adam Posted June 2 Posted June 2 @Filozof manijak izvinjavam se, malo sam prek, mozda sam mogao drugacije, nije na tvoj racun nego mi se skupilo. pun mi je kufer raznih prica o tome da je milosevic bio manje zlo od ovog bolida koju mi serviraju sa raznih strana prijatelji iz domovine. naravno, objasnjavajuci da ja to ne znam jer tamo ne zivim. moze biti da je svakom svoja muka najteza al menscini da ovaj jos nije dosegao miloseviceva zlodela. i nadam se da nece. 6
aram Posted June 2 Posted June 2 1 minute ago, adam said: jos nije dosegao ne zato što nije hteo nego zato što mu ne daju. 7 1
Svemir Zeka Posted June 2 Posted June 2 14 minutes ago, adam said: @Filozof manijak izvinjavam se, malo sam prek, mozda sam mogao drugacije, nije na tvoj racun nego mi se skupilo. pun mi je kufer raznih prica o tome da je milosevic bio manje zlo od ovog bolida koju mi serviraju sa raznih strana prijatelji iz domovine. naravno, objasnjavajuci da ja to ne znam jer tamo ne zivim. moze biti da je svakom svoja muka najteza al menscini da ovaj jos nije dosegao miloseviceva zlodela. i nadam se da nece. Upravo.
Filozof manijak Posted June 2 Posted June 2 22 minutes ago, adam said: @Filozof manijak izvinjavam se, malo sam prek, mozda sam mogao drugacije, nije na tvoj racun nego mi se skupilo. pun mi je kufer raznih prica o tome da je milosevic bio manje zlo od ovog bolida koju mi serviraju sa raznih strana prijatelji iz domovine. naravno, objasnjavajuci da ja to ne znam jer tamo ne zivim. moze biti da je svakom svoja muka najteza al menscini da ovaj jos nije dosegao miloseviceva zlodela. i nadam se da nece. Sve ok, kapiram te. NIje meni namera da prikažem Miloševića kao manje zlo, nego da pokažem kako je Vučić drugačija forma zla, potencijalno opasnija na duže staze. 1 1
Popular Post Palmira Posted June 2 Popular Post Posted June 2 20 hours ago, vememah said: Devojčicu koju su u školi maltretirali vršnjaci, a direktorka zataškavala sad hoće da uzmu porodici na prijavu direktorke. Не знам детаље, не знам какви су родитељи ове девојчице, али претпостављам да су они најмање криви за ово што јој се дешавало и да су очајни и неснађени у борби против "система". И размишљам сада о једном: ко ће њих да заштити? Од насилника који малтретирају њихову ћеркицу, од њихових родитеља, од директорке школе, можда и од центра за социјални рад... где су вероватно сви они моћнији од ове јадне породице. Коме они да се обрате, од кога да очекују помоћ? Од Заштитника грађана? Од еминентних удружења грађана? Од опозиционих партија? Чисто сумњам. Овај први је, како читамо, ДБ-овац, наоружани, пијани силеџија, који је постављен ту да покрива ср*** које власт прави, ови други имају своје пројектне активности, у које се овако нешто не уклапа, овим трећима је Топоница далеко од Дорћол Плаца. И онда се чудимо што до изражаја долазе неки опскурни мешетари као што је онај несрећни адвокат Босика. Иначе сам приметио да сам на неке "велике" скандале које праве ови у врху власти прилично огуглао. На дилове са Шарићем, Колувијом, арапима... гледам некако мирно. Што је лош знак свакако. Али овакви ужаси на "микро" нивову ме баш погоде и чини ми се да их има све више или их све више примећујем. Онај мученик кога су недељама силовали и на крају убили у затвору, након што је тамо завршио због неплаћене казне за бацање петарде, овај случај нестале девојчице и невероватна неспособност полиције и власти која се прикрива убиствима и сатирањем читаве једне породице, онај човек кога је до смрти претукла група клинаца, када је покушао да заштити своје дете од њих, она деца коју је напаствовао педофил, кога је СНС запослио у вртићу... сада ово. И ништа од тога нема иоле праведан епилог. Иживљавање над "малим" људима као из најјезивијих прича из 19. века. 20 1
Mel Posted June 2 Posted June 2 1 hour ago, aram said: ne zato što nije hteo nego zato što mu ne daju. I na unutrasnjem planu 'stiti' nas to sto ga jos uvek zapadne ochi gledaju, ako tamo krene jako sa fashistima unutrashnjim pa popusti taj pritisak, tek cemo gledati kako izgleda fashisten koji ne moze da izveze nasilje.
đorđe geprat Posted June 4 Posted June 4 još jedan femicid. kod mene u soliteru. pročitao u blicu. detalji koje je jedino policija sa saslušanja ubice mogla da dostavi "novinaru". jutros mi priđe devojka iz kurir TV pita za ubistvo, rekoh da ne znam, posle se raspitivala dalje. stvarno nisam znao. te noći bio sam u selu. dokle?
Svemir Zeka Posted June 6 Posted June 6 On 4. 6. 2024. at 15:38, đorđe geprat said: još jedan femicid. kod mene u soliteru. pročitao u blicu. detalji koje je jedino policija sa saslušanja ubice mogla da dostavi "novinaru". jutros mi priđe devojka iz kurir TV pita za ubistvo, rekoh da ne znam, posle se raspitivala dalje. stvarno nisam znao. te noći bio sam u selu. dokle? Zauvek. I nema veze s vlašću. To je tako. 2
ToniAdams Posted June 6 Posted June 6 Već ozbiljno razmišljam o ideji da se naoružam za potrebe bleje po Beogradu, zajebi više, ovo je sad grudva koja se kotrlja niz padinu i stvara lavinu 1
ragasto Posted June 7 Posted June 7 pAdA sIsTeM u policijskoj stanici Zvezdara, valjda brišu sendvičarske prijave prebivališta. Kakva Euprava, jebo to... 1
spettacollo Posted June 7 Posted June 7 12 hours ago, vememah said: Je l' čuo neko nešto o ovome? Imaju li ove nesrećne žene/devojke braću ili očeve?
aram Posted June 7 Posted June 7 mislim razumem i pitanje i stav, ali šta sad treba, da braća i očevi zaglave robiju? umesto da država radi svoj posao? 9
Recommended Posts