copkillah Posted June 29 Share Posted June 29 Just now, Zaboravan said: Prekomerna upotreba sile, pojam poznat od balkana do Japana, preko usa Prekomerna upotreba sile je npr kada prebiješ demonstranta koji nije agresivan. Prekomerna upotreba sile nije kada pretučeš nekoga ko je sedeo na klupi i pio piće. To je obično iživljavanje sociopate nasilnika nakota, jer ne može da se pomiri da ima mali kurac kao i sve njegove kolege. 1 Link to comment
radnik Posted June 29 Share Posted June 29 3 minutes ago, Lancia said: Mislio sam, dal je drzavljanin Srbije? Zena negde procitala, nas drzavljanin, koji je primio islam. Moguce da lupaju. 1 Link to comment
Zaboravan Posted June 29 Share Posted June 29 9 minutes ago, radnik said: Zena negde procitala, nas drzavljanin, koji je primio islam. Moguce da lupaju. Blic je već objavio i fotku, navodno iz Mladenovca, vrbovan u vehabije. 1 Link to comment
zmanic Posted June 29 Share Posted June 29 53 minutes ago, Lancia said: A ovaj napadac sa samostrelom, odakle je?¿ Pominje se Mladenovac po nekim portalima na Netu, 1 Link to comment
le petit nicolas Posted June 29 Share Posted June 29 (edited) re. nakota... sns je usavrsio partijske vojske i odrede. vojska sluzi za parade, policija je vojska, tzv. navijaci i krimosi parapolicija. svi zavise od onog ko je na vlasti i vrlo su zainteresovani da se njihov izvor para i pogodnosti, kao i cuvar prljavih tajni, tu i zadrzi. u vreme stare jugoslavije, pravo glasa nisu imali vojska, policija - upravo zbog toga. doduse, i jos neki, npr. zene. poz Edited June 29 by le petit nicolas Link to comment
morgana Posted June 29 Share Posted June 29 52 minutes ago, radnik said: Zena negde procitala, nas drzavljanin, koji je primio islam. Moguce da lupaju. to je dacic rekao, 'konvertit' Link to comment
copkillah Posted June 29 Share Posted June 29 2 minutes ago, le petit nicolas said: u vreme stare jugoslavije, pravo glasa nisu imali vojska, policija - upravo zbog toga. doduse, i jos neki, npr. zene. Budi precizna molim te, ovo se odnosi na Kraljevinu Jugoslaviju, kad kažeš stara Jugoslavija, gotovo uvek se misl na SFRJ, a ovo što si napisala je naprosto netačno. Link to comment
le petit nicolas Posted June 29 Share Posted June 29 (edited) kraljevina. tacnije, svi su imali ustavom garantovano pravo, ali nisu mogli da glasaju. malo je komplikovano. u terminologiji koja je meni poznata, stara je kraljevina, nova posle 45. oni repovi, srj i sta je vec bilo posle 90, ne znam ni kako se oznacavaju. krnja jugoslavija? poz Edited June 29 by le petit nicolas 5 Link to comment
aram Posted June 29 Share Posted June 29 1 hour ago, le petit nicolas said: tacnije, svi su imali ustavom garantovano pravo, ali nisu mogli da glasaju. malo je komplikovano. ako može detaljnije, bio bih zahvalan ili da me bar uputiš gde se mogu iformisati na tu temu. Link to comment
le petit nicolas Posted June 29 Share Posted June 29 58 minutes ago, aram said: ako može detaljnije, bio bih zahvalan ili da me bar uputiš gde se nogu iformisati na tu temu. javicu od nedelje, kad nadjem tacno odakle sam to pokupila. poz 1 Link to comment
Hamlet Strašni Posted June 29 Share Posted June 29 1 hour ago, aram said: ako može detaljnije, bio bih zahvalan ili da me bar uputiš gde se mogu iformisati na tu temu. Članovi 55 i 56 Ustava Kraljevine Jugoslavije http://digitalna.nb.rs/wb/NBS/Tematske_kolekcije/Srpski_ustavi/RA-ustav-1931#page/0/mode/1up 2 Link to comment
Zaboravan Posted June 29 Share Posted June 29 Nemoj da vas iznenade kontrolni punktovi i duge cevi večeras. Link to comment
villiem Posted June 29 Share Posted June 29 (edited) 4 minutes ago, Zaboravan said: Nemoj da vas iznenade kontrolni punktovi i duge cevi večeras. Jeste, svuda E: Skontao, terorizam Edited June 29 by villiem 1 Link to comment
Блок_64 Posted June 29 Share Posted June 29 Ima li kakvih vesti o urednici pinka sa 1.5 promila alkohola jel sasuslana. Link to comment
Recommended Posts