vememah Posted May 17 Posted May 17 (edited) Niko teže, srećom. Quote Prema prvim saznanjima, u putničkom vozu koji se danas sudario sa teretnim u podzemnom tunelu u Beogradu, bilo je šestoro 6 putnika, mašinovođa i kondukter, osmoro ukupno. Svi su pešice krenuli ka izlazu iz tunela i nema ozbiljnije povređenih. Najverovatnije je putnički voz naleteo na teretni. Sudar vozova dogodio se danas 400 metara unutar tunela između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta, prve su informacije nakon ovog udesa. Potvrđeno je da ima više povređenih, a prema nezvaničnim informacijama, među njima je i kondukterka. Mašinovođi je navodno polomljena ruka. kurir.rs/vesti/beograd/4392221/najnovije-o-sudaru-vozova-u-beogradu Edited May 17 by vememah 2
Блок_64 Posted May 18 Posted May 18 On 17. 5. 2024. at 19:42, SNARC said: Izgleda da se desio sudar dva voza u tunelu kod Vukovog spomenika Pa ti udji u metro majcin sine kada ga sns napravi. 2 1 1
JozoMujica Posted May 19 Posted May 19 6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: rtanja je vec ogoljen, sta kenja ovaj Gornji deo je ogoljen sa južne strane, donji deo je pod šumom. Sa severne je šuma praktično celom visinom. Nije samo Rtanj, i Bukovik je u pitanju.
aram Posted May 19 Posted May 19 Ja stalno nailazim na te priče da se uništavaju šume turbinama, ali ovde blizu mene desetak turbina usred šume. 1
hefaca Posted May 19 Posted May 19 On 17. 5. 2024. at 15:08, ragasto said: @hefaca Pa kad si odmah počeo da ubacuješ da se dogodilo ovo pa ono...te nije namerno nabo profesora nego je hteo namerno samo drugog đaka, te direktorka o povredama...jeste relativizacija, jbg. Izvini, moram jos ovaj doprinos relativizaciji 🤪 Salim se... Profa nije uzeo bolovanje. Radi normalno, nema vidljive povrede. Sto je dobra vest...
Tihajeza Posted May 19 Posted May 19 1 hour ago, aram said: Ja stalno nailazim na te priče da se uništavaju šume turbinama, ali ovde blizu mene desetak turbina usred šume. Ne znam za šume, ali teraju ptice, presecaju im uobičajene i prirodne trase preletanja, lokacije gnežđenja itd. 1
JozoMujica Posted May 19 Posted May 19 31 minutes ago, Tihajeza said: Ne znam za šume, ali teraju ptice, presecaju im uobičajene i prirodne trase preletanja, lokacije gnežđenja itd. I generalno urnišu krajolik. 1
hefaca Posted May 19 Posted May 19 48 minutes ago, ragasto said: Pa onda treba da ga neko sačeka posle škole, hehe... @hefaca Ili da ode na derbi
ragasto Posted May 19 Posted May 19 (edited) Ma ne, kad završi smenu neka ga neko sačeka i neka dovrši započeto. Loša omladina raste, treba da nauče da se posao ne radi polovično. @hefaca Edited May 19 by ragasto
hefaca Posted May 19 Posted May 19 Ni profa nije ispunio svoje obecanje da ce odsrafiti glavu po cenu otkaza. Neka se zavrsi na ovome.
ragasto Posted May 19 Posted May 19 2 minutes ago, hefaca said: Ni profa nije ispunio svoje obecanje da ce odsrafiti glavu po cenu otkaza. Neka se zavrsi na ovome. A, jok. Nadam se da postoji bar 10 video snimaka na kojima se to vidi i čuje...? Kad se već non stop drndaju telefoni i za manje stvari...i ja i drug sudija bismo voleli da to vidimo. 1 1
Recommended Posts