Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
6 minutes ago, vememah said:

Ubijeni krimos je izgleda imao 15 godina 1999, s OVK verovatno ima veze tako što mu je neko sredio lažni status veterana.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/strucnjak-za-bezbednost-sa-kosova-faton-hajrizi-ima-status-veterana-ovk-iako-je-u-vreme-rata-imao-samo-15-godina/

Ubio je ruskog vojnika ili to nije tačno? Ako ga njegovi smatraju veteranom OVK, potpuno je irelevantno šta misli taj kosovarski stručnjak za bezbednost, u svom pokušaju da spusti loptu. 

• +1 1
Posted (edited)

Izgleda da jeste 2000. I ipak je bio i član OVK kao 14-godišnjak.

Hajrizijeve slike na TikToku

Na društvenoj mreži TikTok sedam dana pre ubistva policajca pojavio se profilsa Hajrizijevim imenom, a nije poznato ko stoji iza tog profila. U opisu profila napisano je: "Jedini profil", što ukazuje na to da bi nalog mogao da bude njegov, ali isto tako može da postoji sumnja u verodostojnost toga da Hajrizi stoji iza profila jer se na njemu "vrti" svega nekoliko fotografija i nema video snimaka.

Uz fotorgafije su različite pesme na albanskom, od kojih neke veličaju tzv. OVK, dok su uz druge fotografije pesme koje pozivaju na ubistvo Srba. Između ostalog, u jednom od stihova se navodi da je "za svakog četnika spreman metak". Dan pre ubistva policajca na profilu se pojavila njegova fotografija u čijem je opisu pisalo "Za Kosovo je data zakletva".

Osim fotografija osumnjičenog, na profilu se pojavila i objava medija koja se odnosi na ubistvo policajca, a koja je na profilu objavljena u više navrata i uz različite pesme, među kojima je i pesma nazvana po Ademu Jašariju, osnivaču tzv. OVK.

Ko je Hajrizi?

Faton Hajrizi je pre nedelju dana pobegao iz zatvora na Kosovu i Metohiji, gde je izdržavao kaznu zbog ubistva ruskog vojnika KFOR [2000. godine] i drugih krivičnih dela. To nije prvi, već čak deveti put da Hajrizi beži iz zatvora. Navodno je pobegao u vremenskom periodu između pet i sedam sati ujutru.

- Ja sam Faton Hajrizi, koji je iz redova OVK otišao u rat kao 14-godišnjak. Ja sam Faton Hajrizi koji je delovao na severu 2006-2007. za dobrobit ove zemlje. Nije normalno, držali su me u zatvoru 23 godine, danas imam 40 godina - žalio se on na TikToku.

telegraf.rs/vesti/hronika/3931137-za-svakog-cetnika-po-jedan-metak-na-tiktoku-sa-imenom-fatona-hajrizija-jezivi-pozivi-na-ubistvo-srba

Edited by vememah
Posted
On 7. 7. 2024. at 21:07, copkillah said:

jedva čekam da opet pročitam nekog pacijenta ovde kako brani policiju

On 7. 7. 2024. at 21:12, copkillah said:

bilo je na Doomu kada je žandarm ustreljen

On 7. 7. 2024. at 21:57, copkillah said:

ne znam tačno čime su zaslužili jedinstvo i empatiju od naroda

za žandarmeriju nažalost važi da su nasilne sociopate dok se ne dokaže suprotno, podsetili su nas na to pre tačno četiri godine

1 hour ago, copkillah said:

Gde je sad onaj fan OVK da nam objasni da nisu teroristi? 

• Haha 1
Posted

Ne znam šta si hteo da kažeš, ali jedno ne isključuje drugo. 

• +1 2
Posted

Osobe 33, 18 i 14 osumnječene da su izvršile teško ubistvo u Bačkom Petrovcu. 

Deca :sad: pomozimo im da se rehabilituju

• Tužno 1
Posted

šta fali popravnim domovima 👀

Posted

ako je auto ovako sam zbog rucne krenuo onda nesretna devojka stvarno nije imala srece. 

Posted

Moj poznanik je tako jednom izlazio kolima iz podzemne garaže u zgradi, setio se da je u gepeku ostavio nešto što mu je trebalo u kabini, stao na usponu, podigao ručnu i izašao da uzme to nešto iz gepeka. Avaj, nije bio dobro podigao ručnu, pa su kola krenula unazad sa uspona, a on je refleksno pokušao da rukama i telom zadrži auto umesto da se skloni u stranu. Rezultat je bio da ga je auto zalepio za zid od garaže, a i tu je imao sreće u nesreći da je bilo letnje vreme, pa je sve bilo otvoreno, te je njegov krik čuo stomatolog iz obližnje ordinacije i izleteo da mu ukaže prvu pomoć da ne iskrvari zbog otvorenih preloma.

Rezultat - imao je barem 7-8 operacija, oporavljao se 2 godine i nikada se nije potpuno oporavio, ostala mu je jedna noga kraća,itd. Ali makar je živ.

• Tužno 5
Posted

Glumac Anton Yelchin je tako stradao od sopstvenog automobila.

Za ovu devojku sam danas pročitala da je životno ugrožena sa jako teškim povredama, nadajmo se najboljem.

• +1 2
Posted (edited)

Tako je poginula Ena Begovic, mislim. Samo sto je ona bila u kolima.

Edited by Moonwalker