morgana Posted June 27 Posted June 27 Just now, Lancia said: Jel su oni ta vojska ili bi da salju neku drugu vojsku ?¿ oni su vojni odjek, urucuju pozive. druga je to sluzba. 1 3
April Posted June 27 Posted June 27 3 hours ago, copkillah said: Koja Rada Đurić, koji je ona tačno faktor? Ona jedino može ovu sa p*nka da pozove u svoju tralala emisiju da je malo opere, kao što je radila npr sa Slavišom Orlovićem. I šta tačno očekuješ od Obućine? Ovo je pitanje za sve medije i pitanje je zašto tako izveštavaju, iako odgovor znamo. Nije vest dok ne izađe na televizor mali ekran Tih dve - tri emisije tipa Beogradske hronike su jedine koje bi drogiranom i hipnotisanom građanstvu mogle da prezentuju težinu sinoćnjeg slučaja iz Vojvode Stepe. Eventualno naslovne Radara i Vremena sa fotkom sa lica mesta. Srbadija se malo lecne tek kad vidi svoje unuke kako leže pregaženi na sred ulice.
Lancia Posted June 27 Posted June 27 (edited) 6 minutes ago, morgana said: oni su vojni odjek, urucuju pozive. druga je to sluzba. Mice male. Posle kazemo institucije ne rade, a one organizovane perfektno, u startu se zna ko ce da urla a ko ce da gine. Edited June 27 by Lancia 3 1
Popular Post igoraki Posted June 27 Popular Post Posted June 27 A i novinari su nam jaki u pizdu materinu, umesto da se neko pojavio na licu mesta 15 minuta posle incidenta i probao da nahvata svedoke i uzme izjavu i proveri da neko slučajno nema snimak, oni prenose tvitove... 12 1
DrIlic Posted June 27 Posted June 27 Jel ima nekih vesti o povreðenoj devojcici? Dokaz XYZ da Pink treba spaliti. 2
pt 2.0 Posted June 27 Posted June 27 (edited) Uzgred, ta Nina Kovačević je sestra Milice Mitrović. @DrIlic samo 1 rečenica da se oglasio VMA i da je stanje devojčice stabilno. Jadno dete… Edited June 27 by pt 2.0 3 4
Popular Post pt 2.0 Posted June 27 Popular Post Posted June 27 (edited) 29 minutes ago, morgana said: evo upravo je zabranjena kaze dacic. Ja to čitam kao da su poslali svoje hiuligane kako bi mogli da se pozivaju na nebezbednost koju su sami stvorili. A Hila nigde da podvikne “mora parada”…. Mi smo taoci najgoreg šljama i ja to stvarno ne mogu da podnesem. Edited June 27 by pt 2.0 18
morgana Posted June 27 Posted June 27 1 minute ago, pt 2.0 said: Ja to čitam kao da su poslali svoje hiuligane kako bi mogli da se pozivaju na nebezbednost koju su sami stvorili. A Hila nigde da podvikne “mora parada”…. Mi smo taoci najgoreg šljama i ja to stvarno ne mogu da podnesem. naravno da su njihovi 1
giuseppe Posted June 27 Posted June 27 Samo da se zna da nam je potrebna jaka desnica. Jebala vas jaka desnica. U dupe. 7 1 1
InvisibleLight Posted June 27 Posted June 27 Koja sprdacina, ovo kao da se umili maloumnim desnicarima i da kao milimetar amortizuje dogadjje i procese na kosovu u zadnjih 6 meseci Aco srbine 3
Tsai Posted June 27 Posted June 27 50 minutes ago, giuseppe said: Samo da se zna da nam je potrebna jaka desnica. Jebala vas jaka desnica. U dupe. Hvala Dragane, hvala Milose 1
Recommended Posts