Time Crisis Posted February 14 Posted February 14 2 hours ago, gospa buba said: ovde je patrijarh crkve koji se vozio trolom dovodio narod bezmalo do seksualnog ushicenja pa opet nishta Tek kad je umro. Za života ne baš
Svemir Zeka Posted February 14 Posted February 14 19 minutes ago, Lezilebovich said: A ne ne, to je skroz drugi model, na forumu vec dobro opisan, zvani "neće valjda" "Neće baš mene"
đorđe geprat Posted February 14 Posted February 14 5 hours ago, copkillah said: apsolutno, obrazovanje nije nikakav faktor u tome nije obrazovanje (ono formalno) ali nivo edukacije jeste
Shan Jan Posted February 14 Posted February 14 21 minutes ago, Time Crisis said: Tek kad je umro. Za života ne baš Ne znam odakle ti to, svi koje sam znao su ga cenili tokom celog zivota. 2
Time Crisis Posted February 14 Posted February 14 6 minutes ago, Shan Jan said: Ne znam odakle ti to, svi koje sam znao su ga cenili tokom celog zivota. Mislim konkretno na ovo što je rekla Buba, to masovno (da tako kažem) obožavanje je krenulo uglavnom tek kad je umro. Naravno generalno ljudi cene patrijarha bilo kojeg
copkillah Posted February 14 Posted February 14 33 minutes ago, đorđe geprat said: nije obrazovanje (ono formalno) ali nivo edukacije jeste Ni to, mnogi ljudi prosto skrenu u nekom momentu, zalude se.
Shan Jan Posted February 14 Posted February 14 Pa ne, sa njim je bas bilo drugacije. Mozda je to sto sam i ja iz manjeg grada, mozda je u Beogradu bilo drugacije ali ja sam ceo zivot slusao od svih okolo koliko je Patrijarah Pavle covek na mestu, puno su se prenosile i njegove reci na TVu i u novinama itd... Bio je bas nenormalno popularan. Ovi koji su dosli posle njega su bili susta suprotnost i nesto nisam primetio da ih mnogo slave. Ako cemo o posthumnom, evo koliko ljudi danas prica dobro ili cak uopste o Irineju? 3
Popular Post Ayatollah Posted February 14 Popular Post Posted February 14 2 hours ago, Djuro said: to je potpuno isti model - primenjiv je na sve, Politika, virusi, saobracaj. Zato ja podrzavam ove sto se krste dok prolaze pored crkve. Covek za nesto mora da se u’vati. za nesto sto radi i ne prepusta stvari slucaju. Ja sam juče u tramvaju video lika koji se krsti kod spomenika Stefanu Nemanji na bivšoj železničkoj stanici. Ozbiljno. Hteo sam da ga pitam u čemu je tu fora, ali možda bolje da ne znam... 3 11
napadaj Posted February 14 Posted February 14 Ne znam da li i dalje na FB postoji stranica "Ne krsti se u basu jer to je žasu"
Popular Post Lezilebovich Posted February 14 Popular Post Posted February 14 10 minutes ago, Ayatollah said: Ja sam juče u tramvaju video lika koji se krsti kod spomenika Stefanu Nemanji na bivšoj železničkoj stanici. Ozbiljno. Hteo sam da ga pitam u čemu je tu fora, ali možda bolje da ne znam... Mozda odaje počast preminuloj železničkoj stanici ? 2 10
Jimmy Kowalski Posted February 14 Posted February 14 15 minutes ago, Ayatollah said: Ja sam juče u tramvaju video lika koji se krsti kod spomenika Stefanu Nemanji na bivšoj železničkoj stanici. Ozbiljno. Hteo sam da ga pitam u čemu je tu fora, ali možda bolje da ne znam... Ja prvi put kad sam prosao novim trgom sam se prekrstio kada sam video na sta to cudo lici.. 6
gospa buba Posted February 14 Posted February 14 2 hours ago, Time Crisis said: Mislim konkretno na ovo što je rekla Buba, to masovno (da tako kažem) obožavanje je krenulo uglavnom tek kad je umro. Naravno generalno ljudi cene patrijarha bilo kojeg naravno. ali je za zivota njegovog bilo znano da ima te chudne navike da se vozi trolom i krpi sopstvene cipele, pa niko nije preduzeo nishta na tu stranu, a posebno ne njegovi pogotovo ne njegovi.
ljuttko Posted February 14 Posted February 14 7 hours ago, gospa buba said: shta na mamskim grupama, zvalo me telefonom da mi kaze da obavezno, gradska zena iz reda pet generacija gradskih zrena, redom shkolovanih a to sa crvenom bojom mislim da ide negde vekovim unazad kada je verovatno nešto toplo bilo samo u crvenj boji pa bilo bitno da se tzv boginje vrste svake ne zahlade tj da izbiju što brže na kožu. I onda se dete u to nešto crveno umotavalo a od toga ostalo da spasava crvena boja. Pa ostalo, daj šta bilo crveno 1
omiljeni Posted February 14 Posted February 14 vekovima unazad? kad je puk uopšte počeo da se interesuje za crvenu i druge boje na svojim krpicama? 1
Tsai Posted February 14 Posted February 14 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja prvi put kad sam prosao novim trgom sam se prekrstio kada sam video na sta to cudo lici.. taj trg je stvarno ubedljivo najruznije parce srbije
Recommended Posts