radisa Posted February 16 Posted February 16 5 minutes ago, ragasto said: U Avijatičarskom naselju je beše kasarna, jel? Možda oni mogu da pogledaju... U toj kasarni ima više duhova nego živih ljudi... 1 1
Tpojka Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, vememah said: U nekim rečnicima je za špiritus navedeno da je u pitanju običan etanol Nisam čitao tekst ali baš ovo sam htio reći prethodnim postom. Nikad se špiritus ne referencira na metanol.
Moonwalker Posted February 16 Posted February 16 1 hour ago, Braća Strugacki said: @Mel @Moonwalker molim da ne pišete da tehnički etanol ne sadrži metanol, neko bi mogao da poveruje metanol se ne dodaje u tehnički etanol, on je već tu Izvini. U mom svetu spiritus je bio sinonim za metanol.
Tpojka Posted February 16 Posted February 16 15 minutes ago, Moonwalker said: U mom svetu spiritus je bio sinonim za metanol. Izvini, zato sam i osjetio potrebu da se nadovežem.
omiljeni Posted February 16 Posted February 16 čuj čistio lišće usred februara. koga taj zajebava? mi na detelinari bi bili kopenhagen samo da nema tih vizigota sa avijacije 4
JozoMujica Posted February 17 Posted February 17 7 hours ago, vememah said: dodacima koji ga čine otrovnim, lošeg ukusa i mirisa radi sprečavanja konzumacije. To su probali i sa rubinovim vinjakom pa nije pomoglo, neki ga i dalje piju. 1 2
Hamlet Strašni Posted February 17 Posted February 17 Nisam siguran da je za sliku potrebna saglasnost. Ovo nije fotografija. Ne znam koliko su lica verodostojna.
Hamlet Strašni Posted February 17 Posted February 17 Moglo bi da se podvede pod pravo na pijetet ako su lica autentična. 2
duda Posted February 17 Posted February 17 Ako ikakve šanse ima, držim palčeve da roditelji ogule ovo raspalo zlo i maloumnost. 7
gospa buba Posted February 17 Posted February 17 o zloupotrebi moze mozda pravno da se diskutuje. ali eksploatacija kao kuca. 9
Recommended Posts