Popular Post smooth.Op Posted June 14 Popular Post Posted June 14 (edited) Govorila joj je užasne stvari "Ne znaš ti ku*ko ko sam ja, je*aću ti mater - kaže učiteljica za "Blic". Ali koliko toga govori ova rečenica, kad znamo koliko je takvo ponašanje rasprostranjeno u ovoj zemlji. Nema poštovanja prema autoritetima, a sa druge strane ni osobe koje treba da budu autoriteti često ne poseduju kompetencije, profesionalizam i integritet da se tako i ostvare. Da ne pričam o samom obrazovnom sistemu itd. Vulgarnost i agresivnost u komunikaciji, generalna bahatost. Prisustvo nasilja u svakodnevnom životu. Pojedinci smatraju da im njihov društveni ili ekonomski status omogućava poseban tretman i moć. Društvena nejednakost u okruženju podložnom koruptivnim praksama i nepotizmu. Paradoks da se deca često prezaštićuju od strane roditelja, dok istovremeno roditelji možda provode manje vremena sa svojom decom. Edited June 14 by smooth.Op 17
Popular Post vememah Posted June 14 Popular Post Posted June 14 (edited) Quote - Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobiću ti porodicu - vikala je. blic.rs/vesti/beograd/stravicno-nasilje-u-os-jovan-ducic-majka-daka-prebila-nastavnicu-biologije/382e6sj Prebijanje + "Pobiću ti porodicu" nije za hapšenje, ali je zato "Zar ste Vi još živi?" osobi koja se svim silama ne meša u svoj posao za 9 meseci zatvora. Edited June 14 by vememah 23
garcia Posted June 14 Posted June 14 sportistkinja™ uredno dala izjavu za Prvu oko 10:05 danas a pre hapšenja.
vememah Posted June 14 Posted June 14 (edited) Sportistkinja tj. odbojkašica je ona što je pretukla biologičarku zbog ocene sina, ova je pak sa suprugom pretukla učiteljicu drugog odeljenja po povratku s rekreativne jer je njihovu teško bolesnu ćerku navodno gurnula tako da je pala zbog ulaska u kadar dok je snimala svoje učenike. Odbojkašicu su konačno priveli danas. Quote Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beogradu su doneli rešenje o zadržavanju okrivljene A.R. (32) zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, navodi se u njihovom saopštenju. Kako se navodi, uhapšenoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je dana 13.06.2024. godine, u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom njenog sina, uputila oštećenoj – nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela nanevši oštećenoj lake telesne povrede. „Usled radnji okrivljene oštećenoj je, po sopstvenoj izjavi, povređeno ljudsko dostojanstvo i oseća strah za svoju bezbednost, a ujedno je predmetni događaj izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi“, piše u saopštenju. Okrivljena će dana 15.06.2024. godine biti saslušana od strane javnog tužioca na sve okolnosti događaja. Svesni učestalosti napada na prosvetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će, kako su naveli, predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija. (...) Povređenoj nastavnici su, kako je za N1 ispričala jedna od zaposlenih u ovoj školi koja je svedočila događaju, dijagnostikovane distorzija grudnog koša, povreda vrata, stavljena joj je kragna, ima povredu lista i jako je uznemirena. https://n1info.rs/vesti/tuzilastvo-odredjeno-zadrzavanje-majci-koja-je-napala-nastavnicu/ Edited June 14 by vememah 1
Popular Post Filozof manijak Posted June 14 Popular Post Posted June 14 (edited) 1 crnjak - Šta ti je na kraju dobio mali iz biologije? - Uspela sam da mu izboksujem trojku. Edited June 14 by Filozof manijak 10
JozoMujica Posted June 14 Posted June 14 2 hours ago, vememah said: Po podacima s ovog linka, žena je '92. godište i visoka 185 cm. To nije žena nego žirafa. 5
garcia Posted June 14 Posted June 14 22 minutes ago, vememah said: Sportistkinja tj. odbojkašica je ona što je pretukla biologičarku zbog ocene sina, ova je pak sa suprugom pretukla učiteljicu drugog odeljenja po povratku s rekreativne jer je njihovu teško bolesnu ćerku navodno gurnula tako da je pala zbog ulaska u kadar dok je snimala svoje učenike. hvala i praštajte. školska prebijanja se dešavaju dinamikom koja se ne da ispratiti. 3 1
Guuundogan Posted June 14 Posted June 14 42 minutes ago, pt 2.0 said: Novi Beograd, nova realnost. Ima nade za nas... Nema sanse da bih ja iskulirao. Ja stvarno verujem u buduce generacije i da ce uspeti da speru ovo sranje koje im dede i babe ostavljaju. Mada ce momak vrlo verovatno svoju pamet da podeli van granica ove zemlje... 1
jimi Posted June 14 Posted June 14 Ja bi prvo izgazio ovog sto je posao babatetki po lek a onda bih porazmislio sta sa napadacem.
Eleniko Posted June 14 Posted June 14 49 minutes ago, vememah said: to da je grbović debil znamo i bez ovakvih tvitova ali u zemlji srbiji stavljati ljude na bilbord umesto prava i zakona znači samo da lik ne kapira da će na tom bilbordu prvi osvanuti on, njegova žena i buduća porodica 2 1
Mr.Mxyzptlk Posted June 14 Posted June 14 steta sto nije naletela na nekoga ko ume da pruzi otpor. kad je vec dotle doslo. to mi je najsladje kod svakog maltretiranja, kada se buli zajebe, pa dobije dobre batine. 5 1
vememah Posted June 14 Posted June 14 (edited) Neki po tviteru tvrde i da je aktivistkinja SNS-a. Edited June 14 by vememah
Recommended Posts