj školi koji kao prosvetni radnik treba da bude primer i uzor deci, po dolasku na mesto nesreće ne pruža pomoć povređenom Branku koji, zaglavljen u olupini, moli za pomoć i traži gutljaj vode. On i njegov sin bezobzirno se okreću i beže sa mesta nesreće. Epilog ove tragične priče su dva izgubljena života i ubica koji je na slobodi. Tražimo pravdu za Branka, i njegovu porodicu, kao i da se ispita uloga sudije i tužioca na osnovu čega su pustili ubicu da se brani sa slobode, pogotovo što sud na Ubu i nije bio nadležn jer kategorizacija učinjenog dela sa smrtnim ishodom potpada pod viši sud u Valjevu. 21 Link to comment
slepa živana Posted July 27 Share Posted July 27 (edited) 19 hours ago, aram said: šta ovo uopšte znači mislim da je hteo da kaže da likujemo, da se radujemo što smo bili upravu šta znam, možda i likujem... ali sam istovremeno i očajna. ne znam da li to može Edited July 27 by slepa živana Link to comment
vememah Posted July 27 Share Posted July 27 Quote „Okrivljenom se stavlja na teret da je u Zemunu, u ulici Gornjogradskoj, udario oštećenu N.M. ,rođena 1969. godine, koja je ulicu prelazila na obeleženom pešačkom prelazu, na kom su se u momentu nezgode nalazile još dve osobe. Oštećena je hitno prevezena u zdravstvenu ustanovu gde su joj konstatovane dve teške telesne povrede u vidu preloma ručnog zgloba i preloma potkolenice“ navodi se u saopštenju tužilaštva. https://nova.rs/vesti/hronika/uhapsen-petar-panic-jer-je-pokosio-zenu-na-pesackom-vucicevom-kumu-odredjen-pritvor/ 1 Link to comment
Lancia Posted July 27 Share Posted July 27 Kako ljudi u Srbiji reaguju na ovo besnilo, posto ce verovatno biti pusten na slobodu, ko da se nista nije desilo? Ljuti, rezignirani, ili? Sta je bilo sa onom gadurom s Pinka, sto udari dete? 3 Link to comment
Choda Posted July 27 Share Posted July 27 Kako reaguju? Move along nothing to see here, zaba je odavno skuvana.. 4 1 Link to comment
Lezilebovich Posted July 27 Share Posted July 27 4 minutes ago, Lancia said: Kako ljudi u Srbiji reaguju na ovo besnilo, posto ce verovatno biti pusten na slobodu, ko da se nista nije desilo? Ljuti, rezignirani, ili? Sta je bilo sa onom gadurom s Pinka, sto udari dete? Pisemo besno i jako po forumima i tviterima, eto kako 3 1 Link to comment
Klara Posted July 27 Share Posted July 27 Bog na nebu, a na zemlji Vučićevi kumovi. Odvratno i bahato. 2 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 27 Share Posted July 27 kako uopšte čovek bez jednog oka može da prođe lekaraki pregled za vozačku dozvolu 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted July 27 Share Posted July 27 Panić P. nije od juče krimos, već od devedesetih. Bukvalno mafija. Pa je ponekad i najebavao. Budući da je skoro nešto kenjao na fb, možda ga i zadrže malo na prevaspitavanju. Ne znam šta se čudite, lik je već robijao zbog ubistava, ne iz nehata nego iz hata. Kako će da reaguju? Nikako, baš onako kako i nas prebijaju kako stignu, a nas podjebavaju na forumima da smo stoka neradnička Ajde što mi, nego što i deca stradavaju s nama. Ona s Pinka, možda neko od adv. zna šta je s njom Link to comment
Lezilebovich Posted July 27 Share Posted July 27 Mislim da je to kenjanje po fb-u nivelisano time sto su mu klinca vec pustili iz pritvora i terete ga za nesto mnogo manje nego sto je inicijalno pisano Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 27 Share Posted July 27 13 minutes ago, Svemir Zeka said: a nas podjebavaju na forumima da smo stoka neradnička ovo nešto na moj račun? Link to comment
Recommended Posts