morgana Posted June 27 Share Posted June 27 Just now, Lancia said: Jel su oni ta vojska ili bi da salju neku drugu vojsku ?¿ oni su vojni odjek, urucuju pozive. druga je to sluzba. 1 3 Link to comment
Eleniko Posted June 27 Share Posted June 27 el to vlast pustila mirditu ili rade bez dozvole Link to comment
April Posted June 27 Share Posted June 27 3 hours ago, copkillah said: Koja Rada Đurić, koji je ona tačno faktor? Ona jedino može ovu sa p*nka da pozove u svoju tralala emisiju da je malo opere, kao što je radila npr sa Slavišom Orlovićem. I šta tačno očekuješ od Obućine? Ovo je pitanje za sve medije i pitanje je zašto tako izveštavaju, iako odgovor znamo. Nije vest dok ne izađe na televizor mali ekran Tih dve - tri emisije tipa Beogradske hronike su jedine koje bi drogiranom i hipnotisanom građanstvu mogle da prezentuju težinu sinoćnjeg slučaja iz Vojvode Stepe. Eventualno naslovne Radara i Vremena sa fotkom sa lica mesta. Srbadija se malo lecne tek kad vidi svoje unuke kako leže pregaženi na sred ulice. Link to comment
Lancia Posted June 27 Share Posted June 27 (edited) 6 minutes ago, morgana said: oni su vojni odjek, urucuju pozive. druga je to sluzba. Mice male. Posle kazemo institucije ne rade, a one organizovane perfektno, u startu se zna ko ce da urla a ko ce da gine. Edited June 27 by Lancia 3 1 Link to comment
Popular Post igoraki Posted June 27 Popular Post Share Posted June 27 A i novinari su nam jaki u pizdu materinu, umesto da se neko pojavio na licu mesta 15 minuta posle incidenta i probao da nahvata svedoke i uzme izjavu i proveri da neko slučajno nema snimak, oni prenose tvitove... 12 1 Link to comment
DrIlic Posted June 27 Share Posted June 27 Jel ima nekih vesti o povreðenoj devojcici? Dokaz XYZ da Pink treba spaliti. 2 Link to comment
pt 2.0 Posted June 27 Share Posted June 27 (edited) Uzgred, ta Nina Kovačević je sestra Milice Mitrović. @DrIlic samo 1 rečenica da se oglasio VMA i da je stanje devojčice stabilno. Jadno dete… Edited June 27 by pt 2.0 3 4 Link to comment
Popular Post pt 2.0 Posted June 27 Popular Post Share Posted June 27 (edited) 29 minutes ago, morgana said: evo upravo je zabranjena kaze dacic. Ja to čitam kao da su poslali svoje hiuligane kako bi mogli da se pozivaju na nebezbednost koju su sami stvorili. A Hila nigde da podvikne “mora parada”…. Mi smo taoci najgoreg šljama i ja to stvarno ne mogu da podnesem. Edited June 27 by pt 2.0 18 Link to comment
morgana Posted June 27 Share Posted June 27 1 minute ago, pt 2.0 said: Ja to čitam kao da su poslali svoje hiuligane kako bi mogli da se pozivaju na nebezbednost koju su sami stvorili. A Hila nigde da podvikne “mora parada”…. Mi smo taoci najgoreg šljama i ja to stvarno ne mogu da podnesem. naravno da su njihovi 1 Link to comment
giuseppe Posted June 27 Share Posted June 27 Samo da se zna da nam je potrebna jaka desnica. Jebala vas jaka desnica. U dupe. 7 1 1 Link to comment
InvisibleLight Posted June 27 Share Posted June 27 Koja sprdacina, ovo kao da se umili maloumnim desnicarima i da kao milimetar amortizuje dogadjje i procese na kosovu u zadnjih 6 meseci Aco srbine 3 Link to comment
Tsai Posted June 27 Share Posted June 27 50 minutes ago, giuseppe said: Samo da se zna da nam je potrebna jaka desnica. Jebala vas jaka desnica. U dupe. Hvala Dragane, hvala Milose 1 Link to comment
Recommended Posts