Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

@Filozof manijak izvinjavam se, malo sam prek, mozda sam mogao drugacije, nije na tvoj racun nego mi se skupilo.

pun mi je kufer raznih prica o tome da je milosevic bio manje zlo od ovog bolida koju mi serviraju sa raznih strana prijatelji iz domovine. naravno, objasnjavajuci da ja to ne znam jer tamo ne zivim. moze biti da je svakom svoja muka najteza al menscini da ovaj jos nije dosegao miloseviceva zlodela. i nadam se da nece.

• +1 6
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 minute ago, adam said:

jos nije dosegao

ne zato što nije hteo nego zato što mu ne daju.

• +1 7
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
14 minutes ago, adam said:

@Filozof manijak izvinjavam se, malo sam prek, mozda sam mogao drugacije, nije na tvoj racun nego mi se skupilo.

pun mi je kufer raznih prica o tome da je milosevic bio manje zlo od ovog bolida koju mi serviraju sa raznih strana prijatelji iz domovine. naravno, objasnjavajuci da ja to ne znam jer tamo ne zivim. moze biti da je svakom svoja muka najteza al menscini da ovaj jos nije dosegao miloseviceva zlodela. i nadam se da nece.

Upravo. 

Posted
22 minutes ago, adam said:

Sve ok, kapiram te.

NIje meni namera da prikažem Miloševića kao manje zlo, nego da pokažem kako je Vučić drugačija forma zla, potencijalno opasnija na duže staze.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
1 hour ago, aram said:

ne zato što nije hteo nego zato što mu ne daju.

I na unutrasnjem planu 'stiti' nas to sto ga jos uvek zapadne ochi gledaju, ako tamo krene jako sa fashistima unutrashnjim pa popusti taj pritisak, tek cemo gledati kako izgleda fashisten koji ne moze da izveze nasilje.

Posted

još jedan femicid. kod mene u soliteru. pročitao u blicu. detalji koje je jedino policija sa saslušanja ubice mogla da dostavi "novinaru". jutros mi priđe devojka iz kurir TV pita za ubistvo, rekoh da ne znam, posle se raspitivala dalje. stvarno nisam znao. te noći bio sam u selu.

dokle?

Posted

zauvek, 

bagra se osilila.

(mada znam da ti je pitanje retoricko)

• +1 1
Posted (edited)

Je l' čuo neko nešto o ovome?

Edited by vememah
Posted
On 4. 6. 2024. at 15:38, đorđe geprat said:

još jedan femicid. kod mene u soliteru. pročitao u blicu. detalji koje je jedino policija sa saslušanja ubice mogla da dostavi "novinaru". jutros mi priđe devojka iz kurir TV pita za ubistvo, rekoh da ne znam, posle se raspitivala dalje. stvarno nisam znao. te noći bio sam u selu.

dokle?

Zauvek. I nema veze s vlašću. To je tako.

• +1 2
Posted

Već ozbiljno razmišljam o ideji da se naoružam za potrebe bleje po Beogradu, zajebi više, ovo je sad grudva koja se kotrlja niz padinu i stvara lavinu 

• +1 1
Posted

pAdA sIsTeM u policijskoj stanici Zvezdara, valjda brišu sendvičarske prijave prebivališta. Kakva Euprava, jebo to...

• +1 1
Posted
12 hours ago, vememah said:

Je l' čuo neko nešto o ovome?

Imaju li ove nesrećne žene/devojke braću ili očeve?

Posted

mislim razumem i pitanje i stav, ali šta sad treba, da braća i očevi zaglave robiju? umesto da država radi svoj posao?

• +1 9