Ayatollah Posted May 28 Posted May 28 Daj bre, ovo su objašnjenja za debile. Policiji treba celih 10 sekundi da po JMBG-u vidi kako se on sad zove i gde ima prebivalište. 5
Jesper23 Posted May 28 Posted May 28 (edited) 42 minutes ago, Ayatollah said: Daj bre, ovo su objašnjenja za debile. Policiji treba celih 10 sekundi da po JMBG-u vidi kako se on sad zove i gde ima prebivalište. Jebo ga ti, našli bi tebe i mene, ali nisu uspjeli da nađu onoga koga je trebalo. Kao nisu ga našli i odustali od saslušanja, najjače obrazloženje ikada. Dobro nisu napisali, ne javlja nam se na telefon ili promjenio je broj. Edited May 28 by Jesper23 4
ultra plasticni Posted May 28 Posted May 28 44 minutes ago, Ayatollah said: Daj bre, ovo su objašnjenja za debile. Policiji treba celih 10 sekundi da po JMBG-u vidi kako se on sad zove i gde ima prebivalište. a ako nije na adresi prebivalista nalazi se preko drine, na severu kosova, u budvi, u stek stanu na limanu 4, kod jataka na mirijevu 6 ili ko zna gde, pa su policija, tuzilastvo i sud nemocni
garcia Posted May 28 Posted May 28 policija 5-6 puta dolazi za komšiju prekoputa mene... ne mogu da ga nađu. na kraju došli i kod mene, ja rekoh retko ga viđam. "a da date zvanično izjavu pa da ga ne tražimo više ovde..." 5
Popular Post Ayatollah Posted May 28 Popular Post Posted May 28 6 minutes ago, ultra plasticni said: a ako nije na adresi prebivalista nalazi se preko drine, na severu kosova, u budvi, u stek stanu na limanu 4, kod jataka na mirijevu 6 ili ko zna gde, pa su policija, tuzilastvo i sud nemocni Ma naravno, jadna, mala, nemoćna policija, nema pojma gde se nalaze bezbednosno interesantne osobe osuđene za pokušaj ubistva policajca, a ni kako se zovu. Sa druge strane, kada bi mene ili tebe tražili zbog poreza ili da idemo u neki rat, našli bi nas ispod zemlje. 12
Mel Posted May 28 Posted May 28 18 minutes ago, Ayatollah said: Ma naravno, jadna, mala, nemoćna policija, nema pojma gde se nalaze bezbednosno interesantne osobe osuđene za pokušaj ubistva policajca, a ni kako se zovu. Sa druge strane, kada bi mene ili tebe tražili zbog poreza ili da idemo u neki rat, našli bi nas ispod zemlje. Samo im kazes da si maloletan pa nece moci da te legitimisu, resen problem. 4
vememah Posted May 28 Posted May 28 Quote Jedan od osumnjičenih (16) za prebijanje Đorđa Mijatovića, rođenog brata ministra u Vladi Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića u parku na Voždovcu, je uhapšen. Osumnjičeni je saslušan u Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo, rečeno je za N1 u Tužilaštvu. (...) Portal Nova.rs je objavio da se N. Z. (17), drugi osumnjičeni za ubistvo Đorđa Mijatovića na Voždovcu predao policiji. https://vreme.com/vesti/uhapsen-maloletnik-koji-je-pretukao-djordja-mijatovica-na-teret-mu-se-stavlja-tesko-ubistvo/
ultra plasticni Posted May 28 Posted May 28 1 hour ago, Ayatollah said: Ma naravno, jadna, mala, nemoćna policija, nema pojma gde se nalaze bezbednosno interesantne osobe osuđene za pokušaj ubistva policajca, a ni kako se zovu. Sa druge strane, kada bi mene ili tebe tražili zbog poreza ili da idemo u neki rat, našli bi nas ispod zemlje. ti i ja se ne krijemo. no, dobro 1
Sammael Posted May 28 Posted May 28 9 hours ago, Venom said: Samo fantazirajte o nasilju, makar i pravednom, to će sigurno u budućnosti doprineti da bude manje nasilja. U Kini, koja je policijska država sa striktnom kaznenom politikom, je misaona imenica nasilje ovog tipa. Dakle može da doprinese. Nosi sa sobom određene konsekvence, ali može. 1
nenad Posted May 28 Posted May 28 3 minutes ago, Sammael said: U Kini, koja je policijska država sa striktnom kaznenom politikom, je misaona imenica nasilje ovog tipa. Dakle može da doprinese. Nosi sa sobom određene konsekvence, ali može. jeste da mi nemamo drzavu, ali ne bih ja bas prizivao kinu. 4
Sammael Posted May 28 Posted May 28 Just now, nenad said: jeste da mi nemamo drzavu, ali ne bih ja bas prizivao kinu. Između Nemačke 30ih u koju lagano klizimo i moderne Kine, ipak bih Kinu. 3 2
Djuro Posted May 28 Posted May 28 4 hours ago, ultra plasticni said: a ako nije na adresi prebivalista nalazi se preko drine, na severu kosova, u budvi, u stek stanu na limanu 4, kod jataka na mirijevu 6 ili ko zna gde, pa su policija, tuzilastvo i sud nemocni ..u bilo kojem manastiru.. 2
Halvard Posted May 28 Posted May 28 (edited) 1 hour ago, Sammael said: U Kini, koja je policijska država sa striktnom kaznenom politikom, je misaona imenica nasilje ovog tipa. Dakle može da doprinese. Nosi sa sobom određene konsekvence, ali može. S druge strane, u Kini nije ništa neobično da manijaci upadaju u vrtiće i osnovne škole i kasape decu noževima i satarama, tako da ipak bolje da izbegnemo i kineski model. Edited May 28 by Halvard
Ayatollah Posted May 28 Posted May 28 3 hours ago, ultra plasticni said: ti i ja se ne krijemo. no, dobro Ako krene neki rat, bogami ćemo da se krijemo. Porez plaćam uredno. 1
Recommended Posts